Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşen canım nice yıllara tatlımm
seviyolr derinim acıların üztüne gidip tüh tühh vahh vahh demeyi seviyolarrr
herşeyi biilecekler öğrenecekler en ince ayrıntısına kadar sonraada örnek olarak felancanında bebeği olmuyomuşş
yaaa...kız inşallah vardır hemen ümit kesme yaa...normalde düzenli oluyosan ve şimdi gecikme varsa bence ümit edilecek bir durum..ama anormal bi gecikme olursa doktora git tabi cnm.hayırlısı inşallah.Adetim 1 hafta gecti hala yok bişey 4. ve 5. günü test yaptm evde negatif cıktı iyi tamam hamile deilim ama niye adet olmadım ona kafam bozuk yoksa yok baska bi sıkıntı cok şükür:Saruboceq:
derinim olsun cano sonra kılarsın sende şuanda kılamazsın elbette kaydirigubbakcemile3
buaada söylediklerine katılıyorum ah bu insanlar biz üzülmüyoz dedikce güya acıyolarya iyce moral bozuyolar
sağol ebuşum amin canım benimmmm opuyorumnanaktan
evet kızlar pizzamız pişti haydi birinizde çayı demlesinn gömülelim
öyle ama canım yaa..insanlar gerçektende tuhaf degil mi?
ben mesela çok fazla üzülen biri olabilirdim...alıp karnımı elliyo mesela yokmu bişey diye...düşünemiyo kas kafası bu kız 5 senelik evli demekki bi sorun var üstüne gitmiyim sormayım bişey demiyolar.illa konunun üzerine gidicekler,sorduklarındaki surat ifademiz falan mutlu ediyo heralde onları ne diyim artık.
sağol canımcımayşen kız süper gözüküyo ellerine sağlık datlum çayda benden olsun ozaman hayden ayşenin kocası gelmeden bitirelim pizzayı kaydirigubbakcemile3
aysen bunu senmi yaptın kızzz ay cok canım cekti ayol bu resim buraya konurmu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaa...kız inşallah vardır hemen ümit kesme yaa...normalde düzenli oluyosan ve şimdi gecikme varsa bence ümit edilecek bir durum..ama anormal bi gecikme olursa doktora git tabi cnm.hayırlısı inşallah.
tamam canom benimkaydirigubbakcemile5
walla bende hep takıyodum takıyodum baktım bana bir faydası yok... zararı var...1-çok asabi olmuşum 2-sigarayı çoğaltmışım 3- sürekli eşimi de bu konuda üzmeye başlamışım 4- hayattan tat almamaya başlamışım liste daha uzayıp gidiyor... amannn dedim nasılsa olacaksa eğer olacak olmucaksa da ağzımla kuş tutsam olmucak... koyverdim gitti artık... insanlarüstüme gelince de henüz olmadı olunca ilk sana söylicem söz deyip kesitirp atıyorum walla ayıp mı oluyor hi.ç düşünmüyorum bile... banane beni üzmelerindense ben terbiyesiz yada saygısız olayım... ağızlarının payını veriyorum hemen.... surat da yapmıyorum bozuyorum gidiyor....
sağol canımcım
haydin toplaşın o zaman
evet canım ben yaptım hihoyyyt
sağol ebuşum amin canım benimmmm opuyorumnanaktan
evet kızlar pizzamız pişti haydi birinizde çayı demlesinn gömülelim