Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ben sana nediyim yaa çok doğru söyledin liste işini iyki oyapıyo ben beceremiyom yaa yıllardır pc kullanıyom ama geliştiremedim hala..
evet emrivaki yapmıycam sana arada sen söyleyiver olmamı???

söylerim zaten saklayamam sığmaz içim içime hihoyyyt yaaa korkuyor eşim benden onada söylüyorum hep maçın skorunu bile veriyorum dakikasını bile bazen bakıyor korkudan birşey diyemeyo aklinialirimsmile

bu arada melisacım.ben melisa ismini çok severim..daha evlenmeden evvle düşünürdüm hep..kızım olursa melisa koyarım diye..tabii ondan sonra birsürü isim düşündüm geldi geçti hepsi..DERıSu da çok hoşuma gittigi için nickide öyle yapmıştım ama bir arkadas kızının adını derin koyunca hevesim kaçtı.

söylerim zaten saklayamam sığmaz içim içime hihoyyyt yaaa korkuyor eşim benden onada söylüyorum hep maçın skorunu bile veriyorum dakikasını bile bazen bakıyor korkudan birşey diyemeyo aklinialirimsmile

canım bende senin gibiydim ama herkese söyliye söyliye kybettim hislerimi .bence çok söyleme zemuszemus

derinim o tatlı telaşlarda canım konuşursunuz inşallah .
buarada ben bıkmıştım kontür olayından fatıralıya geçtim ohh rahatım tabi fatura gelince nasıl olcak bilmiyorum ohaoldumsmile
oh iyi etmişsin..makbuşla bende düşünüyoduk bi ara..o napıcak bilmiyom ama ben geçmedim daha...

ciddi olamazsın o kadann yani:)
ama cidden bende çok şeyleri hissediyorum...herzaman olmuyor ..mesela durup dururken kimin bugün bize gelecegini söylerim..geliverir..yada annem arayacak şimdi falan.
cebim çalar hiç hespta olmayan biri gelir aklıma bakarım o arıyo kendim bile şaşırırım:)

hatunlar mısır pörtleği çok yararlıymış hee patlatın patlatın yiyiverin gari zemuszemus
evet yaa bende duydum onu canım..özünü kaybetmeden yedigimiz için çok faydalıymış vitanimli ve mineralliymiş...
selam kızlar nasılsınız?

selam canım hoşgeldin...

bu arada benim kociş uyuya kaldı tv bakarken yine:))
bende yapıştım burayakaydirigubbakcemile3

bu arada melisacım.ben melisa ismini çok severim..daha evlenmeden evvle düşünürdüm hep..kızım olursa melisa koyarım diye..tabii ondan sonra birsürü isim düşündüm geldi geçti hepsi..DERİSu da çok hoşuma gittigi için nickide öyle yapmıştım ama bir arkadas kızının adını derin koyunca hevesim kaçtı.

yaa evet insan birşeye karar veriyor zor bela tam içine siniyor sonra arkadaşın koyuveriyor dönüyorsun başa ama olsun eğer istersen sende koyarsın olsun nolcak :CüvCüv:

derinim dün eşimin yiğeniyle konuşuyoduk oda dediki derin ismini çok seviyorum .dedim biarkadaşım var oda bayılıyo dedim kulakların çınladımı?

yaa evet insan birşeye karar veriyor zor bela tam içine siniyor sonra arkadaşın koyuveriyor dönüyorsun başa ama olsun eğer istersen sende koyarsın olsun nolcak :CüvCüv:

valla ciddi anlamda sogudum melisam.koydugu için kızmadım öyle bi hakkımda yok zaten..bilmiyodu da benim o ismi sevdigimi .. ben daha hamile degilim bişey degilim insanların isim haklarına karışamam da...ama işte insanın içi burkuluyo yinede.

derinim dün eşimin yiğeniyle konuşuyoduk oda dediki derin ismini çok seviyorum .dedim biarkadaşım var oda bayılıyo dedim kulakların çınladımı?
vallah hatırlamıyomkaydirigubbakcemile3çınlamıştır mutlaka:))
benimkide belgesel izliyorduk hayvanlar cilveleşmeye başlayınca uyudu kaldı ilgisini çekmedi sıpaydininkaydirigubbakcemile3

:roflol: sıpaydii hee..niye güldüm sence:))bende eşime sipaydiii diye sesleniyorum bazen:roflol:
biraz ÇGH hastasıyız da.

hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben

pelincim sagol canım ne olsun işte..bugün izinli günüm..eşim uyuyakaldı demin.bende buralardayım işte sizinle sohbet ediyorum...sen neler yaptın canım iyisin inşallah?

Back
X