Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canım ...
ay hadi hayırlısı canım inşallah kocaman olur çatlar da minişinde tutunur sana ..eşin nasıl oldu ?
bende iyi be kuzum kınaya gidicem birazdan..laelaelaelaelae

ay yok be sanmıyorum pek umut yok bende
doktor beni teselli ediyo güya diyo ayşen hanım bu işlersabır istiyo yılmak yok elimizden geleni yapıcaz gerisi allaha kalmış bekliycez diyo bende dedim zaten 1,5 senedir bekliyoruz alıştık artık :delphin:
dedim çatlatma iğnesi verecekmisiniz bakalım büyür o seviyeye gelirse vericem dedi
eşimde ii işte canım evde pineklemeye devam

ohh kurtlarını dökücen yanii :dance:

ayşenim valla bilmem kurt dökermiyim ??
ümitsiz olma canım bak doktorun negüzel demiş hayırlısı inşallah .

valla çamlıcaya yakınım dedi ama bi ortak nokta buluruz yaa .haziranda izne ayrılıyomuş ozaman ayarlarız..

kızlar ben izninizi istiyorum hazırlanıp çıkıcam .
gece görüşürüz inşallah hepinizi öpüyoum...

selamlar kızlarropuyorumnanaktan
iyi efferim size ..benden sonra kudurmamışsınızzŞenizçok okudum gene ama olsun:))

ayşenn inşallah yumoş iyice büyüyüecek canım hiç bozma moralini...

kızz ebroşum dügüne miii gidiyosun hadi bakalım oyna çok çok benim için de oyna..görende oynama sevdalısı sanar benikaydirigubbakcemile3

ayy kıslar yaa koptum gülerken kendi kendime yaff one öyle buzlu kase falan:roflol:mantıklı bişey olabilir yanlış anlaşılmasın gülüyom da:)) birden komik geldi düşününce sırnaşık şey

ay gündüz yazıştıklarınızı okuyunca evde olasım geliyo yaaa:çok üzgünüm:kahvemi alıp ne çok kaynatırdım buralarda ühüüüüüüüüüüüümafoldumben

mızmızım unutuyodum seni az daha..canım karışım almışsın inşallah şifa olur..polen çok yararlı gerçekten..

kıslar bugün göya doktor randevum vardı..gidemedim ama:(
dükkanda durması için annesini çagırdım onun da işi varmış..bana diyo ki şu saat gitsen olur mu..olmaz randevu aldım diyorum..hmm diyo o zaman ne diyim kapa git yani bişey diyemiyorum şimdi diyo..nasıl kapatıp gideyim böyle konuşunca:kızgın:kardeşimde gelmişti birlikte gidecektik..sinirlendim gitmedim..kapayıp giderdim de tepem attı gitmicem anasını satiim dedim..kusura bakmayın sinir oldum gene öyle yazdım offff...
doktoru aradım hemen..pazartesi gelirsin madem dedi...salı izinliyim oysaki..bende salı gidicem..amann zaten bu ay öylesine çagırıp durcak takip olaayı yani anlayacagınız..zaten daha adetin 7.günü.yumurtlama yoktur yani..geç gitmek daha iyiboshayallersmile
şu eşimin spermiyogramı yaptırsak hayırlısıyla:Saruboceq:

derinim naber kuzum nasılsın
inşlhh büyür bakalım salı tekrar gidicem ne duruma gelicek
benim yumyumlar çok tembel anacım
insan biraz büyür gelişir demi o kadarda iyi besliyorum ama fosss çıkıyo kaydirigubbakcemile3

mızmızım unutuyodum seni az daha..canım karışım almışsın inşallah şifa olur..polen çok yararlı gerçekten..

kıslar bugün göya doktor randevum vardı..gidemedim ama:(
dükkanda durması için annesini çagırdım onun da işi varmış..bana diyo ki şu saat gitsen olur mu..olmaz randevu aldım diyorum..hmm diyo o zaman ne diyim kapa git yani bişey diyemiyorum şimdi diyo..nasıl kapatıp gideyim böyle konuşunca:kızgın:kardeşimde gelmişti birlikte gidecektik..sinirlendim gitmedim..kapayıp giderdim de tepem attı gitmicem anasını satiim dedim..kusura bakmayın sinir oldum gene öyle yazdım offff...
doktoru aradım hemen..pazartesi gelirsin madem dedi...salı izinliyim oysaki..bende salı gidicem..amann zaten bu ay öylesine çagırıp durcak takip olaayı yani anlayacagınız..zaten daha adetin 7.günü.yumurtlama yoktur yani..geç gitmek daha iyiboshayallersmile
şu eşimin spermiyogramı yaptırsak hayırlısıyla:Saruboceq:

senin patronda tam sopalıkmış yaniiiiii :oklava::oklava:
neyse kuzum evet erkenmiş daha ilaç felan kullanıyomusun yada acaba doktor ilaç verirmiydiki
amann bak bugün benim 11 gün ama daha anca kıpırdanmaay başlamış salak yumoşlar :mymeka:

senin patronda tam sopalıkmış yaniiiiii :oklava::oklava:
neyse kuzum evet erkenmiş daha ilaç felan kullanıyomusun yada acaba doktor ilaç verirmiydiki
amann bak bugün benim 11 gün ama daha anca kıpırdanmaay başlamış salak yumoşlar :mymeka:

aman geç büyüsünlerde büyüsünler ayşenim takma kafana canım...
yaa benim doktor takip diyor ama neden adetliyken ve hemen akabinde çagırdıgını bilmiyorum..adetli muayene ediyor beni...bende de geç yumurtlama oluyo...
yok ben iki ay adet düzenleyici kullandım bu ay istemedim ...salı günü gittim baktı..hafif uyarıcı ilaç yazıcam dedi istemedim..klomen mi dedim evet dedi..hiç gerek yok dedim kist yapmasından korkuyorum...sen bilirsin bencede gerek yok aslında dedi..yumurtalıkları yormayalım hiç falan dedi..bu ay takibe aldı sadece...eşimin spremiyogramı var bide..onu yakında yaptırıcaz öyle yani kuzu...ben zaten bi tedavi görmüyodum sadece düzenleyici içtim..bundan sonrada kendi haline bırakıyorum neyim oldugunu biliyorum sonuçta...yumurtalar çok iyi ve açıkmış zaten..

hadi bakalım derinim ayşencim yumoşlar büyüsün çatlasında bebekiniz doğsun..
ben yarın 12de tüp bebek merkezine gidiyorum bana dua edin çok ihtiyzcım var..
inşallah eşiminde benimde test ve muayenlerimiz iyi çıkar içi öyle sıkılıyorki durup durup ağlıyom gözlerim şişti mafoldumben
herkese iyi geceler..

hadi bakalım derinim ayşencim yumoşlar büyüsün çatlasında bebekiniz doğsun..
ben yarın 12de tüp bebek merkezine gidiyorum bana dua edin çok ihtiyzcım var..
inşallah eşiminde benimde test ve muayenlerimiz iyi çıkar içi öyle sıkılıyorki durup durup ağlıyom gözlerim şişti mafoldumben
herkese iyi geceler..

canım benim yaa lütfen aglama:(( Allahın iziniyle herşey yolunda bence içime öyle geliyor..biliyosun bugünlerde seni ve turuazımı hamile sanıyom hep:))yakındır inşallah.:Saruboceq:

Back
X