Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hisli çok kuvvetli hatunum ben sen mesela o perdeleri düşünüyorsun halen acaba öbürünümü alsaydım güzel oldumu güzel güzel ohhh falan diye dalgalanıyor içinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayyynennn.
daha demin eşime dedim..acaba diger açık pembe olanı mı yaptırsaydım o açardı salonu dedim:)))halada içim dalgalanıyo dedigin gibi napsaydım diye...bi yandan içime siniyo..bi yandan anamı düşünüyom naptın salonu bogmuşsun iyice diye başlıyacakboshayallersmile o kaaa da dedi kadın füme yaptırma sakın diye.[/QUOTE]

bak dedim ben sana kaydirigubbakcemile3 sen şimdi bendende şüphelenirsin içime birimi kaçtı diye:roflol:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

melisa alemsin bacım yaa ben nedüşünüyom söyle bakıyım?

iyiki listeyi uğurboncuğum tutuyor yetişemiyorum topiğin hızına ayy diye düşünüyon birde gideceğim yere gitsemmi gitmekte istemeyom deyon kendi kendiciğinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama incirli kekim böyle emri vaki olunca olmuyor bak nasıl söyledim derinin duygularını ben hissettiğimde oluyor o biri sorunca değil :1hug:

kaydirigubbakcemile3 ayyynennn.
daha demin eşime dedim..acaba diger açık pembe olanı mı yaptırsaydım o açardı salonu dedim:)))halada içim dalgalanıyo dedigin gibi napsaydım diye...bi yandan içime siniyo..bi yandan anamı düşünüyom naptın salonu bogmuşsun iyice diye başlıyacakboshayallersmile o kaaa da dedi kadın füme yaptırma sakın diye.

bak dedim ben sana kaydirigubbakcemile3 sen şimdi bendende şüphelenirsin içime birimi kaçtı diye:roflol:[/QUOTE]
hee dedim bu kızda bişii varr karıştı galiba:roflol:Allah korusun tabi şaka şaka.
derınım aynı seyı düşünmüşüzkaydirigubbakcemile3
evet yaa bu kadannn olur yaa..sen ne mikemmelll bi insansın yaaa
derinim listeyi boncuğum tutuyo gelince ekler hemen canım inşallah gelmiycek kırmızılar..
amin kuşum inşallah hayırlısıyla:)
melisa alemsin bacım yaa ben nedüşünüyom söyle bakıyım?

kaydirigubbakcemile3

iyiki listeyi uğurboncuğum tutuyor yetişemiyorum topiğin hızına ayy diye düşünüyon birde gideceğim yere gitsemmi gitmekte istemeyom deyon kendi kendiciğinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama incirli kekim böyle emri vaki olunca olmuyor bak nasıl söyledim derinin duygularını ben hissettiğimde oluyor o biri sorunca değil :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ben sana nediyim yaa çok doğru söyledin liste işini iyki oyapıyo ben beceremiyom yaa yıllardır pc kullanıyom ama geliştiremedim hala..
evet emrivaki yapmıycam sana arada sen söyleyiver olmamı???

evet makbuşum uğramadı bugün ama o kızının cicilerini yıkıycaktı en keyifli işi yapıyo tatlışım .allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah..

evet makbuşum uğramadı bugün ama o kızının cicilerini yıkıycaktı en keyifli işi yapıyo tatlışım .allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah..

evet ya canım benim...özledim zaten.konuşamıyoruz da kaç çgnü oldu bilsenboshayallersmileben kontürsüz o kontürsüs öyylece kaldık...

melisa bugün kaçta kalktın bakıyım?dün gece benden sonrada kaynatmışsınız ..
buarada mızmız naaptı acaba herşey yolundadır inşallah..

derinim o tatlı telaşlarda canım konuşursunuz inşallah .
buarada ben bıkmıştım kontür olayından fatıralıya geçtim ohh rahatım tabi fatura gelince nasıl olcak bilmiyorum ohaoldumsmile

Back
X