Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

güzelim inşallah hamilesindir. ama hormon ve yumurtlama tedavisi (bu tedavi sırasında yumurtlama olduğunda bel kasık ağrısı olur, çünkü yumurtalar vücuda baskı yapar.) görüyorum yazmışsın. adet döneminde olsun. hamilelik döneminde olsun vücudumuzdaki değişikliklerin sebepleri hormonal. hamilelikte progestoron hormonu seviyesi arttığı için bir takım belirtileri görüyoruz. ama sen bu hormonu ya da başka bir hormonu dışarıdan aldığında da aynı şeylerin olması normal. bende progestron hormunun iğnesini kullanmıştım. kullanımını bıraktıktan 3 ay sonra bile hafif hafif bulantılarım oldu. bu tamamen dışardan alınan hormonların etkisi... ama inşallah seninkisi hamileliktir. ve bebişine kavuşursun... :emir_bebek:

ama yumurtlama dönemim coktan gecti ki. yumurtlama döneminde sadece kasigimin sol tarafinda (yumurtanin oldugu taraf) sanciyordu ama simdi gögüslerimden acayip cekiyorum. hani o gögüs ucunun etrafinda noktalar var ya isimlerini bilmiyorum onlar siskin dokundukca canimi yakiyor.

iyi canım nolsun anlattıgım gibi işteboshayallersmile şimdi balkona çıktım dışardan tül nasıl duruyo diye bakıyodum:))) tülü çok begendik biz canım sade bişey zaten öyle ahım şahım modelli degil sade füme üstünde çizgili ışıltıları var o kadar...ama koltukları biliyosun zemini de füme.yastıkla bakınca çok hoşuma gitmişti.ama birden komple tüm duvar füme olunca kapattı gibi geldi.ama gözüm alıştı.eşimde çok begendi...napalım artık.

evet doktorum çok moral veriyor..hatta geçen gittigimde ve her baktıgında yumurtalık durumun harika.pkoyu da takma kafana diyor.kilo vermekten bahsetmiyor.illa gliforu kullanacaksın gibi bir dayatma yapmıyor ama kullanırsam çok daha iyi olacagını vurguluyo hep...öyle yani canım sen naptın kuşum?

ama yumurtlama dönemim coktan gecti ki. yumurtlama döneminde sadece kasigimin sol tarafinda (yumurtanin oldugu taraf) sanciyordu ama simdi gögüslerimden acayip cekiyorum. hani o gögüs ucunun etrafinda noktalar var ya isimlerini bilmiyorum onlar siskin dokundukca canimi yakiyor.

canım selam..geçen yazdıgı okudum bugün de...adetine daha 7 gün vardı galiba..erken belirti vermiş olabilir mi ki acaba:uhm:yumurtlama döneminin geçip geçmedigini de kesin olarak bilemezsin tatlım..belki senin tahmininden daha farklı günlerde yumurtlama oluyordur.

iyi canım nolsun anlattıgım gibi işteboshayallersmile şimdi balkona çıktım dışardan tül nasıl duruyo diye bakıyodum:))) tülü çok begendik biz canım sade bişey zaten öyle ahım şahım modelli degil sade füme üstünde çizgili ışıltıları var o kadar...ama koltukları biliyosun zemini de füme.yastıkla bakınca çok hoşuma gitmişti.ama birden komple tüm duvar füme olunca kapattı gibi geldi.ama gözüm alıştı.eşimde çok begendi...napalım artık.

evet doktorum çok moral veriyor..hatta geçen gittigimde ve her baktıgında yumurtalık durumun harika.pkoyu da takma kafana diyor.kilo vermekten bahsetmiyor.illa gliforu kullanacaksın gibi bir dayatma yapmıyor ama kullanırsam çok daha iyi olacagını vurguluyo hep...öyle yani canım sen naptın kuşum?

canım eşinde beğendiyse sorun yok erkekler öyle kolay kolay beğenmezler .iyi günlerde kullan canım..biara eklersin resim senin içinde uygunsa...
ohh canım kafana göre bir doktor inşallah herşey iyi olucak sen ilca devam et nasıl olsa alıştın ben alışamamıştım ona yaa mecburen bıraktım .
bende napıyım tv izliyim dedim uyumuş kalmışım akşamda biyere gidicez canım istemiyo ama mecbur işte..

aşkmeleğim allah daha iyi etsin tatlım sorunsuz 9 ay geçirin inşallah .ve teyzoşlarınada dua edin olurmu

hoşbulduk derıncıgım tatlım ıcın rahat etmıs gıtmıssın bgn doktora cok sevındımolumunekankayizsmile
buarada perdelerın de hayırlı olsun ıyıgünlerde kullan cnm agız tadıylaa.s.

aşkmelegi selam canım..iyidir sen nasılsın?sen hamile miydin canım?

bende iyiyim cnm tşkrlvereliniortak
evet tatlım hamileyim çok şükür meleğime kavuştum darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
tatlım öncelik le tüllerin hayır lı uğurlu olsun güzel günlerde kullan tatlım:1hug::nazar:
cnm bak burda kk da bi çok arkadaş var çif rahim li o engel değil ki gebeliğe bak çok şükür yumurtalıklarında bi sorun yok tüplerin açık bebişinin gelme şansı çok yüksek tatlım sakın olumsuzluğa kapılma inşallah çok yakında meleğine kavuşucaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım eşinde beğendiyse sorun yok erkekler öyle kolay kolay beğenmezler .iyi günlerde kullan canım..biara eklersin resim senin içinde uygunsa...
ohh canım kafana göre bir doktor inşallah herşey iyi olucak sen ilca devam et nasıl olsa alıştın ben alışamamıştım ona yaa mecburen bıraktım .
bende napıyım tv izliyim dedim uyumuş kalmışım akşamda biyere gidicez canım istemiyo ama mecbur işte..

sagol canım opuyorumnanaktan
evet kafama göre doktor valla ebuş çok şükür..biliyosun hep gittiklerim kapalı kutuydu bişey anlattıkları yoktu...kendi haline bırakıcam dedim ona bile itiraz etmedi..senin kafan nasıl rahat olacaksa dedi öyle yap...şimdi hevesim kaçtı diyosun ya bu ay kalırsın inşallah dedi:))ve de yardımcısı tutturmuş sen bu ay kesin kalırsın..en ince damarlar bile açılıyo rahim filminde..şansın çok yüksek dedi..üstüne basa basa kaç defa dediler bide:)inşallah dedim ne diyim:)
kuşum bende kullanmıyorum ki gliforubilmiyorumkismilebi türlü alışamadım cano.bi ara alışmıştım onu hatırladın sen.ama bıraktım gene:kedi:
ohh iyi uyu olsun canım ya dinlen azcık..tüm gün illa bi işlerimiz çıkıyo ..çıkmasada kendin bluluyosun yormak için kendini dimi:))ablamla aynı burçsun bilirim sizi ben temiz karularŞeniz aman gitmeyiversen.eşine söyle iyi degili de nolcekboshayallersmile

kızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3

Back
X