ayşenim,hale,tugcal selam kızlar..demin pc donuyodu hep yazamadım bi türlü.
ay derincim nasılsın kuzum hiç karşılaşamıyoduk seninle opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşenim,hale,tugcal selam kızlar..demin pc donuyodu hep yazamadım bi türlü.
yok canım çevrimdışı görünüyom ben:))aramızda... bize söyle ama....
olur tatlım ne renk isterseniz örerim yeterki gelsin bebeklerimiz artık....
sen de hoşgeldin derincim... bende sana yazcaktım ama gittin sandım....opuyorumnanaktan
yapma yaa..niye malesef diyon kıss.belkim bişeyler var aaaa.alsanaalsanasmileiyiyim derinim maalesef tek değişiklik adetim gecikti 2 günn![]()
Selam derincimmm nasılsın
ay derincim nasılsın kuzum hiç karşılaşamıyoduk seninle opuyorumnanaktan
ayşenim benimkide hep aynısını diyo ozaman içim bi ölçüde rahatlıyo
sonra birden yine geliyolar bana 10 senedir bu hep böyleydi
çok doğru aslında hamdolsun sıkıntımız var
ayşencim saol balım desteğin için bizim en büyük şansımız eşlerimiz zaten rabbim eksiklerini göstermesin
bide herşeyin hayılısını istemek lazım bi komşumuz var kızda benimle doktora gitti geççen ay bebek için tahlil felan yaptırıyodu 5 gün önce kocası koynunda ölmüş aslında fazla üstüne durmakta iyi değil ama gönül bu gelde anlat
ayşencim saol balım desteğin için bizim en büyük şansımız eşlerimiz zaten rabbim eksiklerini göstermesin
bide herşeyin hayılısını istemek lazım bi komşumuz var kızda benimle doktora gitti geççen ay bebek için tahlil felan yaptırıyodu 5 gün önce kocası koynunda ölmüş aslında fazla üstüne durmakta iyi değil ama gönül bu gelde anlat
evet bebeem yaa..iyiym nolsun cnm yaa.hep aynı işte..bayram yaklaşıyo tükkan yogunlaşacak bikaç gün sonra.onun siniri sardı şimdiden beni..neyseki ramazandan sonra çıkıyorum işten..
KIZLAR az önce yazdım ama gözden kaçmış olabilir
yarın selayla ezan arası yelizimin duasını yapıcaz tefriciye okuyanlar iki rekat namaz kılabilirlermi
ayrıca herkesi 12:30da buraya bekliyorum
Allah'tan izin verirse ben mutlaka gelicem canım inşallah....KIZLAR az önce yazdım ama gözden kaçmış olabilir
yarın selayla ezan arası yelizimin duasını yapıcaz tefriciye okuyanlar iki rekat namaz kılabilirlermi
ayrıca herkesi 12:30da buraya bekliyorum