Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yapma canım ya umudumuzu yitirmek yok yaşadaıkların kolay şeyler degil ama allahım sanada gönderecek minişini ben buna inanıyorum hamile kalsan kendim kalmış kadar sevinirim ebrarcım inşallah en kısa zamanda hamileyim diye yazarsın bu topikten bizlereŞeniz

canım sın yaa allahım razı olsun hepinizden burda herkes aynı şeyi söylüyo bunları duymak bile insanı güçlendiriyo .inanıyorum tatlışım hepimiz yazıcam birgün listemiz hamiş listesi olucak.tek temennim bu zaten...

he kızz unutuom bazen ama çıktı pazarlarda var gerçi tadı yoktur..
hamilelerden özür diliyorum..
ayrıza benim gibi her an aşeren bayanlardanda sempatiksalakcinni

delüü sen sürekli aşmı eriyosun hamişliğini düşünemiyorum senin allah kocanın yardımcısı olsun..aklinialirimsmile

nurum iyi akıllanması yaa .alah korusun daha beter kazalarda olabilir..

evvet canım öyle anneler günüde geldi..
yienim diyorki annesine anne sana çiçek toplıyacam ne bilsin işite hem bizde öyle şeylere çok değer verilmez yabancı adetler..
işte çocuk diyorki teyze sanada toplarım sonra ellerini
kaldırıyo allahım bur teyzeme kız bebek ver amin :roflol: aynen böyle ediyo duasını..
alıştırdım ezan duydukça dua ediyor.

canım sın yaa allahım razı olsun hepinizden burda herkes aynı şeyi söylüyo bunları duymak bile insanı güçlendiriyo .inanıyorum tatlışım hepimiz yazıcam birgün listemiz hamiş listesi olucak.tek temennim bu zaten...

sendende allah razı olsun canım inşallah hepimiz hamiş kalırızda bebişlerimizden konuşuruz burda:ecrin_bebek:

evvet canım öyle anneler günüde geldi..
yienim diyorki annesine anne sana çiçek toplıyacam ne bilsin işite hem bizde öyle şeylere çok değer verilmez yabancı adetler..
işte çocuk diyorki teyze sanada toplarım sonra ellerini
kaldırıyo allahım bur teyzeme kız bebek ver amin :roflol: aynen böyle ediyo duasını..
alıştırdım ezan duydukça dua ediyor.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım yaa hiç deme geldi içim gidiyo anne diyenimiz yok..
oy ben yerim onu yaa maşallah .allahım minişin dualarını kabul etsin inşallah .o melek zaten geri çevrilmez onların duası..

delüü sen sürekli aşmı eriyosun hamişliğini düşünemiyorum senin allah kocanın yardımcısı olsun..aklinialirimsmile

aaa kolay değil ama ben onun peşinden koşturuyom, bebekimiz olsun diye oda bana bakacak..

nuray canım geçmiş olsun hernekadar bilmesemde mevzuyu kaza falanmı geçirdi eşin??

evet canım ama geçti hamdolsun..

anneler günü gelince çok kötü oluyorum ya küçücük çocuklar bile telaşa düşüyolar .
ahh bizimde olsada sadece elimizi öpse oda yeter..mafoldumben

napalım ebrarcım imtihanımızmış..
evet geri çevrilirmi hiç duaları.
bazen diyom ki miiraaccc çocuk anlıyo dua istediğimi tekrar ediyo, geçen kızdı etmicem dedi bende ona bana anne diyen olmasınmı dedim, yavrum ben sana derim diyo, kafasına estikçe anne diye sırnaşıyo..
daha çok markete giderken, bide annesi sokağa çıkarmadığı zamanlar :umursamaz:

napalım ebrarcım imtihanımızmış..
evet geri çevrilirmi hiç duaları.
bazen diyom ki miiraaccc çocuk anlıyo dua istediğimi tekrar ediyo, geçen kızdı etmicem dedi bende ona bana anne diyen olmasınmı dedim, yavrum ben sana derim diyo, kafasına estikçe anne diye sırnaşıyo..
daha çok markete giderken, bide annesi sokağa çıkarmadığı zamanlar :umursamaz:

bak sen ufaklığa işini iyi biliyo yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nurum demi yaa biz neler çekiyoruz onların umurlarında olmuyo hamiş kalıncada onlar uğraşsın..

evet canım uğraşsınlar, hatta inşallah hamile kalırımda sağlıklı olsamda bunun acısını çıkracam, biliyorsun az cok yazdım beni çok üzdü zaman zaman ama bebek olana kadan sonra salaa gitsin.

evet canım uğraşsınlar, hatta inşallah hamile kalırımda sağlıklı olsamda bunun acısını çıkracam, biliyorsun az cok yazdım beni çok üzdü zaman zaman ama bebek olana kadan sonra salaa gitsin.

bilmemmi canım yaa haketti iyi edersin valla...aklinialirimsmile
hele bi kal hamiş sorarsın hesabını yaptıklarının..

Back
X