Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende iyiyim çok şükür canım aynı işte kalktım kahvaltı ettik eşimi yolladım oturdum pc başına ama birazdan kalkarım işler beni bekliyo .bugünde hava çok güzel biraz temizlik yapıyım..

canım ben kaçıyorum kusura bakma işlerimi yapıp gelicem .
sende hastane dönüşü haber ver .hadi öptüm çok ..

ebrarım kız bende cay koymuştum kahvaltı yapmadım canım mutfaktaydım

bendede oluyo canım cok korkuyorum

tamam canım bende kalkarım şimdi gelince görüşelim ıNŞALLAH

hoşbuldum tatlımm bitirdim işlerimi,duşumuda aldım geldimm ohh be rahatladım şu işleri yapınca rahat rahat oturabilirm artık

iyi yapmışsın burcum güle güle kirlet inşallah..
bende bitirdim işleri yemeğimi yedim şimdide çay yapıyorum ohh biraz keyif yapalım değilmi..

iyi yapmışsın burcum güle güle kirlet inşallah..
bende bitirdim işleri yemeğimi yedim şimdide çay yapıyorum ohh biraz keyif yapalım değilmi..

ohhhhhhh afiyettt olsunn canımmm ya bn tek başıma çay içemiorum hiçç yanımda bri olcak illaa öle sarıokaydirigubbakcemile3

ebrar canım bu kullanıcı panelinde itibar puanları var ne işe yarıyokibilmiyorumkismile

canım önceden işe yarıyodu fakat kkda düzenleme yapıldı artık galiba hiç bir işe yaramıyo .bi dönem puanlarımız silindi fian .nedeninide hiç bilmiyorum .bu puanlarla rütbe kazanıyodun ama şuanda yok öyle bişey..boshayallersmile

canım hani mesajlarımızın göründüğü kutucuk varya orda terazi işareti var oraya tıklarsan görüceksin canım..

Back
X