Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hayırdır niçin doktora gidiyosun cnm

canım dizimde bir sıkıntı var... çekme yapıyor bayadır.. artık merdiven iner çıkarken bide namaz kılarken flana çok zorlanıyorum... menisküsten şüpheleniyoruz... kitleniyo dizim açana kadar içimden canımı alıyolar sanki....

ondan hayır var bee güzelim kimim varki başka gözünün içine bakıyorum Allahım başımdan eksik etmesin
öyle canım ya bende öyleyim bakma dediğime herşeyim ya varım yoğum
allahım eksikliklerini vermesin
yaaa kızlar bişey dorcam... şimid bu doktor yarın ilaç iğne neyin bişey yaparsa napcam ben.. niyetli de olucam... niyet etmesemm mi ki... öyle de içim rahat etmez.... bilemedim....

yokya iğne filan yapmaz bence sen niyetlen
öyle bişey olursada konuşursun

canım dizimde bir sıkıntı var... çekme yapıyor bayadır.. artık merdiven iner çıkarken bide namaz kılarken flana çok zorlanıyorum... menisküsten şüpheleniyoruz... kitleniyo dizim açana kadar içimden canımı alıyolar sanki....

hmm Annami tomografi için götürdügümde bi kadın vardı ilaçlı emar çekilicem diyodu ama cnm nasıl bi şey bilgim yok öle anlatıyodu bilmiyorumkismile

öyle yapayım olmassa... bende isteyeceini sanmıyorum ama nolur nolmaz.... isterse de ertesi gün niyet etmeden tekrar giderim artık nabiim...

hmm Annami tomografi için götürdügümde bi kadın vardı ilaçlı emar çekilicem diyodu ama cnm nasıl bi şey bilgim yok öle anlatıyodu bilmiyorumkismile
bende ilaçlı emar isterse diye korkuyorum... niyetli olucam çünkü... konuşurum ertesi gün çektiririm olmassa bozmaktansa bir gün kaza ederim artık....

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25bitti
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25bitti
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25bitti
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

evet kızlar bende kaçıyorum... bizde menemen neyin yok bugün... kahvaltı var... fazla menemeni olan varsa yollasın bize de....

Back
X