Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy kızlar bi tpik var kıyamet kopuyo orda kız 18 kullanıcı okuyo sua az önce 26 daydıı wuuuuuu konuda seks için başladı sana aşık oldum :S kafam çok karıştı napmalıyım

bugün progestana başladım kızlar... ayy reglimi iple çekiyorum, bu ay başlıcaz bakalım tedaviye...
canım inşallah şifa olur sana bebişin sıkıca tutunur canım .
hım anladım canım kendını nasıl daha hıssedıyorsan oyle yap ebrarcım...bende suan beklıyorum annemlerın yanına gıdeyım bıras dolasayım tatıl yapayım olmassa tekrar gıdecem bısım doktr bekleyelım dedı beklıyos sımdılık acaba baska doktorada gıtsem bılmıyorm yaa...

saol tatlım yaa hakkımızda hayırlısı olsun..
niye bekliyelim dediki canım testlerin fian yapılmışmıydı?

bugün progestana başladım kızlar... ayy reglimi iple çekiyorum, bu ay başlıcaz bakalım tedaviye...

canım hosgeldın hayırlı geceler..hayırlısı olsun ınsallah canım ama tavsıyem sıgaranı bıras azalt bıtanem bebegın hıc olmassa zararını emını sen cok ıyı bılıyorsundr valla kıslar ben ınanın cok uzuluyorum boyle sıgara ıcenlerı duyunz-ca dua edıyorum bıraksınlar dıee cok zaralı gercekten ozellıkle hamıleler ıcın bebek bekleyenler ıcın oda be-ı engel hamıle olanlar bıle ıcıyo bebgın hakkı gecıyo oyle olunca ne dıyım ınsallah bırakırsın canım benım.... rabbım herseyı gonlune gore versın tatlım

sagolun kıslar..tüm gün bişey yemedim..sabah yulaflı bisküi yedim bikaç tane...sonra taaaa 6 da sandviç yedim..bide demin az bişey yedim...öyle tuhafki aslında caınm bişeyler yemek istiyor ama midem kabul etmicek gibi hissediyorum..yiyeceklerin kokusu bile midemi kaldırıyo..yani ihtimal olsa hamileyim dicem:)))

netteyken hele içmesi keyifli geliyor napayım? ne güzel 3 hafta içmemiştik koçişle biara kavga ettik o sinirle geri başladım canım, ama hamile kalayım söz içmicem..

inşallah cnm inşallah bende söz veriyom hele bi kalalım da allahın izniyle

canım hosgeldın hayırlı geceler..hayırlısı olsun ınsallah canım ama tavsıyem sıgaranı bıras azalt bıtanem bebegın hıc olmassa zararını emını sen cok ıyı bılıyorsundr valla kıslar ben ınanın cok uzuluyorum boyle sıgara ıcenlerı duyunz-ca dua edıyorum bıraksınlar dıee cok zaralı gercekten ozellıkle hamıleler ıcın bebek bekleyenler ıcın oda be-ı engel hamıle olanlar bıle ıcıyo bebgın hakkı gecıyo oyle olunca ne dıyım ınsallah bırakırsın canım benım.... rabbım herseyı gonlune gore versın tatlım

iki hamileliğimdede içmedim canım, karnımda bi canlı varken onu zehirlemeye kıyamıyorum...

samyelim yusnesi sormuşsun..kanaması olmuş canım yaa..endişelenmiş haliyle..düşük tehlikesi var demiş doktor..aman agzımızdan da yel alsın..inşallah sag salim atlatır:(

sagolun kıslar..tüm gün bişey yemedim..sabah yulaflı bisküi yedim bikaç tane...sonra taaaa 6 da sandviç yedim..bide demin az bişey yedim...öyle tuhafki aslında caınm bişeyler yemek istiyor ama midem kabul etmicek gibi hissediyorum..yiyeceklerin kokusu bile midemi kaldırıyo..yani ihtimal olsa hamileyim dicem:)))

reglinde geçikme falan var mı canım?

canım yaa hayırdır inşallah neden böyle oldun acaba ?
bi nane limon yapsan iyi gelir belki..

burcum sagol canım..hastalık sayılmaz ama midem kötü işte..kaç zamandır böyleyim..iştahsızlık da var..yediklerimi hazmedemiyom sanki..benim bu havalarda tansiyonum da çıkıyor arada...hee bide düm alnımın sag tarafını işyerinde demire çarptım şimdi gözüm agrıyor gözüme çok vurdu:((

Back
X