Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım allah hayırlısını nasip etsin hamile kalmakla bitmiyo saglıkla kucagımızada almak nasip etsin allahım... neyse kızlar kusura bakmayın sizleride üzdüm

olurmu canım yaa paylaşıcazki rahatlıycaz .onun içindeki fırtınayı çok iyi anlarım yaa .çok zor allah sabrını artırsın inşallah..mafoldumben

amin pelincim.aynen canım..illa kalayım demekde iyi degil aslında..hep hayırlısı diliyoruz..kim kalırsa inşallah hayırlısıyla kucagınada alsın saglıklı sıhhatli...

evet ebuşum yaa fena ısırdı başparmagımı:)

melisacım türk kahveside bulunmuyodur sanırım oralarda?özledigin şeyleri yollayabiliriz ayıpsın canım adresi vermen yeterli.

melisacım türk kahveside bulunmuyodur sanırım oralarda?özledigin şeyleri yollayabiliriz ayıpsın canım adresi vermen yeterli.

türk kahvesi var canım çok sağolun ya en çok midyeyi ekmek kadayıfını balık yemeyi özledim gelince yerim zaten bol bol zehirlenene kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum gece görüşürüz inşallah..
derinim kolay gelsin canım o dolap işlerini sorma hiç düzenli durmuyo düzelten biz dağıtan biz..hadi öptümm
melisam negüzel az kalmış gelmene sevindim senin adına .hadi öptüm senide..
pelinim üzülme canım arkadaşında inşallah çabuk toparlar .senide öptümm.
aleynam geçmie takıldın galiba ben kaçıyorum gece görüşürüz canım.öptümm

türk kahvesi var canım çok sağolun ya en çok midyeyi ekmek kadayıfını balık yemeyi özledim gelince yerim zaten bol bol zehirlenene kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaa..iyi bari gelince yersin..aman zehirlenene kadar yeme:)))
derinim kolay gelsin canım o dolap işlerini sorma hiç düzenli durmuyo düzelten biz dağıtan biz..hadi öptümm
tamam kuşum bak sen işine.aynen dolaplar delirtiyo beni..işyerinde müşteriler dagıtıyo ben topluyorum..evde biz dagıt biz topla..ay bilmece gibin konuştum.:)
merhaba kızlar

kızlar tes sonuclarım temiz cıktı virüs falan yokmuş çok şükür

ooo süperrrkaydirigubbakcemile5 hadi bakalım hayırlısı canım sevindim.

olurmu canım yaa paylaşıcazki rahatlıycaz .onun içindeki fırtınayı çok iyi anlarım yaa .çok zor allah sabrını artırsın inşallah..mafoldumben
amin canım amin ben böyle bişey yaşamadım allahta kimseye yaşatmasın ama nasıl bişey oldugunu tahmin ediyorum eminim cok zordur... cıkıyomusun ebrarcım opuyorumnanaktan
amin pelincim.aynen canım..illa kalayım demekde iyi degil aslında..hep hayırlısı diliyoruz..kim kalırsa inşallah hayırlısıyla kucagınada alsın saglıklı sıhhatli...
amin canım cok iyisiniz kızlar iyiki tanımış sizleriopuyorumnanaktan

kızlar bende kaçtım izninizle..çok öpüyorum hepinizi..çok bile oturdum yatak odayı halledeyim..kardeşimle eşi gelir belki..hee bide minişleri tuanam:)
aLLAHA EMANET OLUN..GECELERı GEÇ SAATE KADAR DURMAYI ÇOK ıSTERDıM AMA OLMUYOR..ÇALIŞMADIGIM DÖNEMDE NE GECELER GEÇıRDıK BÖYLE..SıZDE OTURABıLıYOSANIZ TADINI ÇIKARIN AMA AŞIRI GEÇLERE KALMAYIN BEN BUNUN CEREMESıNı ÇOK ÇEKTıM..UNUTKANLIK UYKU BOZUKLUGU VS...ay büyük harfle gitmişim yaff:)))hiç bakmadan yazarsam böyle olur...yani cidden kızlar sohbetler süper ama kendinizi geçlere kadar yıpratmayın..ben halüsinasyon bile görmeye başlamıştım..hep baş agrısı çektim doktora gittim..hala daha biraz fazla oturayım,sabahları baş agrısıyla uyanıyorum...öptüm hepinizi tekrar.Şeniz

Son düzenleme:

inşallah canım güle güle görüşürüz ebrarcım bende öptümopuyorumnanaktan

kızlar bende kaçtım izninizle..çok öpüyorum hepinizi..çok bile oturdum yatak odayı halledeyim..kardeşimle eşi gelir belki..hee bide minişleri tuanam:)
aLLAHA EMANET OLUN..GECELERİ GEÇ SAATE KADAR DURMAYI ÇOK İSTERDİM AMA OLMUYOR..ÇALIŞMADIGIM DÖNEMDE NE GECELER GEÇİRDİK BÖYLE..SİZDE OTURABİLİYOSANIZ TADINI ÇIKARIN AMA AŞIRI GEÇLERE KALMAYIN BEN BUNUN CEREMESİNİ ÇOK ÇEKTİM..UNUTKANLIK UYKU BOZUKLUGU VS...ay büyük harfle gitmişim yaff:)))hiç bakmadan yazarsam böyle olur...yani cidden kızlar sohbetler süper ama kendinizi geçlere kadar yıpratmayın..ben halüsinasyon bile görmeye başlamıştım..hep baş agrısı çekti..hala daha biraz fazla oturayım,sabahları baş agrısıyla uyanıyorum...öptüm hepinizi tekrar.Şeniz

güle güle canım sana katılıyorum fazla durunca baş agrısı yapıyo görüşmek üzre öptüm opuyorumnanaktan bu arada kolay gelsin tatlım....

aleynacım virüs çıkmamasına sevindim canım ya bende çıkayım kızlar çamaşırları katlayım yine görüşürüz gece pelin kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

Back
X