• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay allahım yaa,, niye bu bayramda bu konuyu açıyorlar,, ayy allahım ifrit oluyorum şöyle soranlara. bi yaşlı teyzemizde bana boş musun sema dedi, anlamadım. "çalışmıyoruz bayramda tatil" dedim, "yoook onu sormadım yüklü müsün dedi. ayy teyze dedim...
AYYY NEFRET EDİYORUM ARTIK İNSANLARIN LAFLARINDAN
SENDE DESEYDİNYA ŞUANDA BOŞDA YAKINDA KİRAYA VERİCEM
TÖVBE YARABBİM VALLA GÜNAHA SOKUYOLAR İNSANI
iyiler şükür canım yaa sagolasın...opuyorumnanaktan
off deme be noldu ki cano üzüldüm şimdi bak:(((

evet ya tabiki iki gün dinlen tatlım...
pazar sabahı mı çagırdı iyi hadi hayırlısı bakalım yaaa...

evet yaa off:((saglık olsun napalımboshayallersmile
şişli bu tarafta :çok üzgünüm:

DERİNİM NE OLCAK HERZAMANKİ LAFLAR
DELİ OLCAM BİGÜN GELDİK EŞİMLE ATIŞTIK ONLAR YÜZÜNDEN
ADAMDA NAAPSINDA HINCIMI ONDAN ALDIM İŞTE
EVET OTARAFTADA BEN HİÇ GELMEDİM DESEM sempatiksalakcinni

AYYY NEFRET EDİYORUM ARTIK İNSANLARIN LAFLARINDAN
SENDE DESEYDİNYA ŞUANDA BOŞDA YAKINDA KİRAYA VERİCEM
TÖVBE YARABBİM VALLA GÜNAHA SOKUYOLAR İNSANI

DERİNİM NE OLCAK HERZAMANKİ LAFLAR
DELİ OLCAM BİGÜN GELDİK EŞİMLE ATIŞTIK ONLAR YÜZÜNDEN
ADAMDA NAAPSINDA HINCIMI ONDAN ALDIM İŞTE
EVET OTARAFTADA BEN HİÇ GELMEDİM DESEM sempatiksalakcinni

:roflol:ay o dedigine güldüm iyi laf he böyle lazım bu densizlere.:oklava:

sende takma kafana canım benim..insanların başka işi yok zaten..bizim üzeirimzden böürleniyolar işte..anladın sen onu..çok sinir bi durum...allah hepsinin evladını bagışlasın kendilerine..ama dogurmayı bi üstünlük olarak görüyo bazıları..neyse ...

bende kaçtım canlar..ALLAHA emanet olun çok uykum var görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Kusura bakmayın kızlar alıntı yapamıyorum... ebrarım derinım gercekten bende sizlerı cok ozledım karsılassakta sohbet etsek... beni merak ettıginız ıcın tesekkur ederim... netı bazı nedenlerden dolayı kapattırdık... bende cok uzuldum sizlerle gorusemedım diye ama inanın hep aklımdasınız... ara sıra telefondan gırerım canlarım kocaman optum sizlerı...

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA............30
ALEYNA............30
KARDELEN........30
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
OKUMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN
pazar akşamı duası var

23 tanesini ben okurum tatlım sen canını sıkma bundan böyle 23 tanesini bana yaz ben açıgı kapatırım mercimekle:roflol::roflol: bu arada sagol güzel dilieklerin için canım arkadaşım dilerim rabbimdem ben alıyım kucagıma sende o ay hamile kalırsın işşallah sag saglim alıyım daha ne isterim rabbimden kız ablama dün gittim dedimya oglumun üstten 2 alttan 2 tane dişi çıkmış yavrum çok oldu beni görmeyeli beni görünce üstüme atladı bebegim elime dogdu kerata gamyoncuiremsugamyoncuiremsu çok özlemişim çok hasret giderdik yavrumla dişleri çıkmışya bir gülsün bana ay çok şeker ya alttaki dişleri küçük çıkmış üstekiler biraz büyük çıkmış kız çok şeker olmuş yaw yiyesim geldi canım ya insan bu kadarmı yakışıklı olur annesi denizci kıyafeti giydirmiş kafasındada şapkası vallahi tabaga koy tatlı niyetine ye he ablam dedi ilk görünce insana bakıyo aglarsa korkma dedi girdim odasına eşimin kucagındaydı oglum deyim gülünce oda güldü yüzüme hemen atladı kucagıma şaşırdılar kaldılar ablam dedi kan çeker böyle dedi işte başkalarına gelse aglıyodu enteresan dediler herhalde aglamıcak annelik yaptım ben ona bayramlık aldım ogluma oda çok yakıştıŞenizŞeniz allah acısını göstermesin yavrumun ne deyim senin nasıl geçti bayramın ay kusura bakma gene çenem düştü he:roflol::roflol::roflol:

günaydın güzel topragımın vatanımın güzel insanları bugün bayram erken kalkın çoculkar kahvaltıları yapın bol bol gezin mümkünse benim yerimede size zahmet ben gezemicem bizim mercimegin babası yasak koydu gene 1 gün yetermiş benim gezmeme:mymeka: bende artık mercimekle nasip olursa dogumdan sonra gezerim uyumayın bakem kalkın bak getirtmeyin beni yanınıza he:oklava::oklava:bende mercimekle evde oturucam bundan sonra arkadaşım dogum yaptı hediyesini aldın eşime dedim gidip verelim ban sen ver hediyeyi ben veririm dedi sen gelme yazık ama bana yaw:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tutişim bayramın mübarek olsun herşey güzel gönlünce olsun
bayram boyunca çalışmıycaksın heralde ALLAH kolaylık versin canım opuyorumnanaktan
sağol ablacım seninde mübarek olsunŞeniz
Malesef abla bayram boyunca full çalışıyorum,pazar günü izin yapıcaz o da referandumdan dolayı:( şuan kendimi çok yorgun hissediyorumakannehir
bu arada ablamm biliyorum farkındasın ama başkalarının dediğine sinirlenipte eşinin kalbini kırma,eğer senin üzülmenden mutlu olmak için böyle yapıyorlarsa Allah'a havale et o insanları da... İnşaallah snde en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...
Hayırlı bayramlar tekrardanopuyorumnanaktan

mercimek aleyna teyzen gelmiş bebem mbayramdır elini öp mercimek teyzzenin bakemŞeniz bayramın mubarek olsun canem benim ben hadi yasak var diye çıkamıyorum siz neden çıkamıyosunuz bakembilmiyorumkismile

kız gene kendim yazıyom kendim okuyom he ses bir iki ses deneme gel mercimek bizimle kimse ilgilenmiyo bizde çıkak bari burdan biraz gezelim gelelimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ohh kokulu kokulu gelin bende öpyiym siziŞeniz canım mercimek anam inşallah büyürsünde el öpenlerin çok olur

Back
X