Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben iyiyim valla canım arkadaşa gtmiştim gezmeye canım sıkıldı evde yeni geldimm.yemeğimde var akşama rahat rahat oturuyorum

burcum iyi yapmışsın canım evde otur otur sıkılıyor insan..
pelinim kolay gelsin canım o işler bendede var malesef nezaman başlarsak eşimin keyfi yetipde badanacı bulucak..
bende bugün evdeyim eşim izinli akşama kadar onun peşinde dolandım erkeklerin isteği bitmez ..

cok sagol ebrarcım cok nankör bu ev işleri yap yap bitniyo valla... evet canım erkekler öyle hic istekleri bitmiyo sanada kolay gelsin...

ay evet ebrarcım bende gecen hafta ki bölümüne bakmıştım onlarda özel secilmiş gibiydiler nerden buluyolar bu insanları ya

herkese selaaam nasılsınız???
ebrarcım seni gördüğüm iyi oldu..
hani ben geçen bi merkezi aramıştım ya işte oradaki bey adetin ilk günü beni ara 3. günü için sana randevu vereyim dedi, hem eşime hemde bana bakacaklardı hormon testi falan.
işte ben pazartesi günü olacaktım bi baktım az önce olmuşum, şimdi ben adamı arıyacam ama 3. günüm pazara geliyo merkez açıkmıdırki onuda soracam, ya kapalı ise bir dahaki ayamı kalsın diyecekler eyvahedigeldismile kafam karıştı şuna bak tamda gününde oldum :((

Back
X