Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım görülmeye değer bi şehir biraz kalabalık ama biz alıştık galiba ..
bende izmiri görmedim çokda merak ediyorum..
neyse canım ben biraz tv izliycem daha sonra görüşürüz öptüm.
datlum yaa bende azcık tv izleyim diye çıktım kaçırmışım seni .slm güzellerrrrr ben geldimmmm ama kimseler yok annecikle teyzecik yemek yapıyolarrrr bende bakayım size dedim neyse herkese ii akşamlar diliyorum öptmmmmopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
dün baya kaynatmışsınız maaşallah:)))
ben bugün doktoruma gittim.muayene oldum.tekrardan rahim filmini gösterdim inceledi rahatla bu sefer...çift rahim oldugum için hamile kalmaktan çok korktugumu hevesimin kaçtıgını söyledim..asla korkma dedi.bu şekilde sorunsuz hamilelik geçiren birsürü kadın varmış.hepsinde düşük olacak diye birşey yok dedi...
muayene olurken dedim ki..şimdi nasıl oluyo çift rahim?yumurtalıklar çift degil heralde?
"yok sadece rahim çift" dedi.
dedim yanyana mı üst üste mi:roflol:
yanyana dedi çok güldüler gene bana yardımcısıyla:))
çok soru sorarım da gittigimdekaydirigubbakcemile3
klomen istemdigimi söyledim.sen bilirsin o zaman yumurtalıkları yormayalım hiçbu ay takiple geçsin dedi...eşimden spermiyogramı istedi işte...
cylo prognova (adet düzenleyici) vermedi bu defa.iyi de oldu çok baş agrısı yapıyor çünkü.
birde dedim ki;ben şuanda aşılama veya tüp bebek düşünmüyorum.mademki artık neyim oldugunu biliyorum yumurtalıklarda da sorun yok diyorsunuz,tüpler de çaık.sadece pkoyum işte..o zaman artık kendi haline bırakmak istiyorum dedim...hoş zaten tedavi de oldugum yoktu.sadece öyle takiple falan geçirdim ayları..rahim filmini çekildim düzenleyici kullandım..bide sogan suyu içtim falan...herneyse çok konuştum başınızı şişirdim:sinifsinif:
yani şimdi cuma günü bi görünücem yine...eşimin testleri yaptırıcaz en yakın zamanda.bide ona bakalım dedi...az öncede tüllerim geldiboshayallersmileoff kızlar yaa çok begenerek sipariş verdim,taktık ama şimdi içime sinmiyo:çok üzgünüm:eşim de aşık oldu resmen tüllere çok hoşuma gitti diyo...
aldık artık napalım.inşallah çok eleştiri gelmez de canımı sıkmazlar:çok üzgünüm: