Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nurum sen yaz bi köşeye inşallahgerek kalmaz ama yinede dursun.vesile olur inş
pelinim düşükmü yapıyomuş ilk defa duydum hayatım yaa .çörekotu çok şifalıymış demek düşük yapma ihtimalide var.ay neyapıcağımızı şaşırdık..
evet canım oyüzden adetin 2günü başlayıp 12 gün yiyosun
onuda yapıcamda hangi günler başlanıo çörekotu tarçına

canım adetin 2inci günü başlayıp 12inci güne kadar yiyosun yumurtaların büyüyüp catlaması icin bu kür inşallah hepimize şifa olur

yazdım ebrarım yerim yeterki dermanım olsun..
soğan kürünü denemeye çalıştım yapamadım..
ebrar bi arkadşımda kist çııkmış bu gün öğrenecekti iyi huylumu kötü huylumu diye ona yasmin hapı vermişler bana sordu iyimi diye bende çok kişi duydum içiyor dedim oda diyorki kısırlaştırırmı..,
bence kısırlaştırmaz değilmi çünkü o adet kanaması ile kisti söktürüyo.

canım yasmin doğumkontrol hapı içtiği sürece çocuğu olmaz ama bırakınca sorun yok hemen kısırlaştırmaz .benim bi arkadaş vardı yıllardır hap kullanıyodu arada unutmuş hamile kalmış yani rabbim ol dedikten sonra herşey boş..
inşallah çabucak erir kisti..

pelinim saol canım anlayışın için gerçekten insan unutuyo yaa.yani kişiler unutulmuyoda yaptığı şeyler unutuluyo.:kedi:
inşallah göbüşündedir minişin canım..

olur canım insanlık hali hic önemli degil... amin ebrarcım ya bu ay hepimizin minişleri göbüşündedir inşallah:Saruboceq:

pelinim inşallah güzelim yaa ben çok olumlu değilim malesef yıllar aldı götürdü umutlarımı :sinifsinif:

ayy özür tatlım görmedimm:kedi: bnde kemalpaşadayım

est ne demek hmm uzaksın sen bana, bayağı oluyo hani dere içinde kültür sarayı varya orada bi proğram vardı ben oraya gelmiştim ama akşamdı havada çok soğuktu bayıldım oraya resmen:) görümcemin eşide oralı bize bol bol kiraz getirirler sağolsun..

est ne demek hmm uzaksın sen bana, bayağı oluyo hani dere içinde kültür sarayı varya orada bi proğram vardı ben oraya gelmiştim ama akşamdı havada çok soğuktu bayıldım oraya resmen:) görümcemin eşide oralı bize bol bol kiraz getirirler sağolsun..

evet canım dere çok güzeldir burda.kirazıda çok meşhurdur festival oluo hersene geldinmi hiç

pelinim inşallah güzelim yaa ben çok olumlu değilim malesef yıllar aldı götürdü umutlarımı :sinifsinif:

yapma canım ya umudumuzu yitirmek yok yaşadaıkların kolay şeyler degil ama allahım sanada gönderecek minişini ben buna inanıyorum hamile kalsan kendim kalmış kadar sevinirim ebrarcım inşallah en kısa zamanda hamileyim diye yazarsın bu topikten bizlereŞeniz

Back
X