• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hareketli_g_l.gif

sağol derdam ebrarımm amin canlarım sizlerinde mibarek olsun mübarek kadir gecesii

kulağım mı çınladı nasıl uyandım bilmiyorum canım öle bi uyumusumm sabah 7 30 da uyandım sınava gittim
dünde uyandım öle sınav için acısı çıktı bu gece allahtan namazımı kılıp dualar etmişimm

amin amin amin,inş.boncuğun filmi tertemiz çıkar,hatta gerek kalmadan hamiş haberini alır inş.

çok hoş canım.
saol kuzu maşallah barekallah
topicimize
boncuğum duasını yapmışınız

bende tüm kalbimle amin diorum

azracımın duası yapıldımı geçmişemi gideyim burdamı kalayım bilemedimmm

rabbim bu gece ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin inşallah
kuzu bugece çok dua yapıldı sen toptan amin de ama geçmişede bakarsan çok duygulanırsın eminim
derdam ve kardeloşum hatm yapmış onun duasını yaptık hepimiz için tabi
sonra azramın duası sonrada boncuğumun
Ebrarımm derdamm sırada okunacak kim var kuzum ne zaman başlıcaz kime ayetl kürsi kime yasin okucaz kuzumm liste yapıldımı ben geçmişlere hiç giremedimde kuzum aklma geldi sorayım dedim

canım boncuğumun peşine kardeloşa ayetel kürsi okuycaz inşallah
bebişi sıkı sıkı tutunur inşallah hamiştir diye
sonrasında ayetel kürsi sırası kıdemli bekliyenlerden senle ve benle devam edicek

yelizcim hoşgeldin tatlım uyudun demek oh yarasın kuzuma.

PRENSESİMMM Rabbim kabul ederse okudum duanı canım benim..inşallah güzel Allahım cennet kokulunu en yakın zamanda kucagına almanı nasip eder.

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif
bütün kalbimle amin diyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH
]

hayırlı geceeler kıslar
HOŞGELDİN CANIM
kızlar bebek için 7 cuma cuma vaktinde Kenzül Arş duası okuyup secde yapmak ve dua etmek.... aklınızda olsun... Kenzül Arş duası çok güzel bir dua... anlamı da çok güzel... paylaşmak istedim....

AMA ADET OLDUGUMUZDA ARA VEREBİLİYTOZMU ACABA

COK SAGOL CANIM PAYLAŞIMIN İÇİN

HALECİM SENDE HOŞGELDİN

azram yas,in konusunda karasızım ben acaba devam etsekmi diye aslında sizin ve ebrarımın fikri önemli benim için
ayetel kürsileri liste yapcakz devamlı okuyabilecek olan arkadaşlar adını yazdırcak sıralamayıda bebe bekleme süresini baz alıcaz

ahh kıslar o kadar duygulandımm gözyaşlarım gidip gidip geldi..ama az önce ablamın çektigi mesajı okudum patladımmmafoldumbencanım ablam benim yaaaa..."melek kalpli kardeşim bu gece senin için çok dua edicem sende bana et demiş"mafoldumben

Kızlar ben cıkıyorum

cok sagolun gidiyim biraz duamdan okuyum

sizlerde okunur dediniz evet ayet okunmaz ama yinede ben sruyum dedim

tekrar sagolun kızlar

saol kuzu maşallah barekallah
topicimize

kuzu bugece çok dua yapıldı sen toptan amin de ama geçmişede bakarsan çok duygulanırsın eminim
derdam ve kardeloşum hatm yapmış onun duasını yaptık hepimiz için tabi
sonra azramın duası sonrada boncuğumun

canım boncuğumun peşine kardeloşa ayetel kürsi okuycaz inşallah
bebişi sıkı sıkı tutunur inşallah hamiştir diye
sonrasında ayetel kürsi sırası kıdemli bekliyenlerden senle ve benle devam edicek

Allah razı olsun canım

Back
X