Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyiyim canım sgl eşim 3-4 gündür akşamları evdeydi o yüzden fazla giremiyordum yarında şehir dışına gidecek bayrama kadar benim bu ay dr da tedavi vermemişti kocişte yok boşa gitti inşallah bidahaki ay sen nasıl oldun iyileştinmi

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2
kızlar liste tamamlandı kadir gecesi duasını yapıcazopuyorumnanaktan

ben aynıyım canım yaa çok hasta gittikçe kötülüyo ama mecbur ayaktayım dualrım var aradad size bakıyom

kızlar azramın duasını bitirenler haber versinler noğlur yazdıysanız görmeemişimdir geçmişe bakamıyom bi daha yazın lütfen ben kadir gecesi okuycam onun için okumadum kadir gecesi duasınıda yapalım olurmu canalrım Allah razı olsun hepinizdenopuyorumnanaktan

slm azracım ama ben sana küsüm niye diyeceksin ama bana beddua etmemişsin ondan küstüm bana ikiz için beddua etsen yeter sevtuncum çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğurursun ya ne zaman görünecek bu isimler
hoşgeldinn öncelikle kuzu oyyy kuzumm küsmee sanada ediyom beddua ama bak orda belirttimmm uyuyan gelmeyen topiginn bütün kızlarınaa ettimm bennn bedduayıı gülümm ama şimdii sana özelll bi beddua ederimm hemenn canımmm rabbimmm sanada ikiz versinndee ugraşş durrr birsencimm kapıı dışarııı çıkama inşallahh o ikizlerinn yüzüneee

slm ben geldim naber azram

kuzummm hoşgeldinnnn canımm nasıl oldunn biraz daha iyimisinn kuzummm

ebrarımm nerde kaldıı kuzummm

ben aynıyım canım yaa çok hasta gittikçe kötülüyo ama mecbur ayaktayım dualrım var aradad size bakıyom

kuzummm limonluu bal yapp içç ökdürüg iyigeliyo canımm rabbim şifa versinn tez zamnda iyileşş bi tanemmm ilaçlarınıda düzenlii içç gülümmm bol bol ıdtirat ett

çok kötüysen oruç tutma kuzummm rabbimm şifanı versin canımmm

ses varda görüntü yok zatiii canım sıkkın kocişim yarın şehir dışına gidiyo yalnızım arkadaşlar

ses varda görüntü yok zatiii canım sıkkın kocişim yarın şehir dışına gidiyo yalnızım arkadaşlar

korkma canımm yanlız kalmassınnn ne zaman gidiyoo kesin olarakk eşinn yarın gündüzmüü ozaman akşama cümbürr cemaattt sendeyizzz kuzuu kaçışınn yokkk günlerdirrr kimse davett etmiyooo

ahanda gidecekk yer buldukkkk ebrarııım koşunnn kızzz yarına bii kapıı buldukkk birsene gidecezzz ayolll

yandın sen birsennn hiç demicektinn kocişimm gidiyoo diyyeee bütümm topikkk sendeyiz yarına ben uçagımı geceden sokayımm bakımaaa tugcede curusunu alsınnn

hopppp sendeyizzzz teyyy teyyyyy lilililililil

birseeennnnn sendemii gettinn kızzzz eee tabbii duydunn çümbür cemaatt gelecezzz kaçtınn

hiçç şansın yokk kuzuuu gelecegizzzz kapıyı açmassannn bacadann inişee geçerizz ha oda olmadı benimm uçagıı senin camdann salonuna parkk ederizzz allah kavuştursunn kocişinee canımmm

azracım ben burdayım milleti bekliyom ama kociş yatalım derse mecbur yatcaz yarın yol gidecek uykusunu alması gerek buyrun gelin hepiniz başım üstünde yeriniz var ama baştan diyim börek yapmayı bilmem sadece kekle kısır yaparım yada gelince beraber yaparız inşallh duaya kalabilirim burda olamazsam ayıp olurmu acep

bi ben kaldımm tek başımaa buralardaa korkuyommm üşüdümmm üstümmüüü örtsene anneee annne annneee annnecigimmmm topigimmm çok ıssızzz sessiz vee karanlıkk kim var kim yokk görünmüyorr üşüdümm üstümüü örtsene anneee anne anne annecigimmm

sayınnnnn saygı deyerrrr yöneticilerrr biz aceba nedenn göremiyoruzz önümüzüü gelen kimse yokk diyee gidiyorrr bize bunuuu yapmayınn lüfffeeennnnn gelenii gidenii görmekk istiyoruzzz olmuyooo böyleee aglayacammm haaa

azracım ben burdayım milleti bekliyom ama kociş yatalım derse mecbur yatcaz yarın yol gidecek uykusunu alması gerek buyrun gelin hepiniz başım üstünde yeriniz var ama baştan diyim börek yapmayı bilmem sadece kekle kısır yaparım yada gelince beraber yaparız inşallh duaya kalabilirim burda olamazsam ayıp olurmu acep

yok canımm ayıp olmazz biz gıyabında yaparızz duayııı inşallahh gelen olursaaa eyerr koçisin yatalımm deyosa yatt kuzummm bende dua yı bekliyomm kaçırmayayımm diyorummm bi tur atıyom evi geliyom bakıyomm ne gelenn varr ne gidenn sende şimdiden yap duanıı kuzumm eyer mecbursann çıkmaya şimdidenn amin de sabahta geldiginde okursıunn gene aminn dersinn kuzumm

kardeloşum özledim sen bi türlü görüşemedik ya sen bu aralar yoğunsun galiba o sebeblen :utangac: inşAllah iyisindir canım
evet,çok yoğunum canım,ben bile kendimi bulamıyorum,bikaçgün daha sürer,en az dört gün lazım,kadir gecesine bitircektim ama yetişemeyebilir,bende arefe günü dualarım napim.
kardeşummm kızz kuzummmm uyuyanada uyumayanada versinn ikizlerii rabbimm inşallahhh ugraşıpp durunnnn

aminn canlrımmm rabbimm banada nasipp ederr inşallahhh ama ikiz çok zorr kızlarr diyemm bensizeee

ablamı görseniniz 40 kiloya düştüü ikizler yüzünee
amin amin amin,ben hep istemişimdir ikiz,sülalemizdede var,inş.benimde olur,tabe isteyen herkezinde,çünkü zormuş,ama ben zoru severim zaten.

ebroşun misafirler yatıya mı kalıyo acaba,hala gelememiş,gelseydi,iki kelime konuşsaydık onlada,ben yatarım birazdan.

Back
X