Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk ebrarım 7 dınbıtırdın sende hosgeldın cnm ya su nıkını yazmak ne zor öylekaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3
saol canım bende iyiyim aynı takılıyoruz işte ..hoşgördük sen nasılsın canım? bu gece dahada güzel geçicek:roflol:
sagol canım opuyorumnanaktan
evet kafama göre doktor valla ebuş çok şükür..biliyosun hep gittiklerim kapalı kutuydu bişey anlattıkları yoktu...kendi haline bırakıcam dedim ona bile itiraz etmedi..senin kafan nasıl rahat olacaksa dedi öyle yap...şimdi hevesim kaçtı diyosun ya bu ay kalırsın inşallah dedi:))ve de yardımcısı tutturmuş sen bu ay kesin kalırsın..en ince damarlar bile açılıyo rahim filminde..şansın çok yüksek dedi..üstüne basa basa kaç defa dediler bide:)inşallah dedim ne diyim:)
kuşum bende kullanmıyorum ki gliforubilmiyorumkismilebi türlü alışamadım cano.bi ara alışmıştım onu hatırladın sen.ama bıraktım gene:kedi:
ohh iyi uyu olsun canım ya dinlen azcık..tüm gün illa bi işlerimiz çıkıyo ..çıkmasada kendin bluluyosun yormak için kendini dimi:))ablamla aynı burçsun bilirim sizi ben temiz karularŞeniz aman gitmeyiversen.eşine söyle iyi degili de nolcekboshayallersmile
evet canım gittim rahatladım biraz daha..tabi sizlerinde destegi ile opuyorumnanaktanhoşbulduk derıncıgım tatlım ıcın rahat etmıs gıtmıssın bgn doktora cok sevındımolumunekankayizsmile
buarada perdelerın de hayırlı olsun ıyıgünlerde kullan cnm agız tadıylaa.s.
hoşgeldin canım nasılsın?ben teşrif ettimmmaklinialirimsmile nasılsınız kızlar geceden beri?
canım,ben bizim eve yakın bi magazadan seçtim...iki cama toplam 7metre 25 cm den..330 tl tuttu iki tül...mutfagada sade bir stor yaptırdım o da 60 tl işte..yani toplam düz hesap 400.kusüratlar vardı ama kesti indirdi biraz:)derıncıgım nekadara patladı oralarda fıyatlar uygun dıye duymustum bırgün eklersın görürüz artık:asigim:
bende iyiyim cnm tşkrlvereliniortak
evet tatlım hamileyim çok şükür meleğime kavuştum darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
tatlım öncelik le tüllerin hayır lı uğurlu olsun güzel günlerde kullan tatlım:1hug:
cnm bak burda kk da bi çok arkadaş var çif rahim li o engel değil ki gebeliğe bak çok şükür yumurtalıklarında bi sorun yok tüplerin açık bebişinin gelme şansı çok yüksek tatlım sakın olumsuzluğa kapılma inşallah çok yakında meleğine kavuşucaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaçmayız kaçmayız aleynam emosumda gelir kadro tamamlanırkaydirigubbakcemile3 ya ben incir yiyemiyorum kurt çıkıcak yada görmem kurdu da yiyiveririm diyesempatiksalakcinni
ohh yarasın canımaŞenizkızlar ben bugünden itibaren kuru incir yemeye başladım .yıkayıp bitabağa koydum inşallah şifa olur çıtır çıtır yemek hoşuma gitmiyo ama yumurtlama dönemim umarım yumoşlara iyi gelir kaydirigubbakcemile3
saol canım bende iyiyim aynı takılıyoruz işte ..
hımm demek bugecede uzun olcak ben gezmeye gidip gelicem sakın kaçmayın ben gelmeden..
derinim ay inşallah hayatım belkim içlerine doğdu biliyosun hamiş kalanların çoğu bıraktıkları anda geldi minişleri seninde öyle olucak inşallah
yaa demek sende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya dayanılmıyo o ilaca yaa .iki ayım zehir gibi geçmişti .aman bi işede yaramadıki..
canım yaa aslında biyakının kınası var bugünde kına olurmu diyceksiniz ama oluyomuşkaydirigubbakcemile3
mecbur biraz geç gidicem 1 saat takılıp dönerim inşallah..
temizlik konusunda çok doğru diyon bişeyler bulup çıkarıyoruz işte .ama içim rahat olmuyoki .herkes diyo sen niye bukadar yapıyosun çocuğun yok kirlenmez olurmu illa çocukmu kirletiyo bizde yaşıyoruz bu evde..kaydirigubbakcemile3
çok sagol canım .teşekkürler.
evet aynen bir sorun yok diyor..eşimden spermiyogram istedi bide..geçen yıl yapılmıştı önemli bi sorun yoktu ama bakalım bu defa ne çıkıcak...
sagol destegin için..ben zaten bu konuyu kafama takan biri degilim melegim inanki..sadece çift rahim olayı germişti biraz..yani benim bi huyum,neyim oldugunu iyice anlıyacagım o yüzden öylemi böylemi derken gerildim iyice.ama şimdi rahatım..
seninde minigini rabbim bagışlasın..gözünaydın ..Allahım analı babalı büyütsün.sorunsuz güzel bir hamilelik olsun canım:Saruboceq:![]()
ıyı derınım ıyıgünlerde kullan ınsallah:1hug:
sağol Derinim böğürtlen reçelim bende tanıştığımıza memnun oldum gülümsetebildiysem ne mutlu cadolozum diyeneolumunekankayizsmile
derinim valla öyle melisa geceleri koparıyo bizi topicimizin neşesi tatlışım Şeniz