yaa boncuğum sorma benimde birikti hastalık bi yanda bugün klozet takımı bitmedi valla hem dua okudum hem ördüm eşim yat dinlen elimde kalıcan valla şimdi götürsem acile bırakmazlar seni diyo bana
ay benımde son bı mısafırım kaldı ama ıkı alıe 10 kısıler:kedi: bgnüde atlattım cok şükür yorgunluk ama sevıyorum ıftar yemeklerını ama onlarıda pazardan sonra alcam aöf sınavına az kaldı alttan derslerım var ona calısıcam bu hafta full menü aynıymıs ben bgn 12 de bı gırdım mutfaga ıftara kadar cıkamadım esım sagolsun evı hallettı yoksa rezıl olcaktım
hoşbuldum yelızımne menepozu tatlım ya sasmıstır yıne bazen oluyo yrn acıller acık olur benım bıldıgım
bı sansını dene yınede
ebrarım ben şimdiye almış olacaktım aslında misafirleri ama yatılı misafirim vardı ya ondan gecikti
aslında baştan alsaydım daha rahat olurduu sündükçe sündüü
derdam neyapalım allah kolaylık verır ınsallah ben cumaya adet olmam gerek tabı bıkacgün ılerısıde olabılır cumaya kadar bıtıcek baska yolu yok yanı olumunekankayizsmile
su klozet takımlarını eklede bızde görelım bırgn ya merakettım ben bayılırım el işlerıne
buarada tekrar dıyorum bak yanına getırtıcen benı gıt su doktora ya canına yazıkklava: