Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3

tatlım bol bol havuç ta ye yumurtaların çatlaması için
incir yumurtaları büyütüyo ve rahmi güçlendiriyo havuç ta yersen cnm o da yumurtanın çatlamasına yardım cı olur genede sen bilirsin tatlımŞeniz

hoşgördük sen nasılsın canım? bu gece dahada güzel geçicek:roflol:
saol canım bende iyiyim aynı takılıyoruz işte ..
hımm demek bugecede uzun olcak ben gezmeye gidip gelicem sakın kaçmayın ben gelmeden..
sagol canım opuyorumnanaktan
evet kafama göre doktor valla ebuş çok şükür..biliyosun hep gittiklerim kapalı kutuydu bişey anlattıkları yoktu...kendi haline bırakıcam dedim ona bile itiraz etmedi..senin kafan nasıl rahat olacaksa dedi öyle yap...şimdi hevesim kaçtı diyosun ya bu ay kalırsın inşallah dedi:))ve de yardımcısı tutturmuş sen bu ay kesin kalırsın..en ince damarlar bile açılıyo rahim filminde..şansın çok yüksek dedi..üstüne basa basa kaç defa dediler bide:)inşallah dedim ne diyim:)
kuşum bende kullanmıyorum ki gliforubilmiyorumkismilebi türlü alışamadım cano.bi ara alışmıştım onu hatırladın sen.ama bıraktım gene:kedi:
ohh iyi uyu olsun canım ya dinlen azcık..tüm gün illa bi işlerimiz çıkıyo ..çıkmasada kendin bluluyosun yormak için kendini dimi:))ablamla aynı burçsun bilirim sizi ben temiz karularŞeniz aman gitmeyiversen.eşine söyle iyi degili de nolcekboshayallersmile

derinim ay inşallah hayatım belkim içlerine doğdu biliyosun hamiş kalanların çoğu bıraktıkları anda geldi minişleri seninde öyle olucak inşallah
yaa demek sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya dayanılmıyo o ilaca yaa .iki ayım zehir gibi geçmişti .aman bi işede yaramadıki..
canım yaa aslında biyakının kınası var bugünde kına olurmu diyceksiniz ama oluyomuşkaydirigubbakcemile3
mecbur biraz geç gidicem 1 saat takılıp dönerim inşallah..
temizlik konusunda çok doğru diyon bişeyler bulup çıkarıyoruz işte .ama içim rahat olmuyoki .herkes diyo sen niye bukadar yapıyosun çocuğun yok kirlenmez olurmu illa çocukmu kirletiyo bizde yaşıyoruz bu evde..kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk derıncıgım tatlım ıcın rahat etmıs gıtmıssın bgn doktora cok sevındımolumunekankayizsmile
buarada perdelerın de hayırlı olsun ıyıgünlerde kullan cnm agız tadıylaa.s.
evet canım gittim rahatladım biraz daha..tabi sizlerinde destegi ile opuyorumnanaktan
sagol valla gözümü alıştırmaya çalışıyorum..salon birden koyu renk olunca bi garip oldum ama gayet modern oldu yaff iyi galibabilmiyorumkismile
ben teşrif ettimmmaklinialirimsmile nasılsınız kızlar geceden beri?
hoşgeldin canım nasılsın?
ayrıca bişeyi demeden geçemeyecegim tüm gece yazdıklarınızı okudum..hele seninkileri gülümseyerek okudum hep:)sende aynı bizim kafadasın desene bulduk gene bizim gibi birini ebroş:))diger tüm kızlar da çok tatlı hepsi ..hepinizle tanıştıgıma memnun oldumŞeniz
derıncıgım nekadara patladı oralarda fıyatlar uygun dıye duymustum bırgün eklersın görürüz artık:asigim:
canım,ben bizim eve yakın bi magazadan seçtim...iki cama toplam 7metre 25 cm den..330 tl tuttu iki tül...mutfagada sade bir stor yaptırdım o da 60 tl işte..yani toplam düz hesap 400.kusüratlar vardı ama kesti indirdi biraz:)
bende iyiyim cnm tşkrlvereliniortak
evet tatlım hamileyim çok şükür meleğime kavuştum darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
tatlım öncelik le tüllerin hayır lı uğurlu olsun güzel günlerde kullan tatlım:1hug::nazar:
cnm bak burda kk da bi çok arkadaş var çif rahim li o engel değil ki gebeliğe bak çok şükür yumurtalıklarında bi sorun yok tüplerin açık bebişinin gelme şansı çok yüksek tatlım sakın olumsuzluğa kapılma inşallah çok yakında meleğine kavuşucaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sagol canım .teşekkürler.
evet aynen bir sorun yok diyor..eşimden spermiyogram istedi bide..geçen yıl yapılmıştı önemli bi sorun yoktu ama bakalım bu defa ne çıkıcak...
sagol destegin için..ben zaten bu konuyu kafama takan biri degilim melegim inanki..sadece çift rahim olayı germişti biraz..yani benim bi huyum,neyim oldugunu iyice anlıyacagım o yüzden öylemi böylemi derken gerildim iyice.ama şimdi rahatım..
seninde minigini rabbim bagışlasın..gözünaydın ..Allahım analı babalı büyütsün.sorunsuz güzel bir hamilelik olsun canım:Saruboceq::nazar:

aşkmeleğim haklısın tatlım havuçda süpermiş incir kürü yaptığım dönem içine havuçda doğruyordum yrın dışarı çıkıcam alıyımda tavşan gibi kemiriyim kaydirigubbakcemile3
melisa inşallah canım çatır çatır çatlayıp spermciklerle buluşsunlar inşallah kaydirigubbakcemile3
boncuğum saol hayatım bende iyiyim şükür..

kaçmayız kaçmayız aleynam emosumda gelir kadro tamamlanırkaydirigubbakcemile3 ya ben incir yiyemiyorum kurt çıkıcak yada görmem kurdu da yiyiveririm diyesempatiksalakcinni

evet aynen bir sorun yok diyor..eşimden spermiyogram istedi bide..geçen yıl yapılmıştı önemli bi sorun yoktu ama bakalım bu defa ne çıkıcak...
sagol destegin için..ben zaten bu konuyu kafama takan biri degilim melegim inanki..sadece çift rahim olayı germişti biraz..yani benim bi huyum,neyim oldugunu iyice anlıyacagım o yüzden öylemi böylemi derken gerildim iyice.ama şimdi rahatım..
seninde minigini rabbim bagışlasın..gözünaydın ..Allahım analı babalı büyütsün.sorunsuz güzel bir hamilelik olsun canım:Saruboceq::nazar:[/QUOTE]

amin tatlım tşkrl :Saruboceq:
tatlım benim eşimin de spermiyogramı çok ii çıktı genede biz keçi boynuzu pekmezi aldık günde bi kaşık yedi cnm istersen sizde deneyin :1hug:

kaçmayız kaçmayız aleynam emosumda gelir kadro tamamlanırkaydirigubbakcemile3 ya ben incir yiyemiyorum kurt çıkıcak yada görmem kurdu da yiyiveririm diyesempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol:
boşver kız belkim kurt şifa olucak nebelli sen yiyiver inşallah işe yarar hatta kocişinde yisin iyi geliyo kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3
ohh yarasın canımaŞeniz
bende hergün tadında bisküisinden yiyorum üstünde bol çörekotu var:))
geçen yerken geldi aklıma.anaa dedim kendi kendime..bak bu bisküiyii yemesem çörekotu yiyecegim yok inşallah benimde yumoşlara iyi gelirkaydirigubbakcemile3
saol canım bende iyiyim aynı takılıyoruz işte ..
hımm demek bugecede uzun olcak ben gezmeye gidip gelicem sakın kaçmayın ben gelmeden..

derinim ay inşallah hayatım belkim içlerine doğdu biliyosun hamiş kalanların çoğu bıraktıkları anda geldi minişleri seninde öyle olucak inşallah
yaa demek sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya dayanılmıyo o ilaca yaa .iki ayım zehir gibi geçmişti .aman bi işede yaramadıki..
canım yaa aslında biyakının kınası var bugünde kına olurmu diyceksiniz ama oluyomuşkaydirigubbakcemile3
mecbur biraz geç gidicem 1 saat takılıp dönerim inşallah..
temizlik konusunda çok doğru diyon bişeyler bulup çıkarıyoruz işte .ama içim rahat olmuyoki .herkes diyo sen niye bukadar yapıyosun çocuğun yok kirlenmez olurmu illa çocukmu kirletiyo bizde yaşıyoruz bu evde..kaydirigubbakcemile3

belki de kıss içine mi dogdu nedir karının:))
hmm kına var demek..ee ugramadan da olmuyo dimi yakın madem..olsun çok takılmazsın napcanboshayallersmile
aynen bide 3 kızkardeş aynıyız..eşim bugün diyo otur artık bırak cam silip duruyon yeterkaydirigubbakcemile3

seninde minigini rabbim bagışlasın..gözünaydın ..Allahım analı babalı büyütsün.sorunsuz güzel bir hamilelik olsun canım:Saruboceq::nazar:

amin tatlım tşkrl :Saruboceq:
tatlım benim eşimin de spermiyogramı çok ii çıktı genede biz keçi boynuzu pekmezi aldık günde bi kaşık yedi cnm istersen sizde deneyin :1hug:[/QUOTE]
valla benimkinin pekmezle arası yok ..ama geçen dedim de yerim dedi alırım bende unutuyorum hep:))çok üstüne düşmedigim için öyle şeeyler aklıma fazla gelmiyor.
ıyı derınım ıyıgünlerde kullan ınsallah:1hug:

sağol Derinim böğürtlen reçelim bende tanıştığımıza memnun oldum gülümsetebildiysem ne mutlu cadolozum diyeneolumunekankayizsmile

gülümsettin vallaha..hepiniz çok şekersiniz..
kız bögürtlen reçelinide çok severim ha içine mi dogdu:)))

derinim ohh oda sana şifa olsun aslında biz hiç bişey yapmıyoruz farkındasın değilmi herkez neler kullanıyo .bundan sonra tam gaz elimize geçeni yiycez kilo azya biraz daha alırız guclubacismile
evet canım gidip bigörünüyüm yoksa ayıp olucak..

ugurboncugum alıntını boş bırakmışım kusura bakma:))
sagol tatlım...sende mi tülleri degişcen yoksam..fiyatını sordun ya ondan didim.

Back
X