Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız kaynanam kızıyo bu huylarıma benim çok titizsin diyo aşırıyım ben hastalık derecesinde eşim eve gelir hemen duşa yollarım üstünü çıkarırım giyinir hatde yemege arkadan çay demlerim sonra meyva filan hamile kaldım yapamadım artık hiç bir şey üzüldüm eşime dedim hakkını helal et dedim doktor dedi yat tuvalete kadar anca kalkıcan dedi garibim ben üzülüyorum diye benim yaptıgım işleri kendi yaptı insanın çok agırına gidiyo allah günah yazmasın yatmak çok zor geliyo insana bazıları diyo yat oh ne güzel o tembellerin işi bence ben yatamadımki nerde genede yavaş yavaş yaptım dogum ediyim işşallah sag saglim evi kırklıcam vallahi eşim yükünü at seni düşünemiyorum diyo kaydirigubbakcemile3

evet yaaa topicten bir hamile daha çıksın kızlar... moral olun bize....
evet kuzum ya nolur yarabbim
Bilmiyorum ya canım hiç yapasım gelmiyo tek cizgiyi gördükten sonra resim koyabilsem koycam testin resmini buraya ama bilmiom nasıl konuyo
canım bilsem anlatıcam buraya rewsim yğklemek dert valla
inşallah vardır yaa daha 1 hafta geçmeden çıkmıyabilir
kızlar ben cıkıyorum eşim kalktı ben kacıyorum herkese iyi geceler

ablam iyi geceler allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

amin canım işallah ben çıkıyorum canlarım şu garibimi sevindiriyim ben bayram etsin midesi cokacimcoook adamın o garibim beni mutlu etmek içim neler yapıyo allaha emanet olun canlarım ben çıkıyorum anca hazırlarız mercimekle :CüvCüv:öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz

amin canım işallah ben çıkıyorum canlarım şu garibimi sevindiriyim ben bayram etsin midesi cokacimcoook adamın o garibim beni mutlu etmek içim neler yapıyo allaha emanet olun canlarım ben çıkıyorum anca hazırlarız mercimekle :CüvCüv:öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz

sana da iyi geceler sevtuncum... hayorlı sahurlar.....

Mercimege iyi bak tatlım Allaha emanet olun opuyorumnanaktan

ayy tuğçem bilmezmiyiz ya bizde bütün cdleri var eşim hastası bigün ramazanda çadıra gelmişti gittik dinledik indikten sonra eşim gitti bi yapıştı adama ağladı filan sonra iki kerede telde konuştular duasını aldık

ayy tuğçem bilmezmiyiz ya bizde bütün cdleri var eşim hastası bigün ramazanda çadıra gelmişti gittik dinledik indikten sonra eşim gitti bi yapıştı adama ağladı filan sonra iki kerede telde konuştular duasını aldık

ayy ne güzel canım... bizde de var cd si.... çok beğenerek dinliyoruz... görmek hiç nasip olmadı ama.... hem çok kibar bir bey....

Back
X