Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BONCUĞUM demek sende pikniğe gideceksin negüzel yaa ben evdeyim kocişde evde .size iyi eğlenceler canım...

kızlar hepinize güzel birgün diliyorum.
ben bugün çiçeklerimle uğraşıcam arada bakarım .öpüyorum tatlışlar..

geldim ebrarım nasılsın giremiyom girincede siz olmuyorsunuz..
nasılsın ?
gökçecim okadan oldumu bebekin kız bu mikemmel bi haber hadi iyi gezmeler..

canım galiba geçmişi okuyosun ben kaçıyorum işler beni bekliyo...

yok kız yazıyordum çıktınmı kolay gelsin ..
kardeşime misafir geldi görümces onun kızı yanlarına çıkmıyom kız benden sonra evlendi bebeğie oldu şimdik çıksam içim ezilecek bi sürü soru off.
bide doğum yapanların topicine baktım inşallah bizde o günleri görürüz ebrarım ya.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: ....................... ............................................ 6 MAYIS
NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ:........................................................................ 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

ooooo girmeyeli baya ilerletmişsiniz bilgisayarı eşim aldı bende kaldım iş yerinde fazala giremiyorumda valla özlemişim sizleri inşAllah herkes iyidir hamiş arkadaşlar varmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı bizlerin başına inşAllah......

hayyyyyytt kimse yokmuuuuşşş melisaaa nirdesinn gııı hemşom beniiimm hadiii hayırlı haberlerini bekliyoz bakkkkk allahımmm inşallah müjdeyleeee gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhheyvahedigeldismile

selam kızlar

canlarım cok işm var ama melisayı cok merak ettim o bugün test yapıcaktı hiç gelmemiş

melisammmmmmmmmmmmmm kııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bizi merakta koma hadi çabuk gel hayırlı haberlerini bekliyoz ıNŞALLAH

ben geldim ama herkesler gezmelere gitmiş .ben bugün evdeyim çiçeklerimin topraklarını değiştim yemek yaptım geldim..
MELıSAM nerdesin kuzum?

yok kız yazıyordum çıktınmı kolay gelsin ..
kardeşime misafir geldi görümces onun kızı yanlarına çıkmıyom kız benden sonra evlendi bebeğie oldu şimdik çıksam içim ezilecek bi sürü soru off.
bide doğum yapanların topicine baktım inşallah bizde o günleri görürüz ebrarım ya.

canım yaa karşılaşamadık çıkmıştım..
boşver gitme moralini bozacaklarsa zaten böyle düşüne düşüne topluma giremez olduk.insan tedirgin oluyo sorcaklarmı diye .ahh ahh kimse bilmezki halimizi içimiz yanıyo..

Back
X