Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn öncelikle kuzu oyyy kuzumm küsmee sanada ediyom beddua ama bak orda belirttimmm uyuyan gelmeyen topiginn bütün kızlarınaa ettimm bennn bedduayıı gülümm ama şimdii sana özelll bi beddua ederimm hemenn canımmm rabbimmm sanada ikiz versinndee ugraşş durrr birsencimm kapıı dışarııı çıkama inşallahh o ikizlerinn yüzüneeeslm azracım ama ben sana küsüm niye diyeceksin ama bana beddua etmemişsin ondan küstüm bana ikiz için beddua etsen yeter sevtuncum çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğurursun ya ne zaman görünecek bu isimler
slm ben geldim naber azram
yafu kızlar yeni gelenler arada yoklama verin
ben aynıyım canım yaa çok hasta gittikçe kötülüyo ama mecbur ayaktayım dualrım var aradad size bakıyom
ses varda görüntü yok zatiii canım sıkkın kocişim yarın şehir dışına gidiyo yalnızım arkadaşlar
azracım ben burdayım milleti bekliyom ama kociş yatalım derse mecbur yatcaz yarın yol gidecek uykusunu alması gerek buyrun gelin hepiniz başım üstünde yeriniz var ama baştan diyim börek yapmayı bilmem sadece kekle kısır yaparım yada gelince beraber yaparız inşallh duaya kalabilirim burda olamazsam ayıp olurmu acep
evet,çok yoğunum canım,ben bile kendimi bulamıyorum,bikaçgün daha sürer,en az dört gün lazım,kadir gecesine bitircektim ama yetişemeyebilir,bende arefe günü dualarım napim.kardeloşum özledim sen bi türlü görüşemedik ya sen bu aralar yoğunsun galiba o sebebleninşAllah iyisindir canım
amin amin amin,ben hep istemişimdir ikiz,sülalemizdede var,inş.benimde olur,tabe isteyen herkezinde,çünkü zormuş,ama ben zoru severim zaten.kardeşummm kızz kuzummmm uyuyanada uyumayanada versinn ikizlerii rabbimm inşallahhh ugraşıpp durunnnn
aminn canlrımmm rabbimm banada nasipp ederr inşallahhh ama ikiz çok zorr kızlarr diyemm bensizeee
ablamı görseniniz 40 kiloya düştüü ikizler yüzünee