Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hisli çok kuvvetli hatunum ben sen mesela o perdeleri düşünüyorsun halen acaba öbürünümü alsaydım güzel oldumu güzel güzel ohhh falan diye dalgalanıyor içinkaydirigubbakcemile3
melisa alemsin bacım yaa ben nedüşünüyom söyle bakıyım?
kaydirigubbakcemile3 ayyynennn.
daha demin eşime dedim..acaba diger açık pembe olanı mı yaptırsaydım o açardı salonu dedim:)))halada içim dalgalanıyo dedigin gibi napsaydım diye...bi yandan içime siniyo..bi yandan anamı düşünüyom naptın salonu bogmuşsun iyice diye başlıyacakboshayallersmile o kaaa da dedi kadın füme yaptırma sakın diye.
evet yaa bu kadannn olur yaa..sen ne mikemmelll bi insansın yaaaderınım aynı seyı düşünmüşüzkaydirigubbakcemile3
amin kuşum inşallah hayırlısıyla:)derinim listeyi boncuğum tutuyo gelince ekler hemen canım inşallah gelmiycek kırmızılar..
melisa alemsin bacım yaa ben nedüşünüyom söyle bakıyım?
iyiki listeyi uğurboncuğum tutuyor yetişemiyorum topiğin hızına ayy diye düşünüyon birde gideceğim yere gitsemmi gitmekte istemeyom deyon kendi kendiciğinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama incirli kekim böyle emri vaki olunca olmuyor bak nasıl söyledim derinin duygularını ben hissettiğimde oluyor o biri sorunca değil :1hug:
evet makbuşum uğramadı bugün ama o kızının cicilerini yıkıycaktı en keyifli işi yapıyo tatlışım .allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah..
Allah korusun böğürtlen reçelim ayy evlerden ırak guclubacismile