Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

buarada nanelişekerden haber yok duayı okuyup okumadığına dair oyüzden bu akşam kalıcak gibi gözüküyor

boncuğum buarada dua listesinide hlletmişsin eline sağlık

bu ebrar nerde acaba,gene gezmelrde hatun,kaç gecdir eve uğramıyo.
kızlar,dün gece erken uyuduğum halde,sabaha kaldım,aslında üçte bi uyandım,dedim beş on dakika daha uzanim,tabi alarmıda kapattığım için,tam imsak doğarken kalkmışım,ancak su içebildim ve o kadar başım ağrıdı ki,iftara on dakika kala,orucum bozuluyodu,midem fena oldu,zor dayandım ve sadece çay içebildim iftarda,bu saat oldu,bişey yemiş değilim,midem almadı,anca anca acıkmaya başladım.
başımın sersemliği geçtiği içinde,uykum yok gibi,o yüzdende bakim size dedim,aslında sabah erken kalkıp,önce dr a,ordan mukabeleye geçcem.

canım benim geçmiş olsun sen çok geç olmadan yat bari bu akşam... sahura kalk... uzun saatler tutuyos zor olur syla....

derdam diğerlerinede bitti yazabilirsin kuzum
çok saol
okuyan herkesden ALLAH bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

kardelen hanım ben senden sonra geldim asıl sen hoşgeldin diycen bana
selam tatlım başım çok kalabalık anla yani ondan
demek uyanamadın bugün tühh üzüldüm keşke uyanddırsaydım

iyiyim kızlar çok şükür bende... azram doktorun içine simesine çok sevindim canım... inaşşalh filmin de sorunsuz çıkar... tüm testler de öyle.... hiç sıkma canını canım benim... tüp müp bir şekilde olacak bu bebişler.... bu arada bende kadın doktora gitmiyorum... aynen yeminliyim...
ezgim sen nasılsıın kuzum iyisindir inşallah...,
derdam sonunda tickeri yapmışsın kuzum tebrik ederim çok da güzel olmuş...
yelizcim neyim olduğunu sormuşsun dizlerimde ağrı vardı onun için doktora gittim dizler sağlam da omuzda bir sıkıntı var... perşembe emar çektiricem canım... yırtıktan şüpheleniyor dr... eğer öyle bişey varsa ameliyat olmam gerekiyomuş önümüzdeki ay bebek çalışmalarına başlıcaktık ama ameliyat olursam ertelemem gerekecek... bakalım şu emar dan ne çıkacak...
halenin duası vardı dimi bugün... gördüğüm kadarıyla ebrarım gelmemiş daha... hale kırmızıyı gördü mü ki acaba... inşallah görmemiştir... inşallah hamiledir....
ebrarım sen kesin okursun canım bugün birşey öğrendim... bu b12 vitamini eksikliği ve demir bağlama kapasitesi düşüklüğü gebelik kayıplarına neden olabiliyomuş... bana hiç bakılmamış evdeki test sonuçlarını kontrol ettim de... yaptırıcam heralde... sen yaptırmışmıydın bu testleri... ben şimdi folik asit kullanıyorum ama b12 eksikse eğer folikle beraber b12 takviyesi de almak gerekiyomuş....
derdam benim yasinim bitti bu arada...
boncuğum listenin yeni haline bayıldım ben....bence çok hoş olmuş tatlım....
sagolll canımm ıyımmm elhamdülilhhhh
Selamünaleyküm kızlar nasılsınız??
alykmselammmmm sagolll canımm sen nasılsınnn
selam kızlar sonunda bende geldim
ay ölüyorum yorgunluktan çok yoğun birgün geçirdim
perşembeye misafirim var pazardı ,marketti bittim valla
bide teraviye gittim sonrada eşimin yanına ona yardıma ayy bayılacağımmmmmmmmmmmmm

hepiniz iyisinizdir inşallah
hosgeldınnn canımmm Allah kabul etsınnn balımmm
ezgicim benim 10 taneden 2 tane kaldı ama sabaha biter diğer kızlar naptılar bilmiyorum okudularmı istersen o iki taneyi veriyim sana ne zamana okursun peki
bend okurumm bu sabahhh
boncuğum buarada listeye bittim yaa acayip güzel olmuş
cıvıl cıvıl hadi tamamlada ilk sayfaya kopyalıyım kuzum

ezgim sen nasılsın özledim ya nerelerdesin

ne olsunn kuzummm ders calısıyrmm yaafff

Back
X