Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuazım esıme yazılandan bahsedıyorsun dımı tatlım doktor benım kullanmamamı söylemıs doktora görünsün demıs ben yrn hem kıst ıcın gıdıyorum hemde bende de enfeksıyon varmı dıye gidiyorum ben bulum ılacları sana özelden atarım ok

evet cnm,tamam müsait olunca gönderirsin
görüşürüz bende kaçıyorum

canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem

ondan biraz heyecan yaptımm ne dicek merak ediyomm gerci hepsi gibi oda aynı şeyi söylücek tüp bebek diyecekk başka yolu yok

ben hsg isticem doktordan 4 sene oldu en son çektirdigimm bakalım ya belkimm kuyulardan biri açılmıştırr

yaptım ya o yagıı ondan biraz ümitliyim aslında ama gene hayal kırıklına ugrayacam gibi

ayy napimmm yaaa allahımın dedigi olurr biz ne yaparsak yapalımm rabbim nasip etmedikten sonra boşş
rabbimm ol derse tüpler tıkalı bile olsa rabbim onu koyar oraya demii canlarımm

sabretcezz inşallah mükafatını görcez benimm 2 tüpte kapalı aslında bi tanesinde zorlamayla geciş olmuştu ama doktorr normall yolla olmaz imkansız dedi
bide eşiminn %5 haretlii sperler 4 sene öncekii tahlilde şimdi belki oda kalmadı çünkümm çok sigara içiyoo
küür yapıyom onada gerci keçi boynuzu kaynatıyomm pekmezinide ama bilmiyomm ne alemde doktordan sprem tahlili vermesinide isticem

ayy çokk uzunn yazdımm demiii yeterr garii diyosunuzdurrr hahaha
cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin,bakalım eğr elma yağı işe yaradıysa bizde yaparızzz:)
kürleri yapmaya devam ediyorsan eşin içinde test isteyebilirsin bakın bakalım inş herşey dilediğin gibi olur canım yaa

cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin,bakalım eğr elma yağı işe yaradıysa bizde yaparızzz:)
kürleri yapmaya devam ediyorsan eşin içinde test isteyebilirsin bakın bakalım inş herşey dilediğin gibi olur canım yaa

ayy canımm inşallahhh inşallahhh iyi haberlerle dönerimm yazdıracam eşimede sprem tahlili yaptırsın bakalımm dahada azldımı yoksa yükseldimi en azından ona göre kürllere devam ederimm şimdi bi yaptırırım aradan 2 ay sonra gene yaptırırım sprem tahlili eşime

kürkerin işe yarayıp yaramadıgını anlarım bu şekill

ayy inşallah doktor ben kendimm çekerim hsg yi der çokk korkuyom aslında hsg den 2ci hsg mde anamdan emmdigim sütü getirdilerr burnumdan okadarr canımı yaktılarr korkuyomm ilkini benim kendi doktorum çekmiştii hiç canım yanmamıştı 2cisi resmen öldürdü beni bide agrı kesici kullandırttıkları halde bu kadarr canımı yaktılar

kızlar kacırdım hepınızı ebroş gelemedım kusurabakma cnm kalktım mıdem bulandı hazırlayamıyordum sahuru benımkını uyandırdım yardım et dıye oda uykulu uykulu boşver su ıcelım dedı bende sınırlendım üzüldüm ınsan hastayken ılgı beklıyo agrım gecmıyo kızlar korkuyorum artık kötü bısıy olcak dıye carsambayada var daha ya su halıme bakın resmen yerlerdeyım ısyan etmyorum ama yoruldum rabbım neolur bızıde gör neolur aglamaktan yoruldum artık ıcıme akıtıyorum gözyaslarımı

bocuğum çok geçmiş olsun tatlım... olumsuz leyler düşünme tatlım.... kötü bişey yoktur inşallah... kistinde hayırlısıyla ilaçla falan atılır inşallah... eşinide takma erkekler uyku halindeyken ne dediklerini bilmiyolar...

bilmiyorum ne kadar düzeltecek moralinizi
yada bilmiyorum sevinecekmisiniz
farkedecekmi bişeyler..bilmiyorum..bilmiyorum ama
yazmak istedim yinede..içimde bırakamadım..
gittiğiniz bu sabır dolu yoldan azda yürüsem anlıyorum sizi...
hani yaşamayan anlamazmış ya..iştebn azda olsa yaşadım
bekledim .. bekledim bekledim..ağladım
sonunda oldu ..evet oldu ama inanın dualarımda hep sizlerde vardınız..
beklerkende vardınız..ilk hamile olduğumu duyduğumdada..ve doğumumda..ve hala..
hep ama hep dua diyorum..şuanda hem yazıyorum hem dua ediyorum..
yanağıma süzülen damlalr destek oluyor duama...
Rabbim sizlere sabır versin kardeşlerim
Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip eylesin..
eğer bu dünyada olmazsa bu güzel şeref..
Rabbim cennette katkatıyla ödüllendirsin şereflendirsin..
her duamda vardınız ve olacaksınız

allah razı olsun duaların için arkadaşım....

gece deli etti beni bu net ha boyna koptu bide agırdı en son net geldiginde dedim bari hemen kısacıkk veda edem de veda etmeden kaçtı demeyesiniz diye

allahımm bakın gece noldu ben hem netle ugraşıyom hem size yazmaya çalıyom salonda laptopla
eşimde uyuyorduyan odada allahımm bi sess ögürtü gibi allahım bi fırladım lepi alttım kucamdan

elim ayagım boşaldı odaya eşimin yanına gelene kadarr

okadar korktummki, anlatamam bişey oldu sandımm allahımm görseydiniz halimii 2 saat kendime gelemedim odaya geldim baktım ben eşime diyom noldu eşim bana diyo noldu oda benim bagırmama korkmuş

ben öyle ses duyunca bi bagrışımm vardıı murattttttt diyeee allahımm adamda korkmuşş

megerse adam rüya görüyomuuşş kedi giriyomuş camdan oda yerde yatıyormuşş bana demiş kedi giriyo bende camı kapamak için başına basmışım eşimin bu arada bagır bagırr kedi kaçsın diyomuşumm

o rüyada bagırırkenn ben duymuşum sesini dedimm o nasıl bagırmaktı
resmen ögürüyo gibii çok korktum ama sonra öldük gülmekten kendime gelemedim saat ya kalbimm nasıll çarptıı elim ayagım boşaldıı resmen

ayy kız azra benimki her gece çıkarıyo öyle sesler... horlama bmgürme arası... hehe ilk zamanlar korkuyodum şimdi alıştım artık.... geçmiş olsun....:roflol:

canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem

ondan biraz heyecan yaptımm ne dicek merak ediyomm gerci hepsi gibi oda aynı şeyi söylücek tüp bebek diyecekk başka yolu yok

ben hsg isticem doktordan 4 sene oldu en son çektirdigimm bakalım ya belkimm kuyulardan biri açılmıştırr

yaptım ya o yagıı ondan biraz ümitliyim aslında ama gene hayal kırıklına ugrayacam gibi

ayy napimmm yaaa allahımın dedigi olurr biz ne yaparsak yapalımm rabbim nasip etmedikten sonra boşş

sabretcezz inşallah mükafatını görcez benimm 2 tüpte kapalı aslında bi tanesinde zorlamayla geciş olmuştu ama doktorr normall yolla olmaz imkansız dedi
bide eşiminn %5 haretlii sperler 4 sene öncekii tahlilde şimdi belki oda kalmadı çünkümm çok sigara içiyoo
küür yapıyom onada gerci keçi boynuzu kaynatıyomm pekmezinide ama bilmiyomm ne alemde doktordan sprem tahlili vermesinide isticem

azram inşallah hayırlı haberlerle dön... inşallah tüplerin açılmıştırda tüpe gerek kalmadan yoluna girer herşey....

sagolun kızlar

yok kızlar eşimle şakalaşırken oldu :kedi:

biraz tuhaf oldu ama kötü oldu yani halen sızlıyo
aslında hiç alıntı yapmadan okicaktım,öyle dedim ama bunu görünce dayanamadım,müsadenle gülcem canım yaaaadelikafaduldendelikafadulden
aleyna valla bende gülcem kızma bize emi kuzum
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kardelende hiç uğramamış o nerde acep gerçi bundan sonra zor buluruz onu adeti bitti ya yoğundur :uhm:
vet,o kadar biriktiki cüzlerim,günde altı tane okusam anca yetişir heralde.
[

süt yerine yogurt koysam olurmu acaba

evet dogru diyon abla yogun dur şimdi cadı:1::1:

ugramaz artıkın buralara tanımaz bizi :roflol:
heee,uğramam,bayanssulusmilebayanssulusmile
aleynam evet uğramaz ama oda yoğun mukabeleside varya ondan ya yoksa daha çalışmalara başlamamışlardır

DERDAM ne dedi kuzum bişeymi dedi yoksa ay kıracaksın kafalarını yaa
bak,ebrar nasıl biliyo,daha yımırtalarım minnacıktı dün,çalışma malışma yok,olmadı,ama sabah erken kalktığım,gün iççerisindede k.kerim çok okuduğumdan işlerimde kalıyo,hepsine yetişemiyorum,buraya gelsem işler kalcak,işleri yapsam bura kalıyo,bi kısır döngü içindeyim.bilmiyorumkismile
Yok canım ya ben tanımıyorum bende size sordumdu tanıyomusunuz diye:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kadar yazmışsınız,karen mi,kıran mı,o bi cvp vememişkaydirigubbakcemile3
bende seviyomya hele habertürkde fatih altaylıyla yaptıkları programlara bitiyodum
çok muzip ama tam damardan giriyo yani
benimde çok komiğime gider kendileri.
ben yolarım derdam hepsini... bizde tekirdağ kanı var... roman değiliz ama olsun iyi yolarım yaneee.... havasından suyundan almışımdır... elimi de belime koydum mu....:roflol::roflol::roflol:
kız bende tekirdağ doğumluyum aslında,ondan mı etkilendim acaba.?

buarada kızlar yarın akşam dua var ayetel kürsileri biten haber etsin okeymi
ben haleninkini bitirdim,seninde yasini şerifler bitti,sağolsun arkadaşlar dün akşam için okicaklardı,okumuşlardır,eminim,bi taneyide ben okudum,Allahım kabul etsin inş.niyetimize giörede bebeklerinize kavuştursun,cümlemizide.aminnnnnn

bilmiyorum ne kadar düzeltecek moralinizi
yada bilmiyorum sevinecekmisiniz
farkedecekmi bişeyler..bilmiyorum..bilmiyorum ama
yazmak istedim yinede..içimde bırakamadım..
gittiğiniz bu sabır dolu yoldan azda yürüsem anlıyorum sizi...
hani yaşamayan anlamazmış ya..iştebn azda olsa yaşadım
bekledim .. bekledim bekledim..ağladım
sonunda oldu ..evet oldu ama inanın dualarımda hep sizlerde vardınız..
beklerkende vardınız..ilk hamile olduğumu duyduğumdada..ve doğumumda..ve hala..
hep ama hep dua diyorum..şuanda hem yazıyorum hem dua ediyorum..
yanağıma süzülen damlalr destek oluyor duama...
Rabbim sizlere sabır versin kardeşlerim
Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip eylesin..
eğer bu dünyada olmazsa bu güzel şeref..
Rabbim cennette katkatıyla ödüllendirsin şereflendirsin..
her duamda vardınız ve olacaksınız
çok teşekkür ederiz duan için,gerçekten zor zamanlar geçiriyoz,bizle aynı duyguları yaşamayanlar kesinlikle anlayamıyolar bizi.

günaydınlar kızlar
8 gündür yoktum annemlerin yanındaydım
nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
sen zaten yeni gitmiştin annenlere,evde oturup yumurtlama günlerini değerlendirseydin ya,ne gezersin paso:oklava:

kızlarr selammm günaydınlarrr nasılsınızzzzzz çıkmadann bi bakayım dedimm
bende merak ettiydim dr ne dedi diye.

inş.normalden olur canım,rabbim bizi yoktan varetmiş,kapalı tüpün açılmasıda o nun elinde.ümitsiz olmamak gerek.
kardelen tugcal küstünüzmü bana merhaba kızlar nasılsınız
canım yaklaşık 20 saatdir uğramadığım için baya birikmiş eskiler,anca gördüm
naneli şeker,rabbim sabır versin.hayırdır cenazeye gitmedin mi,buralardasın hala.
boncuk,sanda geçmiş olsun,acile falan gitseydin ya,yok mu normal kadın doğum poliklinik.

derdacım ismin görünüyo ama yoksun galiba,ben çıkıyorum,gözüm ağrıdı nedense.
gelmeye çalışırım kızlar,hakkımda atıp tutmayın he:oklava:

kızlar kacırdım hepınızı ebroş gelemedım kusurabakma cnm kalktım mıdem bulandı hazırlayamıyordum sahuru benımkını uyandırdım yardım et dıye oda uykulu uykulu boşver su ıcelım dedı bende sınırlendım üzüldüm ınsan hastayken ılgı beklıyo agrım gecmıyo kızlar korkuyorum artık kötü bısıy olcak dıye carsambayada var daha ya su halıme bakın resmen yerlerdeyım ısyan etmyorum ama yoruldum rabbım neolur bızıde gör neolur aglamaktan yoruldum artık ıcıme akıtıyorum gözyaslarımı

canım çok geçmiş olsun iltihap felan mı var yaa böyle agrıların olmuş geçmiş olsun raabbim şifa versin inş umarım tez vakit rabbim minigini gönderir içindeki sıkıntıların sona erer canım arkadaşım:teselli:

kardelen tugcal küstünüzmü bana merhaba kızlar nasılsınız

derdam eşim geldi de hemen çıkmak zorunda kaldım... yosa sana selam vermemiyim hayatım... daha yeni geldim kızlar doktordan.. dizlerde bişey yok... röntgen çekti baktı sadece zorlamışsın dedi dizlik verecek bir de egzersiz ve krem... asıl sorun omzumda... benim sağ omzumda ağrıyodu bayadır... yırtıktan şüphenleniyo dr... perşembe emar çekilecek... eğer emar da da yırtık çıkarsa ameliyat gerekecekmiş... inşallah yırtık değildir.... dr muayene ederken bazı yerlere bir dokundu resmen çığlık attım acıdan... kütür kütür yapıyo omzum... sen bir yere çarpmışsın veya bir darbe almışsın dedi... hatırlamıyorum ki öyle bişey.... offf offf tamam bebeğe niyetlenecez dedik şimdi bide ameliyat işi çıkarsa yine bekle bakalım kaç ay.... morallerim çok bozuk.....senağlama
azrammm sen naptım kuzum gelince haber yaz....

geçmiş olsun tugçalım Allah sifasınıda verir bozma moralini hemen vardır herşeyde bi hayır bak ne diye gittin ne çıktı inşAllah hayırlı haberini de veririsin burdan

gecmıs olsun tugcalım ya allahım büyük cnm umarım cıddı bısıy cıkmaz
gökcem cok sagol bıtanem ıyı dıleklerın ıcınopuyorumnanaktan

Back
X