Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum tugcem sanada gecmiş olsun tsh yüksek cıkmış kac cıktı
benimde yüksekti kendiliyinden düştü cok şükür
sen ona baktır ihmal etme canım
kaydirigubbakcemile3 demi ama kıss adım hayalete çıkmıştı al sana hayalet topic :roflol:dogru söze ne denir gel öpücem vallahiŞenizŞeniz:roflol:kaydirigubbakcemile3
iyi kuzu ya nolsun.kociş demin kalktı pc den bende saclarımı düzlüyodum anca geldim.anam derin hayalet geldi tırstım valla öyle oldu kuzu hepimiz hayalete dönüştük nabersin
hoşgeldin derinim
Halem hoşbuldum canım sen nasılsın
dr gittinmi söktürücü falan verirlerdi ama
sagol canım hoşbuldum napıyosun iyisin?moralin düzgün inşallah test yaptırmışsın okudum..sıkma sakın canını tatlım Allah büyük.derin sende hosgeldin canumm
DERİNNNNNNN HOŞGELDİN kaydirigubbakcemile5
Tugcem benim ki 4 bucuklardı devlet has. Normal dedi
sonra ben 1 SENE SONRA özele gittim bana yüksek cıkmış dedi tekrar yaptırdım sonra 1 bucuklara düşmüştü
dr tsh önemli hamile kalmak için demişti
derincim hoşgeldin canım sende.... kusura bakma biraz geç oldu ama...opuyorumnanaktan
sagol canım hoşbuldum napıyosun iyisin?moralin düzgün inşallah test yaptırmışsın okudum..sıkma sakın canını tatlım Allah büyük.
hoşbulduk canımmmŞeniz
olsun canım..bende tam sana yazacaktım...
senin prolaktin çok da yüksek degil daha çok yükselenler var..bi ara benimde yükselmişti ama çok az..dostineks falan vermedi mi doktor?