Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canımm inşallahhh inşallahhh iyi haberlerle dönerimm yazdıracam eşimede sprem tahlili yaptırsın bakalımm dahada azldımı yoksa yükseldimi en azından ona göre kürllere devam ederimm şimdi bi yaptırırım aradan 2 ay sonra gene yaptırırım sprem tahlili eşime
kürkerin işe yarayıp yaramadıgını anlarım bu şekill
ayy inşallah doktor ben kendimm çekerim hsg yi der çokk korkuyom aslında hsg den 2ci hsg mde anamdan emmdigim sütü getirdilerr burnumdan okadarr canımı yaktılarr korkuyomm ilkini benim kendi doktorum çekmiştii hiç canım yanmamıştı 2cisi resmen öldürdü beni bide agrı kesici kullandırttıkları halde bu kadarr canımı yaktılar
hayırlısı olsun,canını sıkma inş önemli bişe çıkmazz cnmderdam eşim geldi de hemen çıkmak zorunda kaldım... yosa sana selam vermemiyim hayatım... daha yeni geldim kızlar doktordan.. dizlerde bişey yok... röntgen çekti baktı sadece zorlamışsın dedi dizlik verecek bir de egzersiz ve krem... asıl sorun omzumda... benim sağ omzumda ağrıyodu bayadır... yırtıktan şüphenleniyo dr... perşembe emar çekilecek... eğer emar da da yırtık çıkarsa ameliyat gerekecekmiş... inşallah yırtık değildir.... dr muayene ederken bazı yerlere bir dokundu resmen çığlık attım acıdan... kütür kütür yapıyo omzum... sen bir yere çarpmışsın veya bir darbe almışsın dedi... hatırlamıyorum ki öyle bişey.... offf offf tamam bebeğe niyetlenecez dedik şimdi bide ameliyat işi çıkarsa yine bekle bakalım kaç ay.... morallerim çok bozuk.....senağlama
azrammm sen naptım kuzum gelince haber yaz....
Allah rahmet eylesin cnmsitede bir sorun var galiba bende altta kimseyi göremiyorum.... kızlar çıkmam lazım.. bugün babannemin ölümünün 1. yılıda babamla mezarlığa gidicez... gece gelirim inşallah... bugün halenin duası da olacaktı heralde....
selam canlarımmm ben geldimm
net imiz arızalıydıı haberde veremedimm beni merak etmişiniz
haleciğimin duasını okuyayım ben hemen 20 tane yazmış bana ebrarımm
çok daha fazla geçmişe gidemedim
gece konusuruz bol bol inşallahh