Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emoşşş hoşgeldin datluş naber nasılsın?
selam derinim nurummm nasılsınızzopuyorumnanaktan
hadi bakalım derinim ayşencim yumoşlar büyüsün çatlasında bebekiniz doğsun..
ben yarın 12de tüp bebek merkezine gidiyorum bana dua edin çok ihtiyzcım var..
inşallah eşiminde benimde test ve muayenlerimiz iyi çıkar içi öyle sıkılıyorki durup durup ağlıyom gözlerim şişti mafoldumben
herkese iyi geceler..
canım benim yaa lütfen aglama( Allahın iziniyle herşey yolunda bence içime öyle geliyor..biliyosun bugünlerde seni ve turuazımı hamile sanıyom hep:))yakındır inşallah.:Saruboceq:
cnmm inşallah herşey yolunda gider yarınn ne olcak tam olarak yenimi başladınız tüp bebek tedavisinee ayy çok soru sordumm ama bide ne problem vardı tatlım tam olarak
selam canım.iyiyim şükür sen nasılsın?
ay adetim de bitti çok neşeliyimzemuszemus
canımsın yaa inşallah hep beraber.
ağlıyom hemde nasıl salak gibi bilmiyom içimde bi sıkıntı var ama bakalım ne olacak.
ay yy ohhh sefam olsun tatlışş benimde dün bitti cnmm allahımm bu günden sonraa inşallahh bebişlerimizz kaçar göbüşümüzede bi daha 9 ay adet olmayızz kızzz valla ne kadan mişkemmel olur dimikaydirigubbakcemile3delikafadulden
kıslar bu dedigimi unutmayın..3 gün içinde bir hamile haberi alacagız görürsünüz ahada yazdım şuriyesüprizzzzzbakalım kim yapcek sürprizi.
evet canım ama daha tam başlamadık ön tedaviş dediler..
eşimde sperm sayısı düşük o yüzden aşılama olacaz bi aksilik çıkmazsa..
hee inşallah kaçar..ama biz geçlere kadan buralarda olursak biraz zor kaçar:roflol:
ayy cnm inşallah ilk denemede tutar aşılaman tatlım dualarımız seninlee allahım yolunuzu açık etsinn sende problem yoksa cnm eşinin işi kolay olurr sperm sayısını ilaçla hatta bitkisel kürlerle bilee dengeliyolarr allahımm tez zamnda kondursun bebişini göbüşüne cnmcm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:icecream:kaçar tatlışım kaçar ne var cnm beş dakkada beşiktaş kolayy oookaydirigubbakcemile3
emoş arkadaslık yolladım kabul edersin mi:kedi: