Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem geçmiş olsun kuzum allah şifa versin kıyamam sana ben dikkat et kendine yaa

derdam çok süper olur hemen listeyi yap kuzum inşallah vesile olur kuzuma

kadir gecesine bitmeyebilir canım yaaa...2 gün var daha başlamasına... yarında şehir dışına çıkıcam 3 gün olmucam okuma şansım da olmaz heralde.... biterse eksik kalan olursa alırım artık... napalım....olmassa da duanıza amin derim artık... azram kusura bakma emi elimden gelen bişey değil...

ay derinim senin haberin varmı kuzum senam bebişlerini kaybetti dünden beri aklımdan çıkmıyo yaa mafoldumbenmafoldumben

SLM KIZLAR DERIN KIZ HOŞGELDIN FISTIK
derdam bende kuran bılmıyorum türkce mealı degılde arapca okunusundan okuyorum sımdı kabul olmazmı yoksa
ebrarım menü neydı cnm oh kurtulmussun

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR -----------------5
KIZLAR ŞİMDİLİK BÖĞLE OKUMAK İSTEYENLER SÖYLESİN OLURMU CANLARIMopuyorumnanaktan

ay derinim senin haberin varmı kuzum senam bebişlerini kaybetti dünden beri aklımdan çıkmıyo yaa mafoldumbenmafoldumben

olmaz mı:çok üzgünüm: makbuş söyledi telefonda ..bogazım dügümlendi ne diyecegimi bilemedim..Allahım sabırlık versin senama..bu yük çok agır oldu ama rabbi kimseye taşıyamayacagı kadar yük vermezmiş..inşallah çabuk atlatır:((((

kızlar ebrardan sonra azraya 41 yasin okuyalım eğer olur derseniz hemen liste yapıcam ne dersiniz canalr

canımm yaaa çokkk duygulandırdınızzz beniii allah hepinizdenn razıı olsunnn kuzumm

rabbimm hepinizi güldürsünn inşallahhhhhh rabbim baksın görsünn bu güzell yürekleriii

o yüreklereee bebişerinide sıgdırsınn kurbann oldugummm hepinizee versinn bebişlerinizii rabbimmmm allahımmmm ne olurrr lütfennnnnnnnnnnnnnn duyyy sesimiziii dualarımızzzzıı gör bizlerideee büyükk allahımmm

bende kendımı basladım 41 yasıne bgn 5 bıttı boş gecmesın ramazan dedım ınsallah kabul olur rabbım görür dualarımı:Saruboceq:kadır gecesı nezamandıkı kızlar

derinim bugün mesajını gördüm kuzum ama dönemedim sana dün evde yoktuk ve mesajı çok geç gördüm
bugünde misafirim vardı hiç fırsatım olmadı inanki
kusura bakma olurmu

Back
X