Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar evet bebiş için hayret ilk defa duymanıza şaşırdım .
ya belini elle çekiyolar yani deriyi kaldırıyolar sonrada bardak çekiyolar .ay anlatamadım yaa .neyse hamile kalmak için çok iyiymiş .bazısının beli düşmüş oluyomuş .böyle hamile kalan çokmuş.bunu bana eski bi ebe söyledi.buay yapıcaktım ne olur ne olmaz diye diğer aya bıraktım..

kızlarr derinsu moderatörmü oluyo istediğini banlıyomu?

yok kıss:)) kk kartım oldugu için öyleyim...ah bi banlayabilsem kimleri banlarım dakaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada demin eski gebe kaldıgınız tarihleri demişsiniz..bende 2007 mayısta bu ıralarda kalmıştım..haziranda düşük yaptım..bu tarihte yeniden kalmayı çok isterim..çünkü eger kalırsam bu ay,kova burcu olacak:))canım ablamın burcu.onun gibi kişiligi olsun istiyorum..bide ebuşumun burcuŞeniz

burcum derinimin kk kartı var oyüzden sarı yanıyo .moderatör değil tatlım ama olur inş.aramızdan birinin olması güzel olurdu ..

kızlar evet bebiş için hayret ilk defa duymanıza şaşırdım .
ya belini elle çekiyolar yani deriyi kaldırıyolar sonrada bardak çekiyolar .ay anlatamadım yaa .neyse hamile kalmak için çok iyiymiş .bazısının beli düşmüş oluyomuş .böyle hamile kalan çokmuş.bunu bana eski bi ebe söyledi.buay yapıcaktım ne olur ne olmaz diye diğer aya bıraktım..

bunları peki kim yapıyor, çıkıkçılar mı?

yok kıss:)) kk kartım oldugu için öyleyim...ah bi banlayabilsem kimleri banlarım dakaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada demin eski gebe kaldıgınız tarihleri demişsiniz..bende 2007 mayısta bu ıralarda kalmıştım..haziranda düşük yaptım..bu tarihte yeniden kalmayı çok isterim..çünkü eger kalırsam bu ay,kova burcu olacak:))canım ablamın burcu.onun gibi kişiligi olsun istiyorum..bide ebuşumun burcuŞeniz

oyy canım Şeniz
rabbim nasip eder inşallah yaa .ah keşke bende hamiş olsamda minişim benim burcumdan olsa .mafoldumbenmafoldumben
derinim olucak kuzum azcık sabretmemiz gerek..

samyelim ilginç biyöntemmiş yaa ben ilk kez duydum canım bizdemi bilen birine baktırsak.
yanlız kızlar ben buay reglim bittikden sonra belimi çektircem.nedersiniz doğrumu çok kişi dedi bana yaa

canım benım bıldıgım kadarıyla cok kısı bunu yaptırıyo ne derece dogru bı yontem bılemıyorum ama sana soyle bısey anlatayım benım halamın gelını yanı yengem 9 yıl boyunca hamıle kalamdı hıc bıseylerı yokken hemde tup bebk denedıler tutmadı sonra artık vazgectıler evlat edınmeyı dusunuyrlardı o aralar arı polenı ve sutunu denemeye baslmıstı bıde aynı ay ıcınde. bel ceken bı kadın varmıs onu duymuslar ona gıttıler belını cektırdı ve o ay kendılıgınden hamıle kaldı yengem sımdı 3 aylık bı kısları var bılmıyorum neyın faydası oldu ama Rabbım o zaman ol demıs demekkı....

kızlar hoşbulduk iyiyim sagolun İNŞALLAH sizlerde iyisinizdir

koçiş 1 hafta izin aldı tekirdagına gidiyoz hazırlık yapıyodum giremedim kızlar

aleynam negüzel iyi gezmeler canım bol bol kafanı dinle .
bebişi düşünme tatiller hep iyi gelmiştir hamiş kalamayanlara ..

oyy canım Şeniz
rabbim nasip eder inşallah yaa .ah keşke bende hamiş olsamda minişim benim burcumdan olsa .mafoldumbenmafoldumben
derinim olucak kuzum azcık sabretmemiz gerek..

hayırlısıyla olsun inşallah canım..ama Allah biliyo ya çok istiyorum ablamın burcundan olsun yaaa...

samyelim makbuşun pek vakti olmuyo canım..dünde işleri vardı.bebişin kıyafetlerini falan şimdiden yıkayıp ütülüyolardı...

aleynacım iyi yolculuklar canım..o temiz havaları benim için de çek içine:)))

kızlarr ben kaçıyorum şimdi..belki ugrarım yine..çok öptüm hepiciginiziopuyorumnanaktan
melisamda gelmedi iyidir inşallahboshayallersmile

hayırlısıyla olsun inşallah canım..ama Allah biliyo ya çok istiyorum ablamın burcundan olsun yaaa...

samyelim makbuşun pek vakti olmuyo canım..dünde işleri vardı.bebişin kıyafetlerini falan şimdiden yıkayıp ütülüyolardı...

tabii doğumda yaklaşıyor onun. ben göremiyorum benden çook selam söyle canım...

Back
X