Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam canım hoşgeldinslm kızlar
aminnnnn canım..inşallah güzel allahım azrama ve tüm evlat hasreti çeken siz canım arkadaslarıma evladın en hayırlısını en tatlısını ve saglıklısını nasip etsin.aminnnn:saruboceq:
Canım benim allah senden de razı olsun azrammşenizinan bana okumak büyük bir zevkti benim için ...rabbim kabul eder inşallah.:saruboceq:
Allah kabul etsin derdammm ...
Kızlar kaçtım ben yine gelirim..daha kuran okumadım..hepinizi çok öptüm.
allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay
eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
Kızlar ben hatim indirdim bizim için hepiniz için dua ettim mevlam kabul eder inşallah
kızlar biri bana bildi versin inanın üstümü çıkarmadım daha
galiba boncuğunki duruyo 2 gibi gelcekmiş ozaman yaparız
derin ve azra hoşbuldum kızlar sizler nasılsınız
tugcem evet bizimde aynı oldu nasıl virüsmüş bu adı sality virüsün adı cok kötü herşeyi sildi süpürdü
dahalede tamamiyle silinmedi eşim bişeyler yapıyo eşim yarın işe başlıyo diye uyumaya gitti şimdi ben başındayım ama cok agır pc
abla hoşgeldin
Kızlar boncuğumun duasını 2 gibi yapıcaz
burdasınız değilmi
allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
eş için;
buğlem
fethiye
sunay
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım