Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuğum bugün eşim biraz sitem etti onunla konuşuyorum bityandanda buraya yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın yaa

emoş naaptın ısırgan otu işini bulabildinmi canım .
ah şimdi kocişimin köyünde nekadar çoktur olsam orda yollardım inanki..

iyi geceler kıslar.yatmadan bi bakayım dedim..off çok yoruldum yaff:çok üzgünüm:
kocişlede didişip duruyorum kalkmıyo pc den.kalkıyo azıcık yanımda oturuyo gene gidiyo...:mymeka:ebrarım bi tek sen varsın cano napıyon?

derinim ah o didişmeler bizdede var cano şimdi yine postaladı beni bu ağır pcye..
naaptın hallettinmi dolap işlerini.bitatilin vardı ondada dinlenemedin canım yaa

derinim ah o didişmeler bizdede var cano şimdi yine postaladı beni bu ağır pcye..
naaptın hallettinmi dolap işlerini.bitatilin vardı ondada dinlenemedin canım yaa

evet hallettim canım...orda da bi yedik birbirimizi zaten...ben diyom giyersin bunu,o diyo nesini giyicem ver gitsin:oklava:sinirlerimi tepeme çıkardı...
çok kalın giysileri kaldırdım koliyle işte...dolapta biraz yer açılsın dedim..kısa kol bişeyler çıkardım havalar ısınıyo artık..öyle işte cano...sonrada mutfagımı toparladım..ben topladım sanıyom diziye dalmışım bi gittim mutfaga yediklerimizi dizmemişim :)

iyi yapmışsın derinim ah bu erkekler sanki kolay alınıyo değilmi .inanki bizde rizeye giderken heryıl 1 valiz giycek götürüyoruz .beyfendi giymiyo .neyse ihtiyacı olanlarında faydalanması iyidir..

Back
X