Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bir ben kalmışım sanırım ama ben okudum, okuduğumu da önceden söylemiştim
Allah kabul etsin yapılan tüm dualarımızı.

hu hu ben geldim ikinci günaydında benden olsun kız bu gece azimliyim gelicem sizlerle muhabbet edicem iş mercimegin babasını nasıl atlatıcam bilmiyorumkismile o olayı çözersem deymeyin keyfime hekaydirigubbakcemile3allah nasip ederse öglen girerim konuşuruz namazdan sonra akşamda konuşuruz gece yani benimki izin vermezse ben yapıcagımı biliyorum ona:mymeka::mymeka::mymeka: bak bakalım koymuyomu birdaha beni pc başına kız mercimegin gazabına çok ugruyorum keratanın erkenden uykusu geliyo uyuya kalıyorum bendegamyoncuiremsugamyoncuiremsu babasına diyorum kaldır kızlarla muhabbet ederim diyorum adam sen yat ben kaldırırım diyo kaldırmıyo:mymeka: kız sabah gözümü açıyom sabah olmuş:roflol::roflol: kız bunlar baba ogul anlaşıyolar galiba ben gelipte sizlerle yazışmıyım diye yaw:roflol::roflol: ama azimliyim bu akşam tamam allah nasip ederse gelemezsem bilinki mercimegin gazabına ugramışımdır:roflol::roflol: hayırlı günler canlarım öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz

slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
bende kıs hazırlıklarımı yapıyorum su aralar gecmıse bakamadım kusurabakmayın ya lısteyıde öne alcamda bulamadımkaydirigubbakcemile3bıde edıt kalkmıs nasıl düzeltme yapcam lıstede onada takmıs durumdayımsempatiksalakcinni
ben kactım kızar öptüm sızlerıa.s.

sağol ablam,O akşam kayınvalidmler annemlere gelmişti ben önemsemedim netten baktılar,kalp yetmezliği belirtilerinin arasındaydı,zorla gittik ama iltihap varmış neden olduğu belli değil tabi,ayağımın üstüne zor basıyorum
dinlenmeye gerçekten ihtiyacımvar hem beynen hemde vücuden..
ekim başında izne çıkıcam inş,işten çıkamıyorum yine malesef
çok çok geçmiş olsun ablamm,Allah korumuş hakikaten...
inş yumoşların büyür
bu arada TURKUAZIM dün seni atlamışım sanırım bacagında morarma olmuş neden acaba yaa.geçmiş olsun tatlım..

iltihaptan olmuş bitanem,çok sağol tşk ederim

selam kk nın güzel ve datlu hatunları gününüz güzel geçsinŞenizŞenizŞeniz
selam cnm,küçük delikanlı nasıl
kotrole gittin mş hiç

boncuğum nbr cnm,kolay gelsin
bu arada söylemden geçemicem bence hsgyi erteleme bu ay yaptır keşke bende yaptırabilsen güya bu ay yaptıracaktım ama yine olmadı

turkuazcım geçmiş olsun canım umarım önemli değildir sorun keşke dinlenebilseydin biraz
canım ctesi gidicez kontrole bakalım büyümüş mü merak ediyorum bende

turkuazcım geçmiş olsun canım umarım önemli değildir sorun keşke dinlenebilseydin biraz
canım ctesi gidicez kontrole bakalım büyümüş mü merak ediyorum bende

çok sağol cnm,malesef dinlenemiyorum iş yeri rapor istiyor bunun içinde rapor vermiyorlar:)
maşallah oğluşuna canım...

turkuazım ihmal etme canım sende biran önce çektir için rahatlar hem fazlada korkulacak bişey değil

cnm hep hafta sonuna denk geliyor ya da iş yeri izin vermiyor bu hafta gitsem giderdim ama bu seferde para yok:)
nasip kısmet korkmuyorumaslında bian önce çektirip kurtulmak istiyorum:)

turkuaz cok gecmiş olsun ya iltihaptan olmuş demek ayak morarması bende kalpten diye biliyodum

benimde sag kolum cok agrıyo içide de beze gibi bişe cıkmış diş agrısı gibi agrıyo hele yatınca cok agrıyo bende dr gitsem iyi olcak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…