Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla ciddi anlamda sogudum melisam.koydugu için kızmadım öyle bi hakkımda yok zaten..bilmiyodu da benim o ismi sevdigimi .. ben daha hamile degilim bişey degilim insanların isim haklarına karışamam da...ama işte insanın içi burkuluyo yinede.

bende sıla ismine bayılıyordum arkadaşım koyunca vazgeçtim şimdide isim bulamıyorum içime sinen.tabi böğürtlenim içi burkuluyor insanın adınla seslenince bile :teselli:

hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben

hadi yaa bak sen ne işe yarar bişeymiş .bende çok severim ama baharatlısını ilk senden duydum deniycem valla..

hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben
aa ilk defa böyle patlatıldıgını duydum mutlaka denerim canım iyi tarif vallahi:))bende çok seivyorum yaa..önceden kış aylarında daha fazla satılırdı..ama şimdi doritos muydu biri çıkarmış cips paketi gibi.
hoşbulduk ebrarcım biraz üzgünüm başka bi topikte bir aarkadaşımızın bebişinin kalbi dürmüş ona üzüldüm sen nasılsın canım

yapma yaa:(( üzüldüm bende şimdi..Allah sabır versin:(

hoşbulduk canım biraz üzgünüm sen nasılsın?

hoşbulduk ebrarcım biraz üzgünüm başka bi topikte bir aarkadaşımızın bebişinin kalbi dürmüş ona üzüldüm sen nasılsın canım

aaa canım üzüldüm yaa allah sabır versin .çok zor yaa off hamile kalırsın bide bu dertler var yaa ..
bende iyiyim canım şükür .aynı işte muhabbet ediyoruz..

bende sıla ismine bayılıyordum arkadaşım koyunca vazgeçtim şimdide isim bulamıyorum içime sinen.tabi böğürtlenim içi burkuluyor insanın adınla seslenince bile :teselli:

inşallah bulursun canım..bende geçen eşime dedim.düşünmeyecem artık isim falan:)
ben bebişim Allah kısmet ederse dogdugunda yüzüne bakınca ismi gelicek aklıma...öyle düşünyorum bayadır.ama sılada güzel isimdir..

ben izledim uyuya kalınca sonra hepsinin yavruları oldu dedim ahhh ahhh çatır çatır kaç tane doğuruyorlar ee tabi birde cilveleşmeden olmeyo bol bol cilveleşiyo onlar -tatlicadiarzu-

ya geçen gün iki kediyi gördüm canlı canlı ayy bakamadım utandım valla kaydirigubbakcemile3
ay kuşlar inanılmaz cilve yapıyolar yaa .bayılıyorum onların koklaşmalarına..:kedi:

hadi yaa bak sen ne işe yarar bişeymiş .bende çok severim ama baharatlısını ilk senden duydum deniycem valla..

çok fenayımdır ben ona buna birşeyler katar tatlandırırım onu ben uydurdum yani baharatlı olanı.tatlı isteyincede canım şekerle patlatıyorum güzel oluyor çocuklar hele bayılıyor burdada mısır zor bulunuyor bulursam alcam canım çekti bak

amin canım bu 4 üncü bebigini kaybedeşi allahım kimsenin başına vermesin:Saruboceq:
oyy oyyyy :(( of yaa..ne zordur kimbilir:(
ya geçen gün iki kediyi gördüm canlı canlı ayy bakamadım utandım valla kaydirigubbakcemile3
ay kuşlar inanılmaz cilve yapıyolar yaa .bayılıyorum onların koklaşmalarına..:kedi:

anammm kaydirigubbakcemile3
kuş deme bana yaff sabah bizimkine elimde yem yedireyim dedim tuttum iki defa parmagımı koparcekti :kızgın:

aaa canım üzüldüm yaa allah sabır versin .çok zor yaa off hamile kalırsın bide bu dertler var yaa ..
bende iyiyim canım şükür .aynı işte muhabbet ediyoruz..

evet canım allah hayırlısını nasip etsin hamile kalmakla bitmiyo saglıkla kucagımızada almak nasip etsin allahım... neyse kızlar kusura bakmayın sizleride üzdüm

oyy oyyyy :(( of yaa..ne zordur kimbilir:(

anammm kaydirigubbakcemile3
kuş deme bana yaff sabah bizimkine elimde yem yedireyim dedim tuttum iki defa parmagımı koparcekti :kızgın:

anamki anam kaydirigubbakcemile3iğrenççç
baksen yaramaza fena ısırıyolar yaa haylazlar..:olmaz:

aleyna geçmişi okuyodur şimdi...
çıkıyonmu ebuş?bende çıkıcam ya korayı uyandırayım da giymediklerini ayıracaktık..ütülük giymedigi gömleklerle dolu...gardrobumda harman oldu kaç gündür...vallah eşimin tarafı daha düzgün duruyo bakınca:))) çok iş yaptım yatak odayı sona bıraktım gece hallederim diye.

Back
X