azramm teyy teyyy hoppa koppuyozmu bacım
kopalım ya kuzummmm kopalımmkiii düşmanlarrr dügümlensinnn hahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azramm teyy teyyy hoppa koppuyozmu bacım
ayyy canım benim sağolasınn![]()
ayşencim iyiki dogdun canım nice yıllara.Şeniz
tamam canım yazabilirsinayşenim gökcemin ablasına okuyoruz şuanda
hayırlı bir kısmet dileğiyle ozaman sanada yazıyım galiba 20 tane kalmıştı hemen bakıyorum listeye
Eline saglık canım afiyet bal şeker olsun hihoyyyt
kızzz aysen banada gönder bak uzaktayım diye göndermemezlik etme....
kızlar ben kaçar sahur zamanı oldu hepinizi öptüm görüşürüz kendinize iyi bakın
ayşencim pizza mikemmel gözüküyo afiyet olsun
hepinize iyi sahurlar opuyorumnanaktan
aynen canım..Allah acı vermemiş onlara çünküayşen canım nice yıllara tatlımm
seviyolr derinim acıların üztüne gidip tüh tühh vahh vahh demeyi seviyolarrr
herşeyi biilecekler öğrenecekler en ince ayrıntısına kadar sonraada örnek olarak felancanında bebeği olmuyomuşş dicekler
en iyisini yapıyosun canım..takma sakın..Allah büyük..ol desin yeter biliyosun..Şenizwalla bende hep takıyodum takıyodum baktım bana bir faydası yok... zararı var...1-çok asabi olmuşum 2-sigarayı çoğaltmışım 3- sürekli eşimi de bu konuda üzmeye başlamışım 4- hayattan tat almamaya başlamışım liste daha uzayıp gidiyor... amannn dedim nasılsa olacaksa eğer olacak olmucaksa da ağzımla kuş tutsam olmucak... koyverdim gitti artık... insanlarüstüme gelince de henüz olmadı olunca ilk sana söylicem söz deyip kesitirp atıyorum walla ayıp mı oluyor hi.ç düşünmüyorum bile... banane beni üzmelerindense ben terbiyesiz yada saygısız olayım... ağızlarının payını veriyorum hemen.... surat da yapmıyorum bozuyorum gidiyor....
he ben geldim siz durulun:umursamazderinim sen yokken varya biz hergece birine sahura gittik
azramın uçağı var tuğçeminde curusu var ohh bol bol gezdik
buara durulduk niyeyse ama sende geldinya başlarız artık gezmelere kaydirigubbakcemile3
öyle deme Allahtan ümit kesilir mi hiç kıss inşallah vardır canım.İnşallah vardır bişey ama ben ümidimi coktan kestimBakalım hayırlısı olsun
aynen canım..salla gitsin insanlar boşverrrr.:içelim:derincim doğru söze ne gerek balım valla öğle üzülmiycemiz varsada üzüyolar
ebrarcım bende kılarım canım
valla ne diyim gülüm çok ama çok haklısınnnvereliniortakInsanlar böyle malesef bekarsın hani evlenmiyormusun daha yokmu söz nişan
söz olursun nişan ne zaman
nişan olursun düğün ne zaman
evlenirsin e yokmu cocukk düşünmüyormusun
1 tane olur çocuk ee 2 ciyi ne zaman yapıyorsunn
ya bi bırakınnnn millet içinmi yaşayacagızz evlenin diyince evlenecez sankii
dogurun diyince dguracazz
ya zaten bi insan evliyse aradan 3 sene geçtiyse veya ne bilim daha uzun zaman
o insana sorulmaz bile cocuk yapmıyorusun diye
belliki var bişey sorupp ne elde edecen olsa sankii duyulmucakmı sormanın anlamı ne
kendini bilen bi insan zatenn sormazz ama okadr kendini bilmezler varkii allah ıslahh etsin onları
kimse içinn dogmadıkk bu dünyaya kimse içinde doguramıcazz kimse kusura bakmasın hayat bizim hayatımızz eşimiz bizden razıysa bizde ondan kapatın kapıları yatın aşagı kızlarr kim ne derse desinn vızz gelirr tıssssss giderr
hoppp hopp ben yaptım o pastayı bi kerem kendi ellerimlennn:umursamaz:ayyyyy pastaya bak yav offf ağzım sulandı
derdam saol balım allah razı olsun
azram hoşbuldum canım
derin sende hoşgeldin yapılmış internetin seni burda görmek ne güzel