Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar bu hastalık beni dalgın yaptı mercimeğimiz iyimiş anam benim kuzum erkemiş yerim ben onu teyzesini balı büyüsün inşallah mevlam nazarlardan sakınsın maşallah:nazar:

--------------------------------------------------------------------------------

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2
kızlar liste tamamlandı kadir gecesi duasını yapıcazopuyorumnanaktan

birsenim dua işini organize etmeye çalışıyoruz
boncuğum yapıcak duayı benim pcçok yavaş bide obugün çok güzel dua paylaşmıştı ilk sana nasip olcak

ben burdayım sositososito
hiç kusra bakam birsenim börekleri yemeden hiç bir yere gitmem bencokacimcoook
canım tugcalım hoşbuldum balım:1hug:

ben azramı özledim kaç gündür konuşamıyom kendisiyle ben geliyom o çıkıyo ben çıkıyom o geliyo
bu arada naber boncuğum hoşgeldin canım

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33bitti
SEVTUN...........30bitti
DERDA.............30bitti
SAMYELİ...........20bitti
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30bitti
DERİN...............30bitti
AYŞEN..............30bitti
HALE.................20bitti
TURKUAZ...........30bitti
AZRA.................20bitti
BİRSEN.............20bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

sgl ebrarcım duaların en güzeli sizlerin olsun canım derdanur börekleri yarın azra yapacak canım ben kek yapacam tugcalda curusuyla sizi getirecek tamammı canım herkesi bekliyorum bak gelmezseniz darılırım

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

boncuğum dua hazırlıyo valla bugün benim pc sorunlu kk sorunlu bitürlü olmadı
saolsun boncuğum yetişti imdadıma

anam gördünüzmü birseni börek dedim hanım görmez oldu beni ama kaçış yok benim yaramza veletle gelcem hepsinide yicem ohhhhh

ne oldu tugcalım neye sıkıldın balım söle ablana

kk çok yavaş kuzum yaa ona sinir oldum... bir saatte açılıyor....

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

icon54.gif

AMİNNNNNNN..... ALLAH'IM SEN BİRSEN ARKADAŞIMIZA VE İSTEYEN TÜM KULLARINA CENNETİNDEN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR GÖNDER!!!!! AMİNNNN.....

[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/bsm.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
allahım sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin

[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/icon54.gif[/ımg]

aminnnnnnn

YA RABBİ

amin kızlar teşekkür ederim dualarınız için cümlemize amin Allahım hepimize hayırlı bebişler versin tekrar teşekkürler

Back
X