Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azram süt kesiği gibi demişsin ya o bende de oluyor bu ay ama anlamadım niye acaba yaa?
slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile
öpüyorum sızı ben kactım allaha emanet olunopuyorumnanaktan
azram süt kesiği gibi demişsin ya o bende de oluyor bu ay ama anlamadım niye acaba yaa?
arkadaşlar ben biraz kendimden bahsediyim .10 yıldır evlat hasretiyle yanan biriyim mafoldumbenbu zaman zarfında yapmadığımız şey kalmadı .3 sefer hamile kaldım ama malesef bebişlerimi kaybettim mafoldumbe
doktorlar hiçbişeyin yok dediler ama tesadüf eseri pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı .şuanda onun tedavisini görüyorum..ayrıca tiroit sorunum var ve yumurtlama oluşuyo fakat çatlamıyo .şimdi soğan kürü yapıyorum adet düzensizliğim için .bundan sonrada incir kürünü deniycem..
arkadaşlar sizlerdede bu ve benzer sorunlar varsa burda hep beraber paylaşalım güzel dostluklar kuralım inşallah.
HER YENı GÜN YENı BıR UMUT diyerek başladık buyola umarım hepimizin umutları tez zamanda gelir ..
DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur
kızlar buarada tekrar başa dönüyoruz ben şimdi liste yapıcam yanlız sürekli okuyabilecek olanlar bana iletsinler
ona göre olucak liste sonra karışıklık oluyo hemde eşit şekilde dağıtmış olucaz ayetel kürsileri
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
ben azramı özledim kaç gündür konuşamıyom kendisiyle ben geliyom o çıkıyo ben çıkıyom o geliyo
bu arada naber boncuğum hoşgeldin canım
bende de olmuştu canım doktora gittim, iltihap var dedi. Antibiyotik kullanmıştım kafamçokkarıştı
hayırlıı cumalarr canımmmm nasılsınnn
valla bende anlamadım gülümm neden oldugunu bu ay hsg çektirecem iltap gibide deyil yani akıntı gibi deyill acaba kızzz turkuazz bizimkilere mayalanıyoomu ne dersinn hahaha raabbimm cuma saatt hürmetine mübarek günlerr hürmetine kimseninn elini boş çevirmesin rabbimmm emeklerini boşa çıkarmasın rabbimm
slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile
öpüyorum sızı ben kactım allaha emanet olunopuyorumnanaktan
bende de olmuştu canım doktora gittim, iltihap var dedi. antibiyotik kullanmıştım kafamçokkarıştı