Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ahhh azracım ahhh nerdeeee
benim eşim ameliyat oldu yaa doktor 3 ay kesinlikle olmaz dedi hatta belkide 3 ay bile yetmez 6 ayı bulabilir düzeşlmesi dedi
benimki tamamen kendimden kaynaklanıyo bende var bi problem ama Allahtan hayırlısı
canım Allah bilir olup olmucanı...

yok be canlar yoktur benimde test yapmak geldi aklıma bu gün eşim zavallım gözleri doldu yoktur umutlanma dedi oysaki ben test yapıp doktora gidicektim hani sağlık ocakları para almıyo özelde istiyo bende o istemeden yaptırıyım dedim aam bi daha eşime deem adam alındı yaw

idrar testinde hemen çıkmaırmayabilir ümitlendirmekde istemem ama bemcede kan testi yaptırmanda fayda var

derdam canım benim belki stresdendir eşinin ameliyatı felan seni baya bi üzdü

benimki neden gelmedi yaaaa :(

idrar testinde hemen çıkmaırmayabilir ümitlendirmekde istemem ama bemcede kan testi yaptırmanda fayda var

derdam canım benim belki stresdendir eşinin ameliyatı felan seni baya bi üzdü

benimki neden gelmedi yaaaa :(

yeliz seninki de mi gelmedi.... hadi kızlar topluca hamile olun yaaa lütfen... halay başı olucam walla saatlerce halay çekecem....

yaa canlar ne zor bilseniz evlendim düşükten sonra başladı millet benimle uğraşmaya aman görceksiniz herkezden bişey duydum kısır muamelesi yaptılar bana tam eşim test vermeye gidicek korktum sorun onda çıkmazsa benim daha çok üstüme gelicekler diye eşime dedim korkma dedi bana ben korurum seni gitti geldi ilk yaptırdığımız test yakında biyerdi ve bize asla çocuğunuz olmaz tüp bile zor dedi eşim için sabaha kadar ağladım anladım ki bu daha zormuş şimdi ikimizde üzülüyoruz

Back
X