Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekimin 2 de teyzesi allah nasip ederse işşallah bişey olmaz sa o güne mercimek iyi çok şükür keratanın maşallah doymuyo bu arada elinde kaldım :roflol::roflol: saglık durumu çok iyi allahıma şükürler olsun sen ne yaptın bakem buaradaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yok canım ya nede bende o şans tık yok yarın sağlık ocağında kan testi yaptırcam doktoru aradım burda yaaprız dedi ama ben sağlık ocağında yaptırcam para biraz sıkışığız perşembe gidicem doktora bakalım nolcek
daha baya varmış doğruya ayda bir oluyo değilmi
aman iyi olun tatlım rabbime emanet bebişin o iyi olsunda doymayın ya verirsin sonra gerçi sen kilo almamıştın değilmi
bende iyiyim şükür canım
nasılsınız kızlar ebrarım kaçırdımmı seni yoksun altta
sevtunum naber canım nasılsınız
huhu sevtun hanım bende burdayım
ay canım olsun ya herkes kiloan şikayetci boşver kilo al ver sorun değil yeterki iyi olsun bebişyok bebem kilo verdim 9 kilo kadar kerata verdiklerini geri alıyo galiba:roflol::roflol: yetrki iyi olsun ben razıyım şişmeye canım ya kız ayı yaklaşıyo işşallah bişey olmazda bunu sag saglim alırım kucagıma yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile strese girmiyim diyorum elimde degilallah yardımcımız olsun rabbime emanet mercimegim üsteki komşum vayikikiden tişört almış ah bide dogru yazsam:kedi: bebek resmi var üstünde yımırtadan çıkmış pek şirin spariş verdim banada alsın diye çok şeker babasının dogum günü yakın mercimegin ogün giyinip karşısına çıkıcam bakıyım süprizimi beyenicekmi ah şimdiden suratının aldıgı şekli merak ediyorum he:roflol::roflol::roflol:
saol ebrarım canım iyidik ama bu ay bayram ramazan derken sıkıştık
yok be güzleim umudum yok ama mevlam bilir tabi
kızlar ben çıkıcam ya yemeğim yok kociş gelirse kötü olur halim
bugün çok uyumuşum sonrada dışarı çıktım bankada işim vardı bankalarda malum bayram sonrası tıklım tıklımdı
neyse şimdi gideyimde yemeğimi yapıyım
ay canım olsun ya herkes kiloan şikayetci boşver kilo al ver sorun değil yeterki iyi olsun bebiş
buarada kötü düşünme canım herşey iyi olcak inşallah .ay demek tişört alıcan valla kocişinin çok hoşuna gider eminim güle güle giy canım
öyle canım allah hepimizin yardımcısı olsun
niye öyle diyon derdam inşallah vardır