Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam hayırdır kuzu niye ağladın yoksam msnyemi geçsek

tuğçem burada aynı biranda nasıl soğudu şimdi gidip çorap giycem dondu ayaklarım

ay benim çok uykum var yaa bugün yine bituhafım nedense kafamçokkarıştı

uyumaa kız git kahve iç bugün çok muhabbet edesim var kimse uyumasın... hehe amma bencilim ben heee.....:1:

tuğçem ben iyiyim canım yarınıda atlatsam daha iyi olcem
sen nasılsın kuzucuğum

iyidir canım bende iftara gittik arkadaşlara ancak geldim hemen kocişi yatağa kendimi internete attım valla.... hayırdır yarın misafirin mi gelicek....

amannn benim bitti çok şükür hehe her gece geziyom artıkın... biz de yarın eşimin bir arkadaşının eşi doğum yapcakmış ona gitcez hastaneye şimdiden stress bastı... her doğuma gidişimde kötü oluyorum....:çok üzgünüm:

ay tuğçem gitme yaa zorundamısın yani
insan kötü oluyo valla hele hastaneye gidip omanzarayı görmek ben geçen neoldum gördünüz resmen kriz geçirdim

yaaa kızlar ne dicem... ben dün hormon testi yaptırmıştım bugün aldım sonucunu... doktora falan gitmeden bi baktırayım dedim... benim prolaktinim yüksek çıkmış... prolaktin süt hormonuymuş... neden acaba... internetten falan araştırdım adet düzensizliğine neden olur azıyo ama benim adetim düzenli çok şükür ama prolaktin hormonu yüksekliği gebeliği engelleyeciymiş... offf taktım bende... öyle çok fark yok ama ne bileym... birde tsh da yüksek çıkmış oda tiroid hormonuymuş... t3 ve t4 normal tsh yüksek... cumartesi doktora gidicem... yeni bir doktor buldum... ama daha önce de yaptırmıştım bu testleri hiç sorun çıkmamıştı... neden benim bu hormonlar böyle yaptı anlamadım....

yaaa kızlar ne dicem... ben dün hormon testi yaptırmıştım bugün aldım sonucunu... doktora falan gitmeden bi baktırayım dedim... benim prolaktinim yüksek çıkmış... prolaktin süt hormonuymuş... neden acaba... internetten falan araştırdım adet düzensizliğine neden olur azıyo ama benim adetim düzenli çok şükür ama prolaktin hormonu yüksekliği gebeliği engelleyeciymiş... offf taktım bende... öyle çok fark yok ama ne bileym... birde tsh da yüksek çıkmış oda tiroid hormonuymuş... t3 ve t4 normal tsh yüksek... cumartesi doktora gidicem... yeni bir doktor buldum... ama daha önce de yaptırmıştım bu testleri hiç sorun çıkmamıştı... neden benim bu hormonlar böyle yaptı anlamadım....

Canım prolaktin kaç senin??

ay tuğçem gitme yaa zorundamısın yani
insan kötü oluyo valla hele hastaneye gidip omanzarayı görmek ben geçen neoldum gördünüz resmen kriz geçirdim

evet canımm mecbur gitcez... ilçede oturuyo onlar hamileliğinde görüşmedik hiç ama doğum merkezde olcakmış... eşimin çok yakın arkadaşı çok ayıp olur.... artık sıkcam bende kendimi nabiim....

Selamünaleykümmm kızlarrr
aleyküm selam halem hoşgeldin canım....

Back
X