HIMM ACEP GÖMLEKMİ ÜTÜLÜYCEN sempatiksalakcinnikızlar çıkmam lazım kocişin gömleklerini ütülicem daha yarın giycek gömleği yok adamın:roflol: çok öpüyorum sizleri yarın görüşürüz inşşallah....
canlarım hayırlı geceler internet bağlantımızda sanırım bi arıza var, sık sık bağlantı kesiliyor
sevtun canım inşallah bi sorun olmaz bebişini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende sevtun için 20 ayetel kürsi alayım kızlar yarına inş okurum
kızlar dualarınızda görümcede yerin verin Allah rızası için. hem kendi hasta olacak, hem de bebeği zarar görecek. durumu hiç iyi değil. insanlıktan çıkmış kocasını da artık Allaha havale ediyoruz. Aldığı ah yanına kalmasın inşaallah...
Allaha emanet olun canlar, hayırlı geceler
dualarda buluşmak ümidi ile...
evet ya kardelen nerde kaldı iyi tatil yaptı MAŞALLAH
gezsin dinlensin bol bol
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniabla evet acaba ütümü pek bende inanmadım ama neyseeeeeeeeeesempatiksalakcinni
ya kızlar ben şu bilgisayarı kırmadan çıkayım çok sinir oldum..aşırı derecede agır..anca sayfayı açtı da yazıyorum..ben yazana kadarrrrrrrrrrr....
neyse canlar kaçtım ben..ebrarım dua işini hallederiz cnm çabukça okursa herkes hemen biter zaten..hepinizi çok öpüyorum..dualarım hepinizle kızlar..:gitme:
evet abla bende kacıyom ALLAH rahatlık versin
artık kızıyo eşim kızdırmadan gidim yatım koçişimin yanına
hadi bay bay
SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................50
DERİN.....................30
TUĞÇE....................30
TURKUAZ................20
ALEYNA..................30
Ya kardelende gelmedi merak ettim
insan bi mesaj atar delü öldürür meraktan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?