Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, birsen29, derdanur+, ezgim_ez+, sinemert, tugcal, ugurboncugum+
slm millet,nasılsınız.?tuğçecim geçmiş olsun,.:teselli:
derdacım,bi ara banada anlat nasıl yaptın,bende çok istiyorum,son kayıt kısmında bişeyler yanlış oluyo.bilmiyorumkismile
ezgcim dersler nasıl gidiyo canım,ne kadar kaldı sınava?sempatiksalakcinni
boncuk,liste için çok şeker resimler bulmuşsun,tam tamamlada görelim nasıl oluyo,gerçi mutlaka güzel olur,şimdiden ellerine sağlık.vereliniortak
birsencim,rahim filmi öyle korkulacak bişey değil,hep söylerim,çok ufacık biz sızısı oluyo,dayanılmıcak gibi değil ve ben sedyeden kalkıp,akşama kadar yürümüştüm.ayrıca rahimde kanama falan ilk defa sevtundan duydum,bence o ona mahsus bi durum,belki sorun varmıştırda,ondan demişlerdir,bana öyle diyen olmadı ve ben üniversite hastanesinde çektirdim,devletede güvenemem yani,ama özelde çok pahalı.kötükedihüso
sinemert,topicimize hoş geldin,sende mi bebek istiyosun.vereliniortak
ayrıca topice bugün gelip,bebek isteyen vede doğumdan korkan arkadaşlarda hoş gelmişler aramıza.vereliniortak

iyiyim kızlar çok şükür bende... azram doktorun içine simesine çok sevindim canım... inaşşalh filmin de sorunsuz çıkar... tüm testler de öyle.... hiç sıkma canını canım benim... tüp müp bir şekilde olacak bu bebişler.... bu arada bende kadın doktora gitmiyorum... aynen yeminliyim...
ezgim sen nasılsıın kuzum iyisindir inşallah...,
derdam sonunda tickeri yapmışsın kuzum tebrik ederim çok da güzel olmuş...
yelizcim neyim olduğunu sormuşsun dizlerimde ağrı vardı onun için doktora gittim dizler sağlam da omuzda bir sıkıntı var... perşembe emar çektiricem canım... yırtıktan şüpheleniyor dr... eğer öyle bişey varsa ameliyat olmam gerekiyomuş önümüzdeki ay bebek çalışmalarına başlıcaktık ama ameliyat olursam ertelemem gerekecek... bakalım şu emar dan ne çıkacak...
halenin duası vardı dimi bugün... gördüğüm kadarıyla ebrarım gelmemiş daha... hale kırmızıyı gördü mü ki acaba... inşallah görmemiştir... inşallah hamiledir....
ebrarım sen kesin okursun canım bugün birşey öğrendim... bu b12 vitamini eksikliği ve demir bağlama kapasitesi düşüklüğü gebelik kayıplarına neden olabiliyomuş... bana hiç bakılmamış evdeki test sonuçlarını kontrol ettim de... yaptırıcam heralde... sen yaptırmışmıydın bu testleri... ben şimdi folik asit kullanıyorum ama b12 eksikse eğer folikle beraber b12 takviyesi de almak gerekiyomuş....
derdam benim yasinim bitti bu arada...
boncuğum listenin yeni haline bayıldım ben....bence çok hoş olmuş tatlım....

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

derdanur bıtrmedıysen bır ıkı tane banada ver bende okurum sekerm

derdacım,bi ara banada anlat nasıl yaptın,bende çok istiyorum,son kayıt kısmında bişeyler yanlış oluyo.bilmiyorumkismile
boncuk,liste için çok şeker resimler bulmuşsun,tam tamamlada görelim nasıl oluyo,gerçi mutlaka güzel olur,şimdiden ellerine sağlık.vereliniortak
birsencim,rahim filmi öyle korkulacak bişey değil,hep söylerim,çok ufacık biz sızısı oluyo,dayanılmıcak gibi değil ve ben sedyeden kalkıp,akşama kadar yürümüştüm.ayrıca rahimde kanama falan ilk defa sevtundan duydum,bence o ona mahsus bi durum,belki sorun varmıştırda,ondan demişlerdir,bana öyle diyen olmadı ve ben üniversite hastanesinde çektirdim,devletede güvenemem yani,ama özelde çok pahalı.kötükedihüso
ayrıca topice bugün gelip,bebek isteyen vede doğumdan korkan arkadaşlarda hoş gelmişler aramıza.vereliniortak

saol tatlım....opuyorumnanaktan

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

bu ebrar nerde acaba,gene gezmelrde hatun,kaç gecdir eve uğramıyo.
kızlar,dün gece erken uyuduğum halde,sabaha kaldım,aslında üçte bi uyandım,dedim beş on dakika daha uzanim,tabi alarmıda kapattığım için,tam imsak doğarken kalkmışım,ancak su içebildim ve o kadar başım ağrıdı ki,iftara on dakika kala,orucum bozuluyodu,midem fena oldu,zor dayandım ve sadece çay içebildim iftarda,bu saat oldu,bişey yemiş değilim,midem almadı,anca anca acıkmaya başladım.
başımın sersemliği geçtiği içinde,uykum yok gibi,o yüzdende bakim size dedim,aslında sabah erken kalkıp,önce dr a,ordan mukabeleye geçcem.

selam kızlar sonunda bende geldim
ay ölüyorum yorgunluktan çok yoğun birgün geçirdim
perşembeye misafirim var pazardı ,marketti bittim valla
bide teraviye gittim sonrada eşimin yanına ona yardıma ayy bayılacağımmmmmmmmmmmmm

hepiniz iyisinizdir inşallah

ezgicim benim 10 taneden 2 tane kaldı ama sabaha biter diğer kızlar naptılar bilmiyorum okudularmı istersen o iki taneyi veriyim sana ne zamana okursun peki

boncuğum buarada listeye bittim yaa acayip güzel olmuş
cıvıl cıvıl hadi tamamlada ilk sayfaya kopyalıyım kuzum

ezgim sen nasılsın özledim ya nerelerdesin

ıyıı gıdıyooo ınsallhh canımm yaa sıcakta derss calısmak berbat bısı ama napalımmmm 26 eylulde sınavvvv az kaldııı yaaa...
şükür biri ses verdi naber ezgicim nasılsın
ıyımmm tatlımmm sen nasılsınn kuzuu

Back
X