Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcal canım nasılsın rahim filmini çekindim inan hiç zor bi yanı yok sadece muayene ederken taktığı aleti takarken bide ilacı verirken çok hafif sancım oldu gitmeden önce bi ağrı kesici almıştım o kadar şuan hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yani yarın tekrar çektirecen deseler hemen giderim dr zaten çok iyiydi sonuç temiz kanallarım açık çok rahat ama yumurtlama yavaş olduğu için sorun yaşıyorum bide biliyosunuz pıhtılaşmadan kızımında sonuçlarının yarısı çıktı hastanede tahlil için barkod verenler eksik vermişler yarın tekrar yaptıracaz umarım onda pıhtılaşma çıkmaz çok fazla konuştum kusura bakmayın canım

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler...inşallah hep beraber bu acılarımızı yenip bebeklerimizi kucağımıza alacağız...kızlar bende katılırım dua kervanına kulun kula duası makbul olurmuş...kabul olurmuş birbirimiz için çok dualar edelim.....

Uğurboncuğum öncelikle merhaba bende aranıza yeni katıldım...bilmiyorum hikayemi okudunmu..bende sizler gibi anne olması çabasındayım..inşallah senin filminde iyi çıkar...korkulacak hiç birşey yok...

Bu arada kızlar çoğu kimse bu rahim filmindn sonra kendiliğinden hamile kalıyormuş...filmden sonra artık ilişkilerinize dikkat edin derim...rabbimin mucizesi çok...bellimi olur...

MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE DİLEĞİM 5 YILLIK HASRETİMİN DİNMESİ BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAK....BENİMDE DİLEĞİM ANNE OLMAK.....

BENİM HİKAYEM 5 YIL ÖNCE BAŞLADI....
eşimle evlendiimiz günden itibaren çocuk sahibi olmak istiyorduk..ama ne yaptıysak olmadı...doktorlara gittik...hiç bir problem çıkmadı...sebepsiz infertilite denildi....2 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedik olmadı rabbim nasip etmedi...enson geçtiğimiz aralık ayında tekrardan tüp bebek yaptırmaya karar verdik...doktorumuzla görüştük...adetin 3. günü gelmemi söyledi...
yeni bir yıla girmiştik 2010 yeni umutlar hayaller...ocak adetimi beklerken HAMİLE OLDUĞUMU öğrendim...BU BİR MUCİZEYDİ..tedaviye hazırlanıyordum ben...o anki duygularımı anlatamam tarifsizdi...
AMA RABBİM verdiği mucizeyi benden aldı...rabbim takdiri...mutluluğum yarım kaldı...minik meleğim beni bıraktı 17 ŞUBAT sabahı kürtaj oldum...veeeeeee kürtajdan sonra ayılırken bebeğimi benden aldınız diye ağlayarak uyanmışım...hemşire hanım anlattı...

İŞTE kızlar bende bunları yaşadım....RABBİMDEN dileğim yarım kalan mutluluğumu tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir...bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..hepimize...

RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI YUVASINI ÇOCUKSUZ KOYMASIN...HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN...aminnnnnnnnnnn

sizler gibi evlat hasreti özlemi çeken arkadaşınızı aranıza a.s. a.s.a.s. alırmısınız....

İŞTE MUCİZENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ...YARIM KALAN MUCİZE OLDU AMA...İNŞALLAH RABBİM TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA TEKRAR NASİP EDECEK...KUCAĞIMA ALMAYI...HEPİMİZE...olumunekankayizsmile

okudum cnm umarım bu yolda daha fazla yıpranmayız ve kavusuruz bızde bebişlerımıze
bende tedavıye basladım tabı ılk asama fılm olunca stres bastı umarım hersey yolunda gıder
kızlar bırazdan gelır bgn gec kaldılar

Bu arada kızlar çoğu kimse bu rahim filmindn sonra kendiliğinden hamile kalıyormuş...filmden sonra artık ilişkilerinize dikkat edin derim...rabbimin mucizesi çok...bellimi olur... bulut iyi hoş diyosun canım umarım biran önce alırız bebişleri kucağada bende kör talih var filmde çekindik kanallar açık ama bu ay dr tedaviye ara verdi bide aksilik benim kociş gece hep çalışıyo gündüzde yatıyo malum bide ramazan evdede kaynana kayınbaba çocuk var ben bu ay nanayım

fremde1977_bird14.gif

AYSENIM DOGUMGÜNÜN GALIBA NICE YILLARA CNM UMARIM SENEYE YAVRUNLA GIRERSIN YENI YASINA

tugcal canım nasılsın rahim filmini çekindim inan hiç zor bi yanı yok sadece muayene ederken taktığı aleti takarken bide ilacı verirken çok hafif sancım oldu gitmeden önce bi ağrı kesici almıştım o kadar şuan hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yani yarın tekrar çektirecen deseler hemen giderim dr zaten çok iyiydi sonuç temiz kanallarım açık çok rahat ama yumurtlama yavaş olduğu için sorun yaşıyorum bide biliyosunuz pıhtılaşmadan kızımında sonuçlarının yarısı çıktı hastanede tahlil için barkod verenler eksik vermişler yarın tekrar yaptıracaz umarım onda pıhtılaşma çıkmaz çok fazla konuştum kusura bakmayın canım

birsencim çok sevibdim canım filmin iyi çıkmasına... gerçekten korkulacak bişey yok hafif adet ağrısı gibi benim de öyle olmuştu... geçmiş olsun... umarım kızının sonuçları da iyi çıkar canım...

saglık olsun bırsencıgım bızde kocıs varda neoluyokısempatiksalakcinni
bız olunca kızlar gelmıyorlar bız cıkalım hepsı gelır sımdıkaydirigubbakcemile

Back
X