Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mızmız inşallah bizde yaşarız bu duyguyu...
benim çıkmam lazım kızlar... annemlere gidicem... gece gelirim inşallah öpüyorıum sizleri....

canım inşaallah sende hsg çektirmene gerek kalmadan hamiş kalacaksın:)şimdi mızmız hamişya ayağını sürt kızzz gelelim peşinden kaydirigubbakcemile3
eboş namazı kılıp anneme gidicem dedi tam o çıktı mızmız yazdı işte şansına halay çekemedi,gelince çeker artıkınnopuyorumnanaktan

allahım tez zamanda su mubarek gunde hepınızıe hayırlısıyla nasıp etsın allahım herseyın hayırlısı versın yuce rabbım ol dedıkden sonra sogan mogan hersey bahane ama genede elımızden gelenı yapmak lazım

ben çıkıyorum canlarım artık gece konuşuk ederiz kendiniz eiyi bakın ya bende hem kendim hem siz görünmüyosunuz niden acaba aşagıdaki kişileri göremedigim için gönül koymayın bana he:kedi:opuyorumnanaktan

Heyooooo bu ne güel bir haber
mızmızım tebrik ederim kuzum
çok mutlu oldum yaaa
geç kaldım ama halayın ucundan tutayım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SONUNDA YAA ÇOK ŞÜKÜR
DARISI BİZLERE
BAK YENİ EVİN NASIL UĞURLU GELDİ CANIM

selamm canlarım ben geldimm

iyi bi haber yok ama çok şükür kötü bi haberde yok
bu ay cyclo kullan dedi doktor 2 3 tane folik var yine
hatta sanırım doktorda bi an şüphelendi bebekten rahmime baktı ince şu anda dedi
bebek olsa kalınlaşırdı biliyosunuzz

kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr

Heyooooo bu ne güel bir haber
mızmızım tebrik ederim kuzum
çok mutlu oldum yaaa
geç kaldım ama halayın ucundan tutayım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SONUNDA YAA ÇOK ŞÜKÜR
DARISI BİZLERE
BAK YENİ EVİN NASIL UĞURLU GELDİ CANIM

yenı ev yenı bebek dedın dedın oldu sekerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa tesekkur ederım cnm darısı sıze ınsallah yaaaaaaaaaaaaa

kızlar,kimseyi göremiyorum,sorun kk den mi kaynaklanıyo acaba?:uhm:
mızmız çok sevindim,inş.değerin yükselir,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:ecrin_bebek:
turkuazım gözün aydın,kocişin gelmiş.nerdeydi onuda bilmiyom gerçi,merak ta ettim.bayanssulusmile
mehtap,topivcimize hoş geldin,zaten özeldende soruna cvp verdim,burdanda sohbet ederiz gene inş.vereliniortak:
halecim,belki rahim hamileliğe alıştırma yapıyodur canım,ondan gecikmişindir.:teselli:
yelizcim,folikül olması çok güzel,çok sevindim,yakında sende hamile olcaksın inş.hihoyyyt
kızlar herkeze yazamadım,kusura bakmayın.opuyorumnanaktan
eboşum sana soru sorcaktım,ama ne sorcaktın diye yazmamışın,hiç mi merak etmedin kız.:umursamaz:

mız mızım canımya Allahım ahyırlısıyla kucağınada almayı nasip eder çok şükür ya inan ne kadar sevindim anlatamam kaç günden beri aklımdaydın darısı tüm arkadaşlarımın başına

kardeloşum nerelerdesin bi türlü karşılaşamadık senle özledim valla seni inşAllah sendendehayırlı haberler alırız bu ay.o kadar su boşa gitmez kız inşAllah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3:roflol:

mız mızcım tebrik ederim canım inşallah değerin katlanır allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

Back
X