Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim.. bir bakıp çıkıcam hemenç... eve gelir gelmez düğüne gittik... şimdi geldim eve yorgunluktan ölüyorum... ama size merhaba demeden yatamadım....
hoşbulduk derincim.... döktüm walla... ramazanda bitiktirmiştim baya....:roflol:
selam mızmızımmm ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor anlatopuyorumnanaktandemin senin profile baktım nerelerde dolaşıyon diye dedim gelmiyo bu kıs kaç gündür..alsanaalsanasmileama hemencik geldin aferin sanaŞeniz
bende ıyıyım cok sukur gaz sıkayetım cok karnım sımdıden kocaman ya kaydirigubbakcemile3
selam mızmızımmm ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor anlatopuyorumnanaktandemin senin profile baktım nerelerde dolaşıyon diye dedim gelmiyo bu kıs kaç gündür..alsanaalsanasmileama hemencik geldin aferin sanaŞeniz
gazlı karuuu git buralarda şeetmeeekaydirigubbakcemile3şaka şaka gulümmmm Şeniz
Mrb kızlar,, nasılsınız...
mızmızım nasıl gidiyor hamilelil, kontrol nezaman? anlat bakalım biraz canım...
merhaba gulüm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın doktora ne zaman gidiyodun yumoşlar için unuttum cnm.
valla cnm sımdı 6 eylulde en son kan testınde degerım 919 cıktı doktor ıyı gıdıyoruz
ama ıste degere gore 5 haftalık gozukuo
sata gore 7 bucuk oluyor o yuzden doktora bıraz daha gec gıtmek ıstıyorum alttan bakmasınlar dıye
ayın 20sı veya 23de gıdersem sata gore ıkı aylıgı bıtırmıs oluyorum
derincim nasılsın canım,, ayy evet pazartesi iş var, alıştım şu 4 günde.. mızmızım gaz varmış canım.. kuru kayısı falan yesen...
maşallah bebeğine yaaa,, canım herşey gönlüne göre olur canım.
yarın sabah 9 da canım.. inşallah yumoş olmuştur.. büyüyordur. kk da çok okudum, iğneye rağmen yumoş olmayan.. rabbim hayırlısını versin bakalım.
ben yatıyorum kızlar.. öptüm sizi...