Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah halecim... biz eşimizden geleni yaptık... baktırmadığımız yerimiz yaptırmadığımız test kalmadı... Bundan sonrası Rabbime kaldı artık...

İnşallah tez vakitte gelir bebegin..Ama suna inanıyorum Rabbim verirse lütfundan vermezse hikmetindendir canımmm

aleynam son 10 günde arayın derler kuzum
ahmet hocada yeni yeni şeyler çıkarıyo
artık neye inancağımızı şaştık yaa
dua herzaman ediyoruz tabi canım sende bizi unutma

sevtuncum yaaa şu bebek meselesi her yerde çıkıyo karşıma ya iftarda bile yoruldum arık

dogru diyosun canım hak veriyorum banada çok soruyolardı allah tez zamanda versin işşallah sizlerede milletin çenesi kapansın he bir gün eşim beni misafirlige götürdü yaşlı bir teyze vardı gelinine dedi bu kimlerden dedi oda kalabalık kadınlar tabe gelini filancanın gelini dedi yaşlı kadın okadar milletin içimde demezmi yüzüme heeeee sen o gelinsin bizim mahallede hep seni konuşuyolar bu gelinin 10 senedir bebegi olmuyo diye yazık sana dedi kadın suratımın şeklini siz düşünün artık mafoldumbenmafoldumben

derdam yine nedediler ya off off bu insanları varya şöyle evire çevire pataklamak gerek alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ahmet hocaya bayılıyom ben yaaa... yani tarzı çok komiğime gidiyo... flashta iftar vaktinde izliyos hep eşimle.... bence sevimli bir hoca....

Derdacım insanların baska işi yok senin benim derdimi kurcalıyolar baksalar kendilerinde daha cok der cıkacak amaaa nerdee illa fesat fitne bozucaksın böyle insanları hakediyolar yanii

kızlar böyleleri her yerde var... sanki onlara kalmış bizim bebelerin ne zaman geleceği... bence üstünde durmayın çok... bişey diyen olursa da Allah bilir ne zaman olacağını deyip kesitirip atın bence....çok sinir oluyorum böylelerine....derdam yengen ne yaptı canım bebe meselesini mi açtı???

sevtun kız konuşuyozya ne oldu sıkıldınmı yoksam uykunmu geldi
hee herifini sevindir yazık adama

yok canım mercimegin ilaçları saatli diye erken kalkıyorum bide eşimin üstünü her gün ütülüyorum onu işe hazırlıyorum ilk okul çocukları gibi çoraplarınıda ben giydiririm ben kıyafetlerini ayarlarım o karışmaz çamaşırlarınıda hep ben hazırlarım alıştı adam tabe bebek yokken ilgileniyodum ama hamile kaldım adamın gıkı bile çıkmıyo ne yapayım öule bir hastalık var bende ütü ah ütüŞeniz

bende seviyomya hele habertürkde fatih altaylıyla yaptıkları programlara bitiyodum
çok muzip ama tam damardan giriyo yani

aleynam son 10 günde arayın derler kuzum
ahmet hocada yeni yeni şeyler çıkarıyo
artık neye inancağımızı şaştık yaa
dua herzaman ediyoruz tabi canım sende bizi unutma
abla hadiste söyledi bugün önemli dedi
öyle mi canım... bilmiyodum bende... teravih dicektin heralde dimi???
evet canım teravih diycektim

ahmet hocaya bayılıyom ben yaaa... yani tarzı çok komiğime gidiyo... flashta iftar vaktinde izliyos hep eşimle.... bence sevimli bir hoca....

ay bende bayılıyom cok senpatik bi hoca söyledikleride cok dogru ben katılıyom

bizde her iftarda onu acıyoz eşim de cok seviyo onu

Back
X