Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız yeliz nerdeydin balım ya insan kötü oluyo muhabbet koyu olunca bir arkadaşımız görünmeyince insan merak ediyo balım be nerelerdeydin kaç gündür kaçak bakıyım :oklava:

ya bişey sorucam göz gribi geçermi insana arkadaş çagırmıştı geçen aradım gidiyim diye dedi göz nezlesi oldum bebege geçer dedi çok dikkatli olmak lazım vallahi eşim içinde yakınlarım mercimegin yanında sigara içmiyolar sag olsunlar temege düşkünlügüm yok git gide kilo veriyorum demir hapı vitamin verdi doktor onu içiyom bol meyva yiyorum saglıklı besleniyorum yeşillik falan kız içimde yeşillik çıkarsa hiç şaşmam hedelikafadulden

Merhaba Arkadaşlar bende anne olmak istiyorum.Vajinismus hastasıydım daha dün akşama kadar çok şükür yendim bu illeti biraz daha ilerleyip anne olmak istiyorum.Yalnız bişey soracağım ben antideprosyanı ilacı kullanıyorum bunu bugün bırakmış olsam ne zaman bebek için çalışmalar başlayabilirim.Bana yardımcı olurmusunuz

hoşbulduk ebrarcım...maşşallah ne güzel, bende sizdenim valla...sahura kadar ayaktayım, bi ortak yanımızda bebek hasreti sanırsam..Allah yar ve yardımcımız olsun...
canım sahura kadar buralardaysan bekleriz bizde hergün nöbetciyiz
bol bol konuşuruz tatlım
kızlar kacırdım hepınızı ebroş gelemedım kusurabakma cnm kalktım mıdem bulandı hazırlayamıyordum sahuru benımkını uyandırdım yardım et dıye oda uykulu uykulu boşver su ıcelım dedı bende sınırlendım üzüldüm ınsan hastayken ılgı beklıyo agrım gecmıyo kızlar korkuyorum artık kötü bısıy olcak dıye carsambayada var daha ya su halıme bakın resmen yerlerdeyım ısyan etmyorum ama yoruldum rabbım neolur bızıde gör neolur aglamaktan yoruldum artık ıcıme akıtıyorum gözyaslarımı
kıyamam yaa ne oldu sana kist değildir inşallah kuzum kötü şeyler getirmeaklına
buarada takma kocişler öyle herşeyin kolayına kaçarlar alsanaalsanasmile
bilmiyorum ne kadar düzeltecek moralinizi
yada bilmiyorum sevinecekmisiniz
farkedecekmi bişeyler..bilmiyorum..bilmiyorum ama
yazmak istedim yinede..içimde bırakamadım..
gittiğiniz bu sabır dolu yoldan azda yürüsem anlıyorum sizi...
hani yaşamayan anlamazmış ya..iştebn azda olsa yaşadım
bekledim .. bekledim bekledim..ağladım
sonunda oldu ..evet oldu ama inanın dualarımda hep sizlerde vardınız..
beklerkende vardınız..ilk hamile olduğumu duyduğumdada..ve doğumumda..ve hala..
hep ama hep dua diyorum..şuanda hem yazıyorum hem dua ediyorum..
yanağıma süzülen damlalr destek oluyor duama...
Rabbim sizlere sabır versin kardeşlerim
Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip eylesin..
eğer bu dünyada olmazsa bu güzel şeref..
Rabbim cennette katkatıyla ödüllendirsin şereflendirsin..
her duamda vardınız ve olacaksınız
Allah bağışlasın evladını
duaların için çok teşekkürler canım
Günaydın Kızlar

Şimdi ağladım ağlayacağım o kadar duygulandım yazıyı okuyunca.
Allah kabul etsin dularınızı inşallah :Saruboceq:

Başınız sağolsun canım,
Mekanı cennet olsun Olsun inşallah :Saruboceq:
Allah öncelikle ailsesine sabır versin,çok zor mafoldumben

Allah rahmet eylesin canım,seni çok iyi anlıyorum.
Mekanı cennet olsun babacığının :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Tabiki etmiştir o içinden kimbilir neler geçiriyodu,neleri düşünüyordu.
Vakitlerinin geldiğini biliyorlar.Bi baba için arkada bıraktıklarını düşünmek de eminim çok zordur.
Bende babamı kanserden kaybettim.
Durumu kötü haberine gittim hastaneye gece gördüm sabaha hakkını helal et dediğimde sesi bile çıkmıyordu,sesi gitmişti,zor nefes alıyordu,sadece gözümün içine baktı,hala dik durmaya çalışıyordu,sonra kollarımda gözleri açık can verdi.
Yaşadığım en büyük acı ,en büyük kayıbımdır,Allah daha büyüklerinden korusun.
sabah sabah mahfettiniz beni mafoldumben mafoldumben
Hayatımız hep sınav mafoldumben mafoldumben mafoldumben
portim nasılsın özledik seni dünde yazdım ama görmemişsindir iyisin değilmi canım
buarada başınsaolsun ALLAH sabır versin canım
gece deli etti beni bu net ha boyna koptu bide agırdı en son net geldiginde dedim bari hemen kısacıkk veda edem de veda etmeden kaçtı demeyesiniz diye

allahımm bakın gece noldu ben hem netle ugraşıyom hem size yazmaya çalıyom salonda laptopla
eşimde uyuyorduyan odada allahımm bi sess ögürtü gibi allahım bi fırladım lepi alttım kucamdan

elim ayagım boşaldı odaya eşimin yanına gelene kadarr

okadar korktummki, anlatamam bişey oldu sandımm allahımm görseydiniz halimii 2 saat kendime gelemedim odaya geldim baktım ben eşime diyom noldu eşim bana diyo noldu oda benim bagırmama korkmuş

ben öyle ses duyunca bi bagrışımm vardıı murattttttt diyeee allahımm adamda korkmuşş

megerse adam rüya görüyomuuşş kedi giriyomuş camdan oda yerde yatıyormuşş bana demiş kedi giriyo bende camı kapamak için başına basmışım eşimin bu arada bagır bagırr kedi kaçsın diyomuşumm

o rüyada bagırırkenn ben duymuşum sesini dedimm o nasıl bagırmaktı
resmen ögürüyo gibii çok korktum ama sonra öldük gülmekten kendime gelemedim saat ya kalbimm nasıll çarptıı elim ayagım boşaldıı resmen
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya sen çok korkmuşsn ama okuyunca çok güldüm kuzum
ben olsam bende korkrdım ALLAH korkutmasın bizi
slmm güzellerr opuyorumnanaktan
datlum yine görüşemedik iyisin inşallah opuyorumnanaktan
derdam eşim geldi de hemen çıkmak zorunda kaldım... yosa sana selam vermemiyim hayatım... daha yeni geldim kızlar doktordan.. dizlerde bişey yok... röntgen çekti baktı sadece zorlamışsın dedi dizlik verecek bir de egzersiz ve krem... asıl sorun omzumda... benim sağ omzumda ağrıyodu bayadır... yırtıktan şüphenleniyo dr... perşembe emar çekilecek... eğer emar da da yırtık çıkarsa ameliyat gerekecekmiş... inşallah yırtık değildir.... dr muayene ederken bazı yerlere bir dokundu resmen çığlık attım acıdan... kütür kütür yapıyo omzum... sen bir yere çarpmışsın veya bir darbe almışsın dedi... hatırlamıyorum ki öyle bişey.... offf offf tamam bebeğe niyetlenecez dedik şimdi bide ameliyat işi çıkarsa yine bekle bakalım kaç ay.... morallerim çok bozuk.....senağlama
azrammm sen naptım kuzum gelince haber yaz....
tuğçem geçmiş olsun kuzum inşallah dizinde çıkmadığı gibi omzundada çıkmaz canım
allahım beter hastalıklardan korusun .dizinde sorun olmamasına sevindim kuzum
dur bakalım hemen endişelenme inşallah engel çıkmıycak bebiş için
bu arada ben bugün kırmızı kart gördüm yedi gün uzaklaştırıldım oruçtan maalesef:çok üzgünüm: yeni tarihim 23 eylül eklerseniz sevinirim
canım nasılsın özledik seni
demek geldi yine yaa sağlık olsun listeye ekleriz canım
sitede bir sorun var galiba bende altta kimseyi göremiyorum.... kızlar çıkmam lazım.. bugün babannemin ölümünün 1. yılıda babamla mezarlığa gidicez... gece gelirim inşallah... bugün halenin duası da olacaktı heralde....
canım allah mekanını cennet etsin inşallah
selam canlarımmm ben geldimm
net imiz arızalıydıı haberde veremedimm beni merak etmişiniz
haleciğimin duasını okuyayım ben hemen 20 tane yazmış bana ebrarımm
çok daha fazla geçmişe gidemedim
gece konusuruz bol bol inşallahh
şükür kavuşturana kuzu yaa meraktan öldük yaa
slm ebrarcım naber canım
selam derdam saol canım sen nasıl oldun
hayırdır inşallah ebrarımm nasıl gördünn canımm

canım bütürlü kavuşamıyoduk yaa hani taktımya seni kafaya ondan öyle gördüm galiba

valla bende zorda olsa çıkabildim
zaten fazla kalamıycam hepinize tekrardan selam
şuan annemlerdeyim yemek yapıyoruz pişince eşime yemek götürcem oyüzden kalamıycam
hepinizi çok öpüyorum

yelizim tefriciye okumuyosun değilmi kuzum
sadece 84 tane kaldı
sen okumuşsundur diye onu bıraktım her ihtimale karşı canım

Merhaba Arkadaşlar bende anne olmak istiyorum.Vajinismus hastasıydım daha dün akşama kadar çok şükür yendim bu illeti biraz daha ilerleyip anne olmak istiyorum.Yalnız bişey soracağım ben antideprosyanı ilacı kullanıyorum bunu bugün bırakmış olsam ne zaman bebek için çalışmalar başlayabilirim.Bana yardımcı olurmusunuz
bebek düşünüyosan bir kadındogum uzmanına git canım seni yanlış yönlendirmeyelim biz hem saglıklı bir hamilelik geçirirsin doktor kontüreli çok önemli anlıcagın testler filan yapar bence böylesi daha saglıklı sonuda üzülücegine başiından saglıklı bir kara ver daha iyi olur senin için bende kullandım doktor bana 6 ay demişti bilemem ama benim ilaçlarım çok agırdı seninkini bilemem ama insandan insana degişir degerlerbilmiyorumkismile

ya bişey sorucam göz gribi geçermi insana arkadaş çagırmıştı geçen aradım gidiyim diye dedi göz nezlesi oldum bebege geçer dedi çok dikkatli olmak lazım vallahi eşim içinde yakınlarım mercimegin yanında sigara içmiyolar sag olsunlar temege düşkünlügüm yok git gide kilo veriyorum demir hapı vitamin verdi doktor onu içiyom bol meyva yiyorum saglıklı besleniyorum yeşillik falan kız içimde yeşillik çıkarsa hiç şaşmam hedelikafadulden
sevtuncum geçer tatlım hemde çok yaygınmış dikkat edin diyolar

geçmiş olsun canım ayrıca gözünaydın
dilerim enkısa zamanda gelir bebeğin
ama antidepresanı hemen bırakman zor yavaş yavaş kesiliyo

Back
X