Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayyy mızmız inşallah canım inşallah gelir bebişinnn.... Aşılamamı oldun canım???

yok cnm olmadım bu ay adetım gelırse rahım fılmı sonra asılama kısmetse
mızmız hoşgeldin canım,inşaallah tutmuştur tatlım ya ne zamandır güzel hberler alamıyoruz maalesef
hadi başı sen çekte ardarda haberler gelsin inş

ayyyyyyyy nasıl sevınırım bılemezsın olurum sevıncten vallaaaaaaa hayırlısı tabı allahım tum ısteyenlere versın tez zamanda bu mubrek gunlerde

mızmız umarım tutmuştur bide geçmiş olsun hırsız nasıl girdi anlatsana sen naptın

mızmız geçmiş olsun tatlım kız kormadınmı eve girince ne yaptım bakemeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım...

nasıl yani yaaa,ciddi misin ohaoldumsmile

saol kızlar evımızı yenı olduu ıcın habıre komsulaırın ıhtıyacları oluyor matkaplar hıc susmaz gene apartmanda bır gurultu vardı yakında bende dedım karsı komsudan gelıo megersem hırsız kapımız asındırıyormus durbunden bır baktım ıkı oglan bır benım kapıya bır yan kapıya saldırıolar ılk basta ya dedım komsula kapıları karıstırdı yanlıslıkla anahtar soktu sandım onemsemedım bırden kapımın alatından bır demır gorunce bır bagırdım kapıyı acmaya calıstım heycam korku karısık ben actım onlar pırrrrrr kactılar kapıyı resmen gocertmısler halı kalmamıs

hoş bulduk canım utandırıyosun kız beni:kedi::kedi::kedi:
utanma kızzz... bu arada hanım yazmışım ben mercimeğe... cinsiyeti belli miydi yoksa Allah mı söyletti bana... şimdi farkettim....

inş geç döllenme falan olmuşturda o yuzden reg olmamıştır

inşallah canım...22 sindeymiş günü.. adetleri de pek aksamıyomuş... gerçi 3 gün belki de geç döllenmiştir ne bileym....

mizmiz gwcmis olsun kiz cok kotu bise

bise calmislarmi peki

insallah hamilesindir tes yaptinmi peki canim yapsaydin bari

yeni eve guzel bi bebis yakisirrrr

Back
X