Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile
öpüyorum sızı ben kactım allaha emanet olunopuyorumnanaktan

azram süt kesiği gibi demişsin ya o bende de oluyor bu ay ama anlamadım niye acaba yaa?

hayırlıı cumalarr canımmmm nasılsınnn

valla bende anlamadım gülümm neden oldugunu bu ay hsg çektirecem iltap gibide deyil yani akıntı gibi deyill acaba kızzz turkuazz bizimkilere mayalanıyoomu ne dersinn hahaha raabbimm cuma saatt hürmetine mübarek günlerr hürmetine kimseninn elini boş çevirmesin rabbimmm emeklerini boşa çıkarmasın rabbimm

b-499351-cuma_g%C3%BCn%C3%BC.gif

hayırlıı cumalarrr topiginnn kalbi güzell kadınlarııı bi okadarda yüzleii güzelll hatunlarııı rabbimm dualarınızı kabull edippp muradlarınızı nasipp etsinnn inşalllahhhhhhhhh

nasılsınızz bakalımmm kuzularımmm gece net gitti gelmedii sonrada uyumuşumm kuzularr okadarda bekledimm duayıı yaaww ben ettim kendi kendime birsen içinn geçmişe bakamadımm bakayımm edildiyse okuyupp aminn diyeyim

slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile

as kuzumm hoşgeldinn nasılsınn allah zihin açıklıgı versin gülümm

bu ay bende çektircem bakalım hayırlısı bende deyişen bişey yokturdaa gerçi genede bi çekilsinn

inşallah güzell sonuçlar alacan canımmm fimden çekim sırasında rahat bırak kendini canım

bende çok korkuyomm ya inşallah kadınn çekmez erkege denk gelirim inşallah nerde çektircemede karar veremedimm doktorum radyotomda çektir dedi ordada 320 tl yaw

yegenimde bizim hastanede çektir hala diyoo 120 ye halederiz diyoo karar veremedimm

özel sigorta karşılamıyo karşılasa radyotomda çektiririm de uyuslarr karşılamıyoo işte

hayırlısı inşallahhh bakalımmm hele bi gelsinn kırmızılarım daa bakacaz
gelmezz olasıcalarrr

arkadaşlar ben biraz kendimden bahsediyim .10 yıldır evlat hasretiyle yanan biriyim mafoldumbenbu zaman zarfında yapmadığımız şey kalmadı .3 sefer hamile kaldım ama malesef bebişlerimi kaybettim mafoldumbe
doktorlar hiçbişeyin yok dediler ama tesadüf eseri pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı .şuanda onun tedavisini görüyorum..ayrıca tiroit sorunum var ve yumurtlama oluşuyo fakat çatlamıyo .şimdi soğan kürü yapıyorum adet düzensizliğim için .bundan sonrada incir kürünü deniycem..
arkadaşlar sizlerdede bu ve benzer sorunlar varsa burda hep beraber paylaşalım güzel dostluklar kuralım inşallah.
HER YENı GÜN YENı BıR UMUT diyerek başladık buyola umarım hepimizin umutları tez zamanda gelir ..

selamlar umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo acaba,,

DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur

bende seve seve katılırımm kuzumm kime okuncaksaa yaz banada canımm

kızlar buarada tekrar başa dönüyoruz ben şimdi liste yapıcam yanlız sürekli okuyabilecek olanlar bana iletsinler
ona göre olucak liste sonra karışıklık oluyo hemde eşit şekilde dağıtmış olucaz ayetel kürsileri

ben okurum sürekli kuzumm bana ne verirsenn olur adet olursamda okuturumm
bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif

AMİNNNN AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN RABBİM TEZ ZAMANDA YOLLASINN BEBİŞİNİ İNŞALLAHH

ben azramı özledim kaç gündür konuşamıyom kendisiyle ben geliyom o çıkıyo ben çıkıyom o geliyo
bu arada naber boncuğum hoşgeldin canım

KUZUM BENDE ÖZLEDİMM YAAA AKŞAMA MİSAFİRİMM VAR GENE İFTARA SABAH BERİ KOŞTURUYOMMM Bİ GİRİP BAKAYIMM DEDİMM CUMAYII HAYIRLIYIPPP DUAYYADA AMİNN DEYİMMM İSTEDİMM YERİMM BENN SENİİİ KUZUMM

Maviii kuzummm hoşgeldinnn sesinn çıkmıyooo kuzumm nasılsınn çıkacam bende birazdann pazara gidecemm misafilerimm gelecek iftaraa hayırlıı cumalarrr canımm

Kızlarr listeye baktımm da en kıdemliii benmişimmm 15 senee :))) 2 ciligi ebrar kuzumm almışşş yerimm kuzuu ben seniii

rabbimm hepimizee verecekk inşallah bebişlerimiziii

pess etmicezzz offff demicezzz alacagızz mükafatlarımızıı inşalllahhhhhhhh

DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................30
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
KARDELEN..........20
HALE...................25
SEVTUN..............20
KIZLAR 8 tane eksiğimiz var
okumak isteyen bildirsin lütfen
kadir gecesinde duası olucak

bebek bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl

hayırlıı cumalarr canımmmm nasılsınnn

valla bende anlamadım gülümm neden oldugunu bu ay hsg çektirecem iltap gibide deyil yani akıntı gibi deyill acaba kızzz turkuazz bizimkilere mayalanıyoomu ne dersinn hahaha raabbimm cuma saatt hürmetine mübarek günlerr hürmetine kimseninn elini boş çevirmesin rabbimmm emeklerini boşa çıkarmasın rabbimm

sağol cnm çok şükür,,ahhh cnm ağzından bal damlıyor ama bende bu ay hiçbişe olmadı,olması imkansız değil ama mucize olur:D

boncuğum inş hayırlısıyla atlatırsın şu sınav dönemini...
filmide çektirirsinde peşinden gelir senin minişin
bende de olmuştu canım doktora gittim, iltihap var dedi. antibiyotik kullanmıştım kafamçokkarıştı

ahhh birde başıma bu mu çıktı:a015:

essalamün aleyküm canlar cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
rabbim dularımızı kabul etsin hastalar şifalar dertlilere devalar versin kimin gönlünde ne hayırlı muradı var ise rabbim tez zamanda versin inşlhhhh :Saruboceq:

Back
X