Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet bende bugün hiç uğrayamadım yaaa, iş çok yoğundu,
doktordan geldik şimdi. yumurtam bu ay erken çatlamış yaa, 9. günüm bugün.. çatlamış. bu ay da olmadı yaa....önümüzdeki ay bakalım...
bu ay reglim erken gelir dimi...

bende bugun ugrayamadım yogundum...
evet canım yumurtalar bazen erken catlayabılıyomus bende duymustum onu neye baglı oyle oluyo bılmıyorum ama hayırlısı canım ya ınsallah bır dahakı sefere olur...
reglın erken gelmez bence oyle tahmn edıyorum ama bı bıldıgım yok yanı tahmın sadece...

bende bugun ugrayamadım yogundum...
evet canım yumurtalar bazen erken catlayabılıyomus bende duymustum onu neye baglı oyle oluyo bılmıyorum ama hayırlısı canım ya ınsallah bır dahakı sefere olur...
reglın erken gelmez bence oyle tahmn edıyorum ama bı bıldıgım yok yanı tahmın sadece...

doğum kontrol hapı kullandım geçen ay, bu ay kullandırtmadı, acaba ondan erken çatlamış olabilri mi?

yusnes hoşgeldin gel anlat bakalım bize .nasıl gidiyo hala rüyadasın değilmi..

slm kızlar rüyada gibiyim vallaa RABBİM BU RÜYADAN HİÇ UYANDIRMASIN bugün biraz temizlik yaptımm...bek ve kasık ağrım çok fazla yaa..sancıdan yüzüm kıpkırmızı oluyo eşim diyo gene geldi herhalde seninkiler diyoo...ama o sancılar bile güzel geliyoo.hayırlısıylaa bi kesesini görüp kalp atışını duyabilsemm:nazar:

sema yeliz sıze ıyı aksamlar kıslar ben cıkıyorum kocıs cagırıyo... bıde yorgunum zatenn... opüyorum sızı ıyı geceler....

slm kızlar rüyada gibiyim vallaa RABBİM BU RÜYADAN HİÇ UYANDIRMASIN bugün biraz temizlik yaptımm...bek ve kasık ağrım çok fazla yaa..sancıdan yüzüm kıpkırmızı oluyo eşim diyo gene geldi herhalde seninkiler diyoo...ama o sancılar bile güzel geliyoo.hayırlısıylaa bi kesesini görüp kalp atışını duyabilsemm:nazar:

canım benım kendıne dıkkat et fasla yorma kendını temızlık yaptımm dıyosun ... sen yapma fasla bısey olurmu... sancıların içinde Rabbım sabretme gucu verir ınsallah...
bebegın hep senınle olsun canım hayırlı bı evlat olsun ınsallah darısı bızım basımıza ınsallah bısede annelık duygusunu yasatır Rabbımmmm...:CüvCüv::Saruboceq::emir_bebek:

canım hiç uyanmıycaksın inşallah taki minişin dünyaya geldiğinde onun ağlamasıyla uyanıcaksın .sonrada hiç uyutmuycak seni annesi..
hamileliğin ilk dönemlerinde oluyo sancılar inşallah çabucak geçer canım..

SAMYELıM demek yumoşun erken çatlamış bellimi olur tatlım belkide döllenmiştir bile senin yumoş .hayırlısı olsun canım.bende merak ettim seni nerelerde bu diye düşündüm..
ALEYNACIM gözünaydın canım çok sevindim şükür temiz çıkmış tahliller .
EZGıCıM senlede karşılaşamadık öptüm tatlım..
YELıZCıM sen nasılsın canım demek girmiyosun kkya özletme canım kendini..

emoşum hoşbuldum canım nasılsın ?
asıl gece kuşum sensin opuyorumnanaktan

iim cnm yaa ne olsun bu gece uykum vardı aslında yatcaktım bu sefrde benimki gece işe gitcek2 de oyüzden bekliyim dedim şimdi yatsam kalkamayız yaaaboshayallersmile

iim cnm yaa ne olsun bu gece uykum vardı aslında yatcaktım bu sefrde benimki gece işe gitcek2 de oyüzden bekliyim dedim şimdi yatsam kalkamayız yaaaboshayallersmile

oy canım nasıl olduda uykun geldi erkenmi kalktın bugün..
demek kocişin için uykundan fedakarlık ettin aferim datlum.opuyorumnanaktan

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X