benim kociş aslan olur kız naptın sende sipaydimikaydirigubbakcemile3
kızz hergün ekmeğine sürer sürer yersennn ozaman kocan aslan sende kaplan olun vallaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kociş aslan olur kız naptın sende sipaydimikaydirigubbakcemile3
valla bize kimsenin sesi gelmiyo bizimkide gtmiodur heralde ama banyoya girince gecenin bi vakti o zaman duyuyolardır
hadi yaa benimde türkiyedeyken duyuluyordu üst komşunun çocuk yaptıklarını bile duyuyorduk sonrada bebeklerini sevdik zaten delikafadulden
bir sigara içip yatayım bariiiii
çok konustum başınızı şişirdim zatiiiiohaoldumsmile
kızz hergün ekmeğine sürer sürer yersennn ozaman kocan aslan sende kaplan olun vallaa
bir sigara içip yatayım bariiiii
çok konustum başınızı şişirdim zatiiiiohaoldumsmile
valla varya bugece çok güldüm benimkide ters ters bakıyo bi okusa yazdıklarımızı aboooo
aleynam seninde sesin çıkmıyo bitanem uykunmu geldi yoksa?
boncuk kaçarkaydirigubbakcemile3
ebrarım ya melisa gülüyom cok komik kaydirigubbakcemile3
delikafadulden aman bende öyle etki yapmıyorya bal falan nutellayı kaşık kaşık yerim ben reçeller sütler ama heççç etki etmeyoodelikafaduldendelikafadulden
ya ben hiç tatlı türü yemiyorum ne bal ne reçel nede başka bişey çayımı bile şekersiz içiyom sizce kötümü yaa
bende öyle didim valla .bide film bitti heran düdük çalacak yatalım diye..bnde valla gülüp gülüp duruorum soruo noluo diee aman yok bişey dedim sen bak tvye
ebrarım ya melisa gülüyom cok komik kaydirigubbakcemile3