Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turkuazım hoşgeldin canım.
sevtun sen şimdi kaç haftalık hamilesin...
sağol canım bnm bi yandan iş yapıyorum da..
sevtunumun yaşadıklarını okuyunca çok züldm ya Rabb'im kimseye böyle acı yaşatmasın,Sevtunum Bersum Gokcem sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah
bu arada herkese selamlarr,mızmız sonucu almaya mı gitti:)
yapma bee evet çok zor olcak Allahım kolaylık versin cnm benim ya.benim çin takviminde erkek çıkıyodu zaten dr umda büyük ihtimal erkek dedi bende tuttu gibi görünüyor
derinişkom anneme gitmiştim dün gece geldim yarın 1 eylül iş başı yapıcaz valla bu kadar tatilden ve miskinlikten sonra o kadar zor geliyor ki sabah nasıl kalkıcam bilmiyorum
sağol canım bnm bi yandan iş yapıyorum da..
sevtunumun yaşadıklarını okuyunca çok züldm ya Rabb'im kimseye böyle acı yaşatmasın,Sevtunum Bersum Gokcem sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah
bu arada herkese selamlarr,mızmız sonucu almaya mı gitti:)
hoşgeldin canım..hepimiz mızmız için toplandık ama gelemedi haylaaa.sen napıyon kuşum.Şenizes selam canlar a.s.
gececiler daha ayılmamış herhalde gamyoncuiremsu
turkuazcım hoşgeldin canım
sevtun kız baktım diye yazdım ya görmedin heralde önceki sayfada mı kaldı yoksa
bu sefer kaçtım kızlar hoşçakalın
evet kızın olacak....
hoşgeldin canım..hepimiz mızmız için toplandık ama gelemedi haylaaa.sen napıyon kuşum.Şeniz
hoşbulduk tatlımm
test mi yapacaktı bilmiyorumkismile
bende napam ayılmaya çalışıyom işlere girişicem bakalım
sen bugün izinlimisin kaydirigubbakcemile5
tamam canım görüşürüz iyi bak kendine yorulma çok..hadi Allaha emanet ol öptümŞeniz