Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cümlemizin cANIM... nolucak ki.. dua bu... ne güzel hem tanımasak da birbirimize okuyoruz...
evet ya mesela bu okuyacağımız kişi
diğer iki arkadaşa okumuştu yani tanımadığın insan için dua ediyosun bundan güzel bişey yok
kaıpmız cok kotu suan ben bıle suan acarım yenı kapı alacak parada yok delırcem resmem uykular haram oldu bana

ALLAHIM TEZ ZAMANDA ARKADASIMIZIN YUZUNU GULDURSUN SU MUBAREK GUNDE BIZIDE UNUTMASIN ICINDE YUCE MEVLAMMMMMMMMMM :Saruboceq:

ay çelik kapı değilmi canım yaa
korkma ayetel kürsileri oku yat tatlım

ebrar birazda bana verebilirisn canım eğer sakıncası yoksa özelden msj atabilirsin ama tarihinide söyle hafif lekelenme var rahim filminden korkmuyorum eh napalım biraz acıya dayancaz hayırlısı olsun size iyigeceler kızlar iyi sahurlar

ay bende rahım fılmınden cok korkuyorum adetım gelırse gıtcem offff allahım ınsallah gerek kalmazda hamıs kalırım

sende ınsallah hamıs kalırsın cnm onu yapmana gerek kalmaz

kaıpmız cok kotu suan ben bıle suan acarım yenı kapı alacak parada yok delırcem resmem uykular haram oldu bana

ALLAHIM TEZ ZAMANDA ARKADASIMIZIN YUZUNU GULDURSUN SU MUBAREK GUNDE BIZIDE UNUTMASIN ICINDE YUCE MEVLAMMMMMMMMMM :Saruboceq:

canım kötü düşünme... ama sende haklısın kolay değil yaaa hemde yeni taşınmısın... Allah göstermesin bir daha....

evet ya mesela bu okuyacağımız kişi
diğer iki arkadaşa okumuştu yani tanımadığın insan için dua ediyosun bundan güzel bişey yok

ay çelik kapı değilmi canım yaa
korkma ayetel kürsileri oku yat tatlım

celık kapı ama her yerı degıl ortası tahtalı celıklerden ucuz bırseymıs mutahıtler ucuz koymus oyle dıolar akrabalar komsular

birsencim tamam canım yarın liste yapıcaz sanada yazarım
onun duası bitincede sana okuruz inşallah
hadi allah yardımcın olsun tatlım güzel haberlerle gel inşallah

mızmız her gece ayetel kürsi oku yatarken... çok koruyucudur... evden çıkarken de oku... melekler korurrmuş evini okunduğunda...

ebrar hatta biraz fazla ver akrabamın kızı yeni kuran okuyo hevesli ben onada derim okur eğer olursa

Allahım kotuluklerden korusun ya ıcerıye gırselerdı ben uyuyordum askılı sortlu evde calaak bırsey yok ya saldırsalardı ondan tırsıom bende esım bana gaz verıo herkes tebrık etmeye gelıo hırsız kovaladım yaaaa bır gorun

ne oluyor be dıyıp kapııyı actım hırsızlara resmen ondan kapıyı actııgımı duyunca kactılar ıkı oglan esmer temız gıyımlı allahım yaaaaaaa

Allahım kotuluklerden korusun ya ıcerıye gırselerdı ben uyuyordum askılı sortlu evde calaak bırsey yok ya saldırsalardı ondan tırsıom bende esım bana gaz verıo herkes tebrık etmeye gelıo hırsız kovaladım yaaaa bır gorun

ne oluyor be dıyıp kapııyı actım hırsızlara resmen ondan kapıyı actııgımı duyunca kactılar ıkı oglan esmer temız gıyımlı allahım yaaaaaaa

bende en çok ondan korkarım... evde şortla duruyoz... yarı yerimiz açık saçık... Allah korusun herşeyi yapabilirler.... ben bir keresinde anahtarı dışarda bırakmıştım... duşa girdim uyudum... Allah korudu taaa akşam eşim gelince farkettik... gündüz saat 1 den akşam 7 ye kadar evimin kapısı herkese açıktı yani.... neler olabileceğini düşündükçe tüylerim diken diken oluyor....

hadin size iyigeceler yarın hastanem var dinleniyim kocişimle kızımın sonuçlarını gösterecem kayınbabama varisleri için filme gün alacam ben film çekinecem nasıl yapcaz bakalım ebrar ben kızımada kan pıhtılaşma testi yaptırdım yarın sonuç alacam kız inşallah onda çıkmaz Allahım sen yardım et hadin bye szie

hadin size iyigeceler yarın hastanem var dinleniyim kocişimle kızımın sonuçlarını gösterecem kayınbabama varisleri için filme gün alacam ben film çekinecem nasıl yapcaz bakalım ebrar ben kızımada kan pıhtılaşma testi yaptırdım yarın sonuç alacam kız inşallah onda çıkmaz Allahım sen yardım et hadin bye szie

Allah kolaylık verisn hayırlı sonuçlarla gel inşallah....

KIzlar ALLAH yardımcınız olsun ..inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız..
amin canım inşallah sendemi bebiş isteyenlerdensin?
ebrar hatta biraz fazla ver akrabamın kızı yeni kuran okuyo hevesli ben onada derim okur eğer olursa
dur bakalım canım dağıtalımda olmazsa verirsin onada saol opuyorumnanaktan
bende en çok ondan korkarım... evde şortla duruyoz... yarı yerimiz açık saçık... Allah korusun herşeyi yapabilirler.... ben bir keresinde anahtarı dışarda bırakmıştım... duşa girdim uyudum... Allah korudu taaa akşam eşim gelince farkettik... gündüz saat 1 den akşam 7 ye kadar evimin kapısı herkese açıktı yani.... neler olabileceğini düşündükçe tüylerim diken diken oluyor....
ayy allah korumuş kuzu yaa
verilmiş sadakan varmış
allah kötülere fırsat vermesin inanki

canım hadi haırlı geceler
inşallah çıkmaz kızında canım opuyorumnanaktan

Back
X